Selvet.dk

Skrift

Gudinde strøm fra Sirius, fjernkursus. Vær med hjemmefra... V/Mariah*

Fredag, 09 September 2011
”Fjernstudie” – Vær med på Gudinde strømmen fra Sirius hjemme.
Du kan frit vælge fra gang til gang om du ønsker at være med,
de lørdage vi holder uddannelsen.
(Se opslag om uddannelsen under dette indlæg.)
 

Mange har ønsket at være med på Gudinde forløbet, hvor vi mødes 1 lørdag om måneden - men har ikke mulighed for det økonomisk, tidsmæssigt eller af andre årsager.

Konceptet er enkelt, du åbner dig for energierne og strømmen hjemmefra - alle de lørdage vi mødes kl.10, og evt. igen senere på dagen, når det passer ind i dit program. (Det nøjagtige tidspunkt er ikke så vigtig, du bliver automatisk hægtet på, når du er tilmeldt - og ud over at jeg formidler til dig, arbejder de med dig fra lyset.)

- Jeg sender 1 blomster/krystal eller dyre remedie til dig med billede og tekst hver måned de 10 måneder, som går ind og støtter dig i din spirituelle og personlige udvikling. - Efter kurset renskriver jeg evt. kanaliseringer der er kommet på kursus dagen, samt evt. øvelser du kan lave derhjemme og sender til jer.

- Der vil blive mulighed for lidt korrespondance med mig efterfølgende over E-mail - ikke fuld supervision, som jeg anbefaler i har med hinanden i en gruppe.

- Jeg har oprettet en Facebook gruppe, hvor i kan mødes og udveksle, dele og støtte hinanden. Jeg lægger øvelser, meditationer og lidt af hvert ud her til jer.

- Jeg vil være med ind over jer i forløbet, og energierne vil intensiveres ved at være tilmeldt og koble sig på så bevidst.

Datoer for de 10 lørdage står under her. Prisen for at koble sig på dette inkl. Remedier og øvelser/kanaliseringer er kun 300,- pr. gang, så håber jeg alle kan være med. Ekstra supervision og evt. terapi kommer ud over. Og man kan være med én gang og er det ikke noget for dig, så stopper du bare, men meld da ud i god tid. Man er tilmeldt når betalingen er på plads.

Næste gang, som er d.17.9.2011, tilmelding senest d.15.9.

Vigtigt: Jeg skal bruge et foto af dig - bare over mailen, dit fulde navn, mail og postadresse. Lad mig høre fra dig, hvis du ønsker at være med…
 

I kærlighed Mariah*