Selvet.dk

Skrift

medlemmer

Dorrit Siff Darnelli

Dorrit Siff Darnelli

Smil og verden smiler til dig.

Vær mod andre som du ønsker andre skal være imod dig.
Elin Vivian Hansen

Elin Vivian Hansen

Juhuuuuu.... så kan man sætte billeder ind på forummet. Hvor er det bare godt. Tusind tak Jens. :-)
janni larsen

janni larsen

hmmmm jeg kan ikke komme ind og laese mit post paa min profil, hvad skal man saa goere smiler selv om man trykker sker der ikke noget, knus fra janni
Jørgen Carlsen

Jørgen Carlsen

Jo det er meget godt med teknologisk fremskridt, og noget at det smarteste syndes jeg, er de såkaldte smart TV, med indbygget trådløs internet, kamera og mikrofon, har stemme arkiverende funktioner, smart er det da, men et sådan kamera og mikrofon kan uden tvivl hackes, og kan derved give staten og kreative tyveknægte adgang til hr og fru Danmarks Tv stue. Smart ikke ?
Michael Jeppesen

Michael Jeppesen

Verden er et puslespil, og mennesket er dem, der prøver på at samle det og forstå sammenhænget :-)
ole sørensen

ole sørensen

nyt kvantespring, bølgende sitrende og ganske usædvanligt, selv for mig
Uffe Bang

Uffe Bang

Jeg arbejder med spirituelle strukturer. Jeg skelner mellem BILLED-KLARSYN (feminint) og STRUKTUR-KLARSYN (maskulint). Det sidste svarer nogenlunde til styresystemet på en computer. Man kan altså sige, at jeg arbejder med spirituelle styresystemer. Jeg har forsøgt at analysere processen i bogen ' www.Gud.himlen' (1999), men jeg har fået mange nye indsigter siden da.

Jeg arbejder specielt med at forstå Harmonic Convergence og Mahatma indstrømningens 352 indvielser. Det er et begreb, der er svært at forstå, når man er vant til at arbejde med 5, 6 eller 7 Kristus indvielser. Derfor foreslår jeg, at vi arbejder med begreberne resonans og gruppeindvielser, idet det er min forståelse, at det er gennem sjælegruppen, vi manifesterer de højere indvielser.

Efter den 6. indvielse er det min oplevelse, at Mahatma tager over og man kan tale om VILJEN TIL KÆRLIGHED. Vi lever på en ikke-hellig planet og planetens overgang fra ikke-hellig til hellig status er ikke mulig, førend det guddommelige viljesaspekt - her udtrykt gennem Mahatma - kommer stærkere igennem.

Jeg har kanaliseret Mahatma gennem sang og gennem ord siden 1996.