Selvet.dk

Skrift

Spirituel Ølejer

Spirituel Ølejer
Kategori:
Oprettet:
Søndag, 25 Juli 2010
Gruppe Admins:
Uge 31 ( 31/7 -7/8 - 2010) Spirituel familielejr

Kom om vær med på familielejr med et spirituelt tema. Reinkarnation, hypnose, asatro, og shamanisme med trommerejse, er nogle af de temaer vi vil udforske på lejren. Der vil også være aktiviteter som gruppehealing og clairvoyance. Deltag i de aktiviteter du synes kan være sjovt.Nogle aftener arrangerer vi fortælleaften for børn og voksne med historier fra den nordiske mytologi og sagnhistorie. I løbet af dagen vil der ligeledes blive en fortælle-lille-time for børnene. En af aftenerne vil der være tilbud om at deltage i et hedensk højsommerblot.Efter behov er der mulighed for, at tage på strandture og spille en god gang rundbold. Om aftenen er der lejrbålshygge og snobrød og masser af socialt samvær.Du er velkommen til at medbringe shamantromme, rasler eller musikinstrumenter.http://www.skaroe.dk/skaro/index.php?option=com_content&view=article&catid=4&id=5Se også kataloget over ølejre:

http://www.oelejr.dk/Broc2010/Oelejr2010TOTAL-4.pdf
Søndag, 25 Juli 2010 med Carsten Cederholm

Så er der knapt en uge til at den spirituelle ø-lejer på Skarø åbner, med mange gode tilbud.

Hvis du ikke allerede har fundet på noget interessant at lave i sommerferien så tend en e-mail til : carsten@thrane.biz

 

Kom om vær med på familielejr med et spirituelt tema. Reinkarnation, hypnose, asatro, og shamanisme med trommerejse, er nogle af de temaer vi vil udforske på lejren. Der vil også være aktiviteter som gruppehealing og clairvoyance.

Deltag i de aktiviteter du synes kan være sjovt. Nogle aftener arrangerer vi fortælleaften for børn og voksne med historier fra den nordiske mytologi og sagnhistorie. I løbet af dagen vil der ligeledes blive en fortælle-lille-time for børnene. En af aftenerne vil der være tilbud om at deltage i et hedensk højsommerblot.

Efter behov er der mulighed for, at tage på strandture og spille en god gang rundbold. Om aftenen er der lejrbålshygge og snobrød og masser af socialt samvær.

Du er velkommen til at medbringe shamantromme, rasler eller musikinstrumenter.

http://www.skaroe.dk/skaro/index.php?option=com_content&view=article&catid=4&id=5

Se også kataloget over ølejre:

http://www.oelejr.dk/Broc2010/Oelejr2010TOTAL-4.pdf

 

Med venlig hilsen

Carsten Cederholm

Ingen debat tilføjet endnu.