Selvet.dk

Skrift
Åben gruppe, for alle med interesse i den åndelige verden.
Gå tilbage til forrige side

At lukke af..

Hey alle :D

Mit problem er ikke at åbne op, det er nermest det eneste jeg kan.. 

så jeg er lidt ligesom en åndelig magnet, der bare tiltrækker og tiltrækker.. 

og det er meget fysisk og psykisk hårdt at være på vagt hele tiden, for jeg er nok ikke helt klar til at hjælpe dem endnu..

er der nogle der ved hvordan man lukker af, og lære at sige fra de irriterende ånder der? 

Jeg har efterhånden prøvet ret mange ting, så håber der er nogen der ved noget.. :)

på forhånd tak.. mvh Nightomi

Debatter startet af Mai, på2964 dage siden
Du skal være medlem af denne gruppe, før du kan deltage i denne debat
Emma
Hej Nightomi
Jeg fik i dag lukket for min, da jeg havde en skræmmende oplevelse natten til fredag.
Jeg fik en til at heale mig også skulle jeg lægge min hånd lige under bysterne og sige at jeg vidste de var der men at jeg lukker for kontakten :)
476 dage siden
 
brian r

Hej Nightomi

Der står du med et probem og det kan være stort!
Jeg kan se at du har skrvet dette indlæg kl 04:18. Er det så voldsomt, at du ikke kan finde ro om natten - eller er du har du det bare bedst om natten? Jeg har det bedst om natten.
Hvad er det f.eks ånderne vil - hvordan opfatter du deres ønsker?
Kan du gennemføre en hverdag, uden at ånderne tapper dig for energi?
Jeg tror ikke at du kan undgå indtrængning, når du jo er potentiel for disse ånder. Det jeg er bange for er, at de forstyrer dig så meget, at du får det skidt.
Først nu, sr jegat der er blevt svaret på din tråd, og at den er skrevet den 13. januar - jeg føler mig lidt dum :)
Men jeg vil da gerne hører nærmere om, hvad det præscis er du oplever hvor og hvornår.

Knus - Brian R

2903 dage siden
 
Mariah Nielsen
Hej igen Nightomi..
Dejligt du fik lidt ud af mine oplevelser. Jeg ser aldrig gyser film eller andre uhyggelige film mere, for det gør ikke godt i mit følsomme system. Og nej jeg er ikke bange mere, heldigvis. Efter jeg har lært, at det er mig der bestemmer og kan lukke af for dem. Det er en utrolig befrielse. Og ja jeg tror det er den rest af nysgerrighed som åbner dig for møderne nu.
Har du nogensinde mødt en Engel? Eller mærket energierne fra en mester? For det er en helt anden kærligheds vibration og visdom de indeholder, det er så fantastisk at opleve. En ren og klar kærlighed, ubetinget kærlighed, og en ren visdom som kan støtte og hjælpe dig lige der hvor du har behov for dette.
Jeg vil anbefale dig at flytte din interesse der hen og prøv at kontakte englene. Måske lave dit eget lille "studie". Kan jeg mærke hvilken engel der er hos mig nu? Og evt. skrive dine oplevelser ned.Du søger og du finder... Så vælg hvad det er du søger! Dejligt du har læst bogen, der kunne du også læse hvor svært det var for hovedpersonen, at finde en balance i sit liv med disse evner. I dag lever jeg jo og ånder for - og med mine evner, jeg ønsker bare ikke at fokusere på de afdøde, da der ofte ikke er så rar en energi eller viis energi som jeg ønsker at møde.
Det som slap min nysgerrighed og dermed åbenhed, var fordi jeg var træt af de kom væltende i tide og utide, og da jeg så mærkede englenes energier i stedet, så var jeg slet ikke i tvivl om, hvad jeg helst ønskede at have i mit liv ;0)
Jeg vil gerne skrive hvordan jeg sender afdøde op i lyset, hvis det kan hjælpe dig? Men jeg vil ikke anbefale, at du går rundt og gør det lige nu, snarere tværtimod. Mere at du lukker af for den verden - nu hvor det skræmmer dig, og når du føler dig mere rolig og sikker på det, kan du evt. vælge at lukke op igen. Jeg tror nu ikke det er det du kommer til at bruge din tid på, men det er selvfølgelig dit valg. Husk din jordforbindelse, den er meget vigtig her, så du føler dig tryg og med et godt fundament på jorden! Møder du så en afdød og det ikke føles rart, kan du bede ham/hende om at gå, eller du kan hjælpe dem op i lyset. I kærlighed Mariah*
2959 dage siden
 
Mai
Hej Elin .. Det vil jeg da prøve at kigge på.. det har nok også noget med det at gøre.. :)

lyder spændende.. tak
mvh nightomi
2960 dage siden
 
Mai
Tak for svarende :)

Og Mariah, det er præsis sådan jeg har det med alt det du skriver :o
Det var til spændene at læse, at man ikke kun er den eneste der oplever det på den måde..
for det virker som om de fleste her på selvet, er glade og tilfredse og bare lever og lærer med det..
Jeg har snakket med et par clarvoianter (hvis det er sådan det staves).. og de fortalte mig det samme, at lige nu skulle jeg ikke have noget med det at gøre, og så det du beskriver med at de bare popper op når man ser noget med det i fjernsynet, kender jeg alt for godt til.. men det er bare sværdt at lukke helt af, for bare hvis jeg ser en gyser eller et eller andet, bliver det hele åbnet op, og "magneten" begynder at virke, og tiltrækker alt omkring en af dårlige energier.. Jeg fik også det samme at vide at jeg skulle fukusere på gud/universet/Guider det posetive og ikke dyrke det andet.. problemet er bare at jeg er ikke blevet skræmt væk, for et eller andet sted inde i mit hoved dyrker jeg det stadigvæk, på en eller anden måde er det stadigvæk intrresant.. Jeg tror det er det der er problemet.. for ligegyldigt hvor mange "angst anfald" det giver mig.. kan jeg ikke helt lade være med at søge efter oplysninger, hvor gamle de er, hvor de er fra, hvordan de døde, og hvorfor de ikke kan komme vidre..
og så har jeg (som du spørger om) nok også sværdt ved at sende dem vidre, det som om jeg ikke rigtigt kan fucusere nok til at gøre det, fordi jeg så let bliver overvældet af frygt og en blanding af nysgærrighed..
Den største del af mig er nok overbevidst om at det er en dårlig ide at pille ved, men den lille del der er nysgærrig vil simpelthen bare ikke gå væk..

Den bog du snakker om.. (Min synske datter), fik jeg faktisk af en gammel ven som virkeligt troede på mig :) så det var rart.. det var en god bog at læse, fandt ligepludselig ud af at det nok er de fleste der skal igennem lidt af en kamp for at tilvende sig at leve med dem.. sjovt du spurgte..

Hvordan blev du pludselig så overbevidst om du skulle holde dig væk fra det?
Og er du stadigvæk ligeså bange i dag, når du støder ind i dem?
eller har du en eller anden bestæmt teknik til at sende dem vidre?

for trænger virkelig til en pause, selvom det er blevet bedre :)

Håber du kan svare på nogle af mine spørgsmål..

Kram Nighromi

2960 dage siden
 
Elin Vivian Hansen
Hej Nightomi.

Ja, det lyder også som om at du skal lære at lukke helt af for det. Jeg ved ikke om du kender ril chakraøvelserne? For det er jo gerne dem som jeg åbner, når jeg åbner op til den åndelige verden. Og når jeg så er færdig, lukker jeg dem ned igen. Hvis du søger på Marion Dampiers Jeans side på google, så er der en udmærket beskrivelse der, hvordan man åbner op og lukker ned igen. Du kan jo bare springe åbneøvelserne over, og så lære dig, hvordan du lukker ned.

Held og lykke med det. :-)
2964 dage siden
 
Mariah Nielsen
Hej kære Nightomi...
Det kender jeg så godt, sådan har jeg også haft det, rigtig meget. Jeg var skrækslagen for det selv i starten og lod mig ofte invardere, da jeg ikke vidste hvad jeg skulle stille op.

En aften opdagede jeg en helt række afdøde stå ved min seng, og da min kæreste den gang blev "overmandet" af en ånd samme nat, vidste jeg at noget måtte jeg gøre.

Jeg fik en god snak blandt andet med Merete Gundersen der sagde, du skal slet ikke have noget med afdøe at gøre, det er Englene og Mestrene du skal arbejde med. Så skete der noget i mig. Så gik det op for mig, at det var ikke godt det her, det skulle sluttes.

Min beslutning om, at gøre det slut, var nok det som hjalp mest. Nu var det ikke "lidt spændende" mere, nu var der noget der vibrerede langt bedre i mig, og der var det nye at søge hen imod, Englene, Mestrene.

Så for mig gjorde det en stor forskel, at åbne op for Englene. At få deres hjælp til at lukke af f.eks. At mærke kontakten med dem, og at søge hjælp og støtte der. Jeg beder Ærkeenglen Michael om beskyttelse meget ofte endnu!

Jeg ved ikke om du kan bruge det, nu fortæller jeg blot hvad der har hjulpet mig.

Jeg mærkede, at englene hjalp mig med at beskytte mig og lukke af for den åbning der gjorde, at jeg var en magnet, for det var jeg. Selv når jeg så tv om en der var død, vupti så kunne han kunne igennem til mig mv.

Nu styrer jeg det selv, fuldstændig.

Da jeg arbejder med mennesker og også underviser i de ting her, så oplever jeg det og fortæller om det, men nu ved jeg hvordan jeg skal sende dem væk, bede dem om at gå. Energimæssigt beder jeg stadig englene om at beskytte mig og lukke mig til, og mit fokus er slet ikke der.
Det hænder at en klient kommer med en på slæb, som jeg kalder det, men ofte sender jeg dem bare væk, uden at gå ind i hvorfor de er der mv. Kun hvis det er en afdød slægtning der har budskaber, går jeg selvfølgelig ind i det.

Har du værkstøjer til, at sende dem over i lyset?

Jeg kan ind imellem møde nogle afdøde ved motorveje f.eks. som er døde der, så mærker jeg deres chok, men går ikke dybere ind i det, sender dem blot op i lyset, så de kan få fred. Ind imellem skal de ligesom heales lidt og have hjælp til at forstå de er døde. Det kan jeg nu og har det godt med det, men det var først efter jeg havde fået det andet på plads, og føler det er mig der styrer det.

Håber du kan bruge det til noget, ellers skriv igen ;0)

Varme knus Mariah*

Har du læst Sonja Bruuns bog? Jeg kan ikke lige huske hvad den hedder "Min synske datter" tror jeg, den er meget fin og spændende og kan sætte en del på plads. Det kan også være godt at få en healing hos en der har forstand på dette, som kan hjælpe med at lukke af for magneten...
2964 dage siden