Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-

Danmark

19-08-2008

Kender du vikk?

Email Udskriv PDF

Goddag

Jeg skriver til jer, da ved at Vivi Inger Kristiansen er medlem hos www.selvet.dk (Brugernavn: vikk)

Jeg er en god ven af Vivi, og har jævnligt kontakt med hende.

Hun er i øjeblikket efterlyst, jf. diverse nyhedsmagasiner i Danmark.

Jeg ville så høre om I kunne bringe informationen videre i Selvet m.m., at Vivi har været forsvundet siden d. 09.07.2008.

Det kan være, at der er nogle bekendte på Selvet, der har haft kontakt med hende op til da hun forsvandt.

Nedenstående er det billede der er fremvist i nyhederne.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Ole Albinus ( Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  )

Læs mere…
05-08-2008

"AA - Anonyme Alkoholikere i Danmark"

Email Udskriv PDF

AA er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler erfaring, styrke og håb for at kunne løse deres fælles problem og derigennem hjælpe andre til at genvinde helbredet efter misbrug af alkohol.Det eneste, der kræves for at blive medlem, er et ønske om at holde op med at drikke. Der betales intet kont. AA klarer sig økonomisk via egne frivillige bidrag.

Læs artiklen!

Læs mere…
07-04-2008

Coach.dk - Danmarks Coachingportal

Email Udskriv PDF

Coach.dk er Danmarks største coachingportal. Stedet hvor du finder alt om coaching, både for uddannede coaches og private/virksomheder, der ønsker at komme i kontakt med coaches. Coach.dk er derfor din mulighed for at indgå i et omfattende branche-netværk, og en markedsføring af dit produkt.

Læs artiklen!

Læs mere…
23-01-2008

Den Alternative Verden

Email Udskriv PDF

Alternativ behandling, benyttes af en del mennesker i Danmark. Men ifølge undersøgelser, er der sparsom dokumentation for, hvordan alternativ behandling overhovedet virker. Derfor er hjemmesiden Den Alternative Verden blevet oprettet. På siden er mulighed for at...

Læs artiklen!

Læs mere…
02-11-2007

Holisten

Email Udskriv PDF

Internetportal med Kalender og NetGuide om holistiske hjemmesider og begivenheder i Danmark. Holisten udfører også NetDesign af hjemmesider for alternative behandlere m.m. til et rimeligt beløb. Holisten (tidligere Holistisk Danmark) sigter på at blive en internetportal for...

Læs artiklen!

Læs mere…
05-10-2007

Danske ufo-fotos igennem 50 år

Email Udskriv PDFDanske ufo-fotos igennem 50 år
Ved ufo-konferencen den 10. november 2007 i Lyngby Kulturhus vil Ole Henningsen fra Skandinavisk UFO Information præsentere uopklarede og opklarede danske ufo-fotos.Det formodentlig første danske ufo-foto i farver blev taget i 1954 under en solformørkelse. Det er ikke tit, at der fra Danmark kan ses en solformørkelse, men den 30. juni 1954 oplevede store dele af landet, at over 90% af Solen var dækket af Månen. Et af de mest spændende hjemlige billeder fra denne dag er taget af maskinfabrikant K.G. Jensen i Skive. Dette første farvebillede af et ufo blev taget kl. 13.47, og fotografen har intet usædvanligt observeret under selve fotograferingen.Billedet skabte på den tid sensation og blev vist på TV. Fotografen skrev senere til SUFOI bl.a.: "Billedet har været til kontrol i Italien og hos U.S. Air Force i Amerika, og det er godkendt som værende en direkte ægte optagelse, hvilket jeg jo selv ved er rigtigt". Det første danske foto af et "ufo" i farver fra 1954 - det blev dog hurtigt opklaret som en refleks i kameraetOgså det efterhånden legendariske bilstop-tilfælde, hvor politibetjent Evald Hansen Maarup blev standset i sin bil ved Haderslev i 1970, vil blive præsenteret. Med patruljevognens kamera tog han billeder af et lys, der stadig i dag er helt uopklaret.Dette er et par eksempler på fotos, som mangeårig efterforsker i SUFOI, Ole Henningsen, vil præsentere på konferencen. Desuden vil Ole Henningsen vise eksempler på undersøgelses-metoder og resultater af de seneste års video- og fotooptagelser. Herunder en video-optagelse, hvor fotografen var nervøs for, om det kunne være et missil, han filmede på himlen.Præsentationen finder sted i Lyngby Storcenter, hvor Skandinavisk UFO Information afholder en stor ufo-konference i anledning af foreningens 50 års jubilæum. SUFOI er dermed den ældste ufo-organisation i Europa.Yderligere oplysninger fremgår af vedlagte konferenceprogram. Kontakt: Per Andersen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller 20 73 79 07.

Læs mere…

side 2 ud af 14 sider