Selvet.dk

Skrift

Væk din gl. præstinde/præst i dig, og åben dig for Gudinde energierne til jorden...

Lørdag, 04 September 2010

Gudinde energierne strømmer ned over jorden. 

Jeg starter et nyt Lysarbejder og Gudinde forløb op d.2.-3.10.2010, som strækker sig over 10 måneder. Lad os åbne for indstrømningen af de forskellige feminine Gudinde energier og kvaliteter, samt elementerne i naturen og deres tilhørende væsner. For større balance med vores indre identitet, og for at skabe kontakt til sjælsenergien og vores formål som Lysarbejder på jorden.  Forløbet er for både kvinder og mænd, som ønsker at integrere den feminine og maskuline strøm i større balance i deres indre og ydre liv.

Jeg har sat prisen ned for kurset, for at give flere mulighed for at deltage på dette udviklende og healende forløb. Grundbeløb ved tilmelding koster 1500,- og derefter kun 1100,- pr. mdr. Efterfølgende kursusdatoer står på hjemmesiden under Hjertehealer, samt uddybende info om forløbet. Vi mødes lørdag fra kl.10-16.00 og søndag fra 10-13.00 inkl. Lystjeneste søndag, som er åben for alle. Der er endnu ledige pladser på uddannelsen, som er en udvidet Hjertehealer og Lysformidler uddannelse. I modtager Blomsterremedier hver kursus weekend, som er testet specifikt til dig.

Jeg er netop hjemkommet fra et meget intenst Gudinde forløb på Kreta, på Den Gyldne Grund.

Vi arbejdede med Isis, Maria, Lady Portia, Gaia, Pallas Athene - samt Helligåndsenergien. Den nye lys violette Helligåndsenergi som vi kommer til at arbejde intenst med i forløbet. I fællesskab med 4 af Gudinderne fremstillede jeg 4 nye Blomsterremedier, som jeg også vil indrage i undervisningen - ligeledes de remedier som blev fremstillet i Avalon. Væk din gamle præstinde til live igen, og træk lysets healende energier ned i dit liv - og her på jorden!!!  I kærlighed Mariah*

www.dengyldnekilde.dk