Selvet.dk

Skrift

LBL Livet mellem Livene

LBL Livet mellem Livene
Kategori:
Oprettet:
Tirsdag, 14 Juni 2011
Gruppe Admins:
 • Hej.

  Jeg er ny i gruppen her. Jeg har ikke nogle specielle spirituelle evner, men er meget interesseret i det spirituelle. Jeg vil gerne integrere det spirituelle i min virkelighed. Lige nu går jeg hos en healer, som jeg har fået hos i flere år.

  Jeg søger efter, hvordan jeg kan løfte min frekvens og tiltrække nye begivenheder/mennesker. Jeg ønsker også at finde en inspirator.
  groups.wall 736 dage siden
 • Jeg er optaget af emnet og er selv uddannet som Past Lives Coach og har som sådan gennemført en del sessioner. Men det synes ikke som der har været mange aktiviteter eller meningsudvekslinger i gruppen?
  groups.wall 1801 dage siden
 • Hvor lyder det inspirerende og tiltalende for en gammel sjæl som mig! :) Er det tanken, at gruppens medlemmer skal mødes til en debat om disse interessante emner, eller hvordan og hvorledes? Jeg vil i hvertfald gerne mødes med nogen :)
  groups.wall 2278 dage siden
Har du af og til tænkt over spørgsmål som :Hvad er min sande natur ?Hvorfor er jeg her ?Hvad er min lektie i dette liv ?Hvordan går det i mit liv ?Er jeg på rette vej ?Det er muligt at få svar og udforske de informationer du bærer inderst inde,hente erindringer fra dit bevidste, ubevidste og overbevidste sind frem, din sjæls erindringer.Du kan udforske de informationer du bærer inderst inde og hente dine sjæleerindringer fremfra dit bevidste, ubevidste og overbevidste sind.Kontakten til dine sjæleerindringer sker ved fremadskridende hypnose.Gennem sessionen aktiveres dit overbevidste sind og skaber kontakt til din højere bevidsthed, din udødelige sjæl og spirituelle unikhed.Sessionen er følelsesforløsende, healende og kan give dig et nyt syn på livet.Du kan finde ud af hvad der sker når du er hjemme i sjæleverdenen, hvad der gik forud for dine valg omkring nuværende liv.Du kan mødes med din sjælegruppe og din vejleder og få en evaluering af ældre vise væsener om din fremgang som sjæl.
Ingen meddelelser tilføjet endnu
Ingen debat tilføjet endnu.