Selvet.dk

Skrift

Utroligt, men sandt?

Utroligt, men sandt?
Kategori:
Oprettet:
Tirsdag, 13 April 2010
Gruppe Admins:
Her er gruppen, hvor jeg vil samle alle mystiske begivenheder, spirituelle, paranormale, overtroiske, osv, og her kan vi diskutere hvad det kan være for noget folk oplever. Har du en oplevelse du mener hører under denne kategori, er du velkommen til at dele den med os i gruppen.
Søndag, 23 Januar 2011 med Michael Jeppesen

Tankernes Kraft - Sjæl og Videnskab (1:6)
Kan tanker helbrede os? Eller kan de ligefrem slå os ihjel? Det undersøger Sjæl og Videnskab. Flere og flere forsøg viser at vvores tro på helbredelse kan være vigtigere end den medicinske behandling, vi får. Virker medicinen overhovedet - eller er det troen, der virker? Og hvor farlig er negative tanker? Sjæl og Videnskab viser banebrydende forsøg, der vender op og ned på vores forestillinger om, hvile positive og skræmmende kræfter, vi selv indeholder.

Vores skjulte kræfter - Sjæl og Videnskab (2:6)
Jeff er vendt hjem fra Irakkrigen med uhelbredeligt traumatisk stress-syndrom efter at være blevet livsfarligt såret af en vejsidebombe. Maja er stresset i sin hverdag og har mange skænderier med kæresten. Begge deltager i et unikt eksperiment, der kommer til at ændre deres liv. Vi indeholder skjlute kræfter, men der skal noget særligt til at aktivere dem.

Liv efter livet - Sjæl og Videnskab (3:6)
Har vi levet før? Da Eric er under 2 år gammel begynder han at tale om sit tidligere liv. Så detaljeret, at forældrene kan finde en person, der passer på oplysningerne. På University of Virginia har man nu undersøgt 2500 børn med minder om tidligere liv. Og dén forskning stiller alvorlige spørgsmålstegn ved om døden overhovedet eksisterer....

Har vi en 6. sans? - Sjæl og Videnskab (4:6)
Har vi en 6. sans? Og kan man måle den? Jaqueline fik et fremtidssyn hvor hun så sin søn dø i en bilulykke. Hun reagerede på synet og sønnen overlevede. Ændrede hun sin søns skæbne? Og kan vi modtage beskeder fra fremtiden?

Døden tur/retur del 1 - Sjæl og Videnskab (5:6)
Da TV-vært Signe Wenneberg var 17 år gammel kom hun ud for en bilulykke. Hun forlod sin krop og hængende 10 meter over ulykkesstedet så hun sine venner kæmpe for hendes liv. Dramachef Ingolf Gabold fik besøg af sin afdøde mormor under en livstruende meningitis. Er disse såkaldte nærdødsoplevelser bare hallucinationer, som hjernen skaber? Eller kan bevidstheden eksistere helt uafhængig af hjernen?

Se alle afsnit her:
http://www.dr.dk/DR2/S/Sjael_videnskab/

Genudsendelser

Fra på søndag 25.03.2012 genudsendes programserien Sjæl og Videnskab. Læs mere om programserien HER
Tankernes kraft (1:6) d. 25. marts kl. 20:30

Vores skjulte kræfter (2:6) d. 1. april kl. 20:30

Liv efter livet (3:6) d. 8. april kl. 20:30

Har vi en 6. sans? (4:6) d. 15. april 20:30

Døden tur/retur del 1 (5:6) d. 22. april kl. 20:30

Døden tur/retur del 2 (6:6) d. 29. april kl

Tirsdag, 13 April 2010 med Michael Jeppesen
Det som måske gør denne historie utroværdig, er at den ikke kan findes på danske sider - meget mystisk - men billedet skulle være udgivet for nogle dage siden. Jeg tror dog det er en fuphistorie.
Seneste svar vedMichael Jeppesen påFredag, 17 September 2010
Jeg ved ikke rigtig om jeg tror på det med det ligklæde, hvem ved egentlig hvordan Jesus ser/så ud. For mig kunne det lige så godt forestille Elvis. Såvidt jeg kunne forstå er dateringen af klædet også ukorrekt. http://kpn.dk/article1921463.ece Her afviser forskere ligklædet som ægte.
Seneste svar vedJørgen Carlsen pÃ¥Søndag, 20 Juni 2010
Hvordan har den kunne leve der saa laenge, ja jeg ved godt aal kravler i alt ulaekkert,ogsaa strandvasker hmmm men den med kineseren,uha det maa ha vaert et maridt og det maa da ha kildet godt, nu taenker jeg paa dyr som har orm, man ved jo hvordan de koere roeven hend af gulvet eller stoere dyr , gnupper sig sin roev op af traere,alser pyha siger jeg bare stakkels mand. fra janni
Seneste svar vedjanni larsen påTirsdag, 18 Maj 2010