Selvet.dk

Skrift
Åben gruppe, for alle med interesse i den åndelige verden.
Gå tilbage til forrige side

AKUT SITUATION !

Jeg skriver fordi jeg står i en meget akut situation!

Sidste forår begyndte jeg at få en brændende og sviende fornemmelse på ryggen. Først på sommeren kom der mærkelige og usammenhængende tanker samt tankemylder på højtryk. Siden september, har mit hoved rystet voldsomt hver dag i 6 til 8 timer! Som tiden er skredet frem, er der begyndt at komme nogle meget voldsomme ufrivillige ryk i overkroppen. Samtidigt er musklerne i benene og armene og musklerne omkring skuldderbladene begyndt at stå og blafre/sitre!

I går snakkede jeg med en clearvoyant healer. Hun sagde meget tideligt i samtalen, at der var noget der blokerede mig. Det blokerende var et fænomen der hedder Kundalini rejsning!

Hun henviste mig til et par i Frederikshavn, hvor manden i forholdet havde haft det samme fænomen inde på livet! - Hun glemte bare at sige hvem dette par var!

Jeg er godt klar over, at denne situation i mit tilfælde kræver behandling. Hvis jeg ikke gør noget er denne tilstand 100% invaliderende.

Er der nogen i dette forum, der har kendskab til fænomenet kundalini rejsning, og i så fald hvad jeg kan gøre?

Jeg blev i 1993 bidt af en skovflåt, som overførte tbe virus ( tick borne encephalitis ). Siden 1993 har jeg lidt af nogle mærkelige anfald med voldsom pulsstigning og af og til besvimelser. Jeg har været udstyret med en praktiserende læge, hvis hjælp gennerelt har været at sammenligne med en dørkarm! Jeg har osse haftben psykiater på sagen, som var mere end villig til at udskrive alt muligt mærkeligt antidpressivt medicin. Både noget der kunne tages på samme tid - og medicin der ikke må anvendes sammen! Dog har jeg fået et benzodiazepin - alprazolam, som er ganske effektivt ved de grimme anfald, men som osse virker muskelafslappende. Men jeg kan jo ikke nøjes med at symptombehandle, jeg må jo gøre noget, for at slippe af med - eller reducere rystelserne. de voldsomme ryk i overkroppen, må der da osse kunne gøres noget ved!

Jeg krydser ret meget alt hvad der kan krydses for, at nogen herinde, vil vejlede mig lidt i det her!

Brian R

 

Debatter startet af brian r, på2929 dage siden
Du skal være medlem af denne gruppe, før du kan deltage i denne debat
Sasja Ravndal
Hej Brian
Jeg sender lige lidt healende energi til dig, ta imod det hvis du ønsker det :-) Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du ønsker det.. Mvh Sasja
1787 dage siden
 
Mariah Nielsen
Kæreste Brian.

Ja det lyder voldsomt det du går igennem. Jeg har ikke selv prøvet en kundalini rejsning på den måde, og kan desværre ikke tale ud fra egen erfaring.

Preben Miran ved Frederikssund har jeg gået hos igennem nogle år, og jeg vil mene han har ret godt styr på dette. Det er mange år siden jeg har været der, og kan kun finde denne mail, men prøv evt. at skrive. Jeg ved ikke om han arbjeder med dette mere, men jeg synes klart du skal prøve, han har hjulpet mange mennesker med kundalini udfordringer, info@youbi.dk

Ellers kunne mit bud være, at det er Erik Abrahamsen i Fredershavn? Ellers kan du ringe til Clairvoyanten og høre? Det er jo vigtigt for dig, det ville jeg gøre.
Held og lykke med det Brian.

Knus og lys Mariah*
2929 dage siden