Selvet.dk

Skrift
Åben gruppe, for alle med interesse i den åndelige verden.
Gå tilbage til forrige side

At åbne op.

Jeg ved der findes et hav af måder hvorpå man kan åbne op til den åndelige verden. Jeg bruger selv at åbne mine chakraer, ved hjælp af gyldent lys som jeg lader løbe ned langs rygraden, fylder en kop op, og hælder det ud ved alle chakraerne, hvorpå jeg jeg åbner lågen til chakraet og lader lys løbe ud, i den farve chakraet nu har.

Jeg kan også finde på, bare at tænke på den åndelige verden, og vupti er jeg åben.

Hvordan åbner du op? Behøver man i virkeligheden at åbne op. Hvad mener du? Skriv meget gerne om dine erfaringer med det.

Debatter startet af Elin Vivian Hansen, på2964 dage siden
Du skal være medlem af denne gruppe, før du kan deltage i denne debat
Sasja Ravndal
Når du har brug for at lukke helt ned.. Så visualiser at din energi bliver mindre omkring dig at alle Porte til chakraerne lukker og at du kun mærker dig og sin krop. Du kan evt. lave fakter med dine hænder der skærer energien fra andre over eller bede ærkeenglen Mikael om hjælp til dette :-)
1761 dage siden
 
Elin Vivian Hansen
Hej Ane.

Det lyder også som en god måde at lukke op på. Kom meget gerne med flere metoder. Det er kan være godt for den ene, er måske ikke så godt for den anden. Jo flere metoder vi kan finde sammen, jo bedre. Synes også at det kunne være sjovt at prøve nogle flere af, og så udvælge den, som man synes bedst om.
2940 dage siden
 
Elin Vivian Hansen
Hej Maj.

Jeg bruger selv det, at hvis et chakra ikke vil lukkes, så forestiller jeg mig, at jeg sætter en stort hængelås på. Det plejer at hjælpe mig. :-)
2940 dage siden
 
Maj Schou
Hejsa

Sikke et dejligt emne der er startet her :-)
Jeg er (efter nogle år væk fra den åndelige verden) så småt begyndt at komme igen, da jeg kan mærke at det lige nu er tid.
Egentlig har jeg altid brugt metoden hvor man forstillede sig et gyldent lys bevæge sig op og ned inde i kroppen (fra rod chakra til krone chakra) et par gange, for til sidst at ende i krone chakraet og sende lys længere op.
Efter jeg er begyndt med den åndelige verden igen og var på kursus for nogle uger siden, brugte vi metoden hvor man sendte lys til chakraerne én for én for til sidst at give lys i hele kroppen. Det var rigtig godt og energien var der med det samme.

Mit problem er nu bare at jeg nogle gange ikke får lukket helt ned, selvom jeg lukker af for alle chakraerne. Det er ikke helt sjovt og meget energikrævende. Jeg sov slet ikke om natten og min energi var fuldstændig på volume MAX indtil dagen efter.
Er der nogen der har en effektiv måde at lukke 100% af og lade energien falde helt ned til Jorden igen?

Mange hilsner
Mig :-)
2956 dage siden
 
Elin Vivian Hansen
Hej Daniel. Du har fuldstændig ret i, at det er meget vigtigt når man åbner op, at få lukket rigtig ned igen. Man skal ikke bevæge sig i den verden hele tiden, for så får man det skidt. Det er godt at abejde diciplineret med det, så man hele tiden er sikker på, at man får gjort det rigtigt.

En anden måde man kan åbne op på ( har aldrig selv afprøvet det), kunne også være, at forestille sig at man står inde under en åbnet paraply, så kigger man op, og ser farverne i alle charaernes farver, ser hvordan de nærmest drysser ned over en, indtil farverne helt har skiftet til gyldent lysm som man så er omsluttet af. Omvendt rækkefølge når man lukker ned.

Andre der har gode metoder til at lukke op og i for den åndelige verden? Skriv meget gerne herinde. Jo flere vi er om at dele, jo mere lærer vi. :-)
2963 dage siden
 
Daniel Pind
Hej Elin :-) Megetspænden debat du stater her.

Jeg mener i høj grad det er nødvendig at åbne op, og ikke mindst lukke ned igen, når man er færdig med at udfører det spirituelle arbejde man nu skulle udfører. Det er ikke sundt at gå rundt og være åbnet op hele tiden, for så risikere man bare at få samlet alt mulig uønsket op når man færdes rundt i sin hverdag.

Jeg ser heller ingen grund til at gå rundt og være åben hele tiden, da det at åbne op kan være lige så simpelt som bare at tænke på den åndelige verden, og så er man åben, som du skriver (Når man først har trænet sig op til det). Så hvis man pudselg får brug for at være åben kan det ske hurtigt og nemt.

Min metode til at åbne op er følgende: Jeg visualisere et gyldent lys komme ned over mig fra universet, jeg ser det omgive mig og rense hele min krop (og dermed også mine chakra). Derefter går jeg ind i mig selv og ned i mit hjerte, hvor jeg henter en stræng af min egen energi, som jeg tager med op til mit kronechakra. Herefter åbner jeg op for dette chakra og sender den op i det gyldne lys, så der skabes kontakt fra mig til den gyldne universielle energi.
Når jeg er færdig takker jeg for den energi og indsigt jeg har fået og trækker min streng ned igen, lukker mit kronechakra igen og retunerer til mit hjerte, hvor jeg t øjblik hviler i mig selv og centrerer mig. (Åbning og lukning behøves ikke tage mange sekunder for mig efetrhånden som jeg er kommet i træning med det)

Glæder mig til at se andre komme med deres erfaringer m.m. :-)
2964 dage siden