Selvet.dk

Skrift

Unge Spirituelle

Unge Spirituelle
Kategori:
Oprettet:
Torsdag, 15 December 2011
Gruppe Admins:

Jeg tror vi spirituelle unge har brug for et sted at samles. Et offentligt sted så alle kan finde det, uden at det kræver så meget :)Så det er det jeg vil med denne gruppe, ligesom de andre ting jeg har gang i ;)Jeg definerer unge så bredt som muligt, i denne sammenhæng: fra 10-30 år som udgangspunkt :)Håber i vil støtte op omkring mit " lille" projekt, det er et forsøg på at skabe forståelse for andre (og dig selv)
https://www.facebook.com/pages/Ung-Spirituallitet/273987479299330http://tanasha67.deviantart.com/https://twitter.com/#!/tanascha67Jeg er (desvære) mest på min facebook side, så jeg vil opfordre jer til at følge med der :)

Tirsdag, 17 Januar 2012 med Natascha Rasmussen

Hej alle sammen! :)

Jeg håber der inden længe, kan komme godt gang i denne gruppe... Det er meningen at det skal være et sted hvor vi unge kan snakke sammen i trygge rammer, om de oplevelser, udfordringer, tvivl osv. man kan få som ung spirituel :)

 Jeg er sikker på at vi kan finde ud af det, men hvis der er "voksne" der vil hjælpe til - er i meget velkommen med gode råd, støtte, vejledning o.l.

Men det er en gruppe for unge! :D

KH Natascha

Jeg er Christina på 19, malende, skrivende, livs-filosoferende ung pige :) Jeg har som de fleste andre unge mennesker tænkt og undret mig over eksistensen, en dag får jeg ordene "Nuet er livet, livet er NU" og "Vi er liv, skabt til at skabe", hvilket gav genklang dybt inde i mig. Jeg gik den vej, tabte mig 14 kilo, holdt op med at ryge og fandt frem for alt ind i mig selv, - livet i mig :) Thats it!
Seneste svar vedChristina pÃ¥Søndag, 13 Maj 2012