Selvet.dk

Skrift
Digital Kunst, Videnskab og Bevidsthed
Gå tilbage til forrige side

medlemmer

Johan Tino Frederiksen

Johan Tino Frederiksen

har musearm, så er ikke aktiv online
Uffe Bang

Uffe Bang

Jeg arbejder med spirituelle strukturer. Jeg skelner mellem BILLED-KLARSYN (feminint) og STRUKTUR-KLARSYN (maskulint). Det sidste svarer nogenlunde til styresystemet på en computer. Man kan altså sige, at jeg arbejder med spirituelle styresystemer. Jeg har forsøgt at analysere processen i bogen ' www.Gud.himlen' (1999), men jeg har fået mange nye indsigter siden da.

Jeg arbejder specielt med at forstå Harmonic Convergence og Mahatma indstrømningens 352 indvielser. Det er et begreb, der er svært at forstå, når man er vant til at arbejde med 5, 6 eller 7 Kristus indvielser. Derfor foreslår jeg, at vi arbejder med begreberne resonans og gruppeindvielser, idet det er min forståelse, at det er gennem sjælegruppen, vi manifesterer de højere indvielser.

Efter den 6. indvielse er det min oplevelse, at Mahatma tager over og man kan tale om VILJEN TIL KÆRLIGHED. Vi lever på en ikke-hellig planet og planetens overgang fra ikke-hellig til hellig status er ikke mulig, førend det guddommelige viljesaspekt - her udtrykt gennem Mahatma - kommer stærkere igennem.

Jeg har kanaliseret Mahatma gennem sang og gennem ord siden 1996.