Selvet.dk

Skrift

Fra det psykiske klædeskab til den nøgne sandhed

Uploadet af: ID Academy. Tilføjet den: 21 Februar 2012.
I denne video:

Beskrivelse

Er det dig, der skal sørge for at de andre har det godt og er godt tilpas? Eller er det dit ansvar at tingene bliver gjort ordentligt? -Eller at de andre overholder reglerne? Havner du gang på gang i en bestemt rolle uden at kunne gøre fra eller til?

Hør psykoterapeut og spirituel lærer Ole Vadum Dahls betragtninger om vores "psykiske omklædningsnumre". Hvordan vi bliver bevidste om de roller vi hver især spiller i givne situationer, så vi i stedet for at handle ubevidst udfra fastlåste reaktionsmønstre, kan agere frit og være i vores essentielle selv.

Videoen er samtidig en præsentation til det bærende temat på 5. og sidste modul af ID Practitioner Uddannelsen - ID Academy's grunduddannelse i personlig udvikling og kommunikation.

Kom og se ID Academy's kursuscentre og mød nogle af lærerne. Find det næste informationsmøde: http://www.idacademy.dk/24informationsmoder/

Læs mere om Grunduddannelse i personlig udvikling og kommunikation - ID Practitioner Uddannelsen: http://www.id-practitioneruddannelsen.dk/

Følg ID Academy på facebook: https://www.facebook.com/idacademy


Se de andre videoer med Ole Vadum Dahl i serien om personlig udvikling:

Fire former for selvfølelse (Modul 1) http://youtu.be/8uJO8HurYXM

Tre betingelser for god kommunikation og dit forhold til andre (Modul 2) http://youtu.be/_5D4y9QbVj0

Kunsten at blive større end dine følelser (Modul 3) http://youtu.be/-PWSoFIAZGk

Opdag den egentlig kilde til stress (Modul 4) http://youtu.be/RX8NW2d_Eys
Kommentarer