E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Åndelig psykologi: Hjertets vej

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Åndelig psykologi: Hjertets vej
Dato:
13.08.05 kl.09:00 - kl.00:00
Kategori:
Psykologi

Beskrivelse

Åndelig psykologi - Hjertets vej

Lørdag den 13. august kl. 9-18.

Kurset om åndelig psykologi og hjertets vej henvender sig til mennesker, som er optaget af at finde kilden til indre fred, indre glæde, tilgivelse og forløsning. Under kurset gennemgås følgende emner: Ensomhed, hjertehårdhed, indre smerter, lysarbejderens udviklingscyklus, Kristusvejen og Mariavejen. Meditation på hjertets kalden samt vækkelse af hjertet, Sjælens kalden, hjertemeditation, tilgivelse, overgivelse, at hvile i hjertet og healing af hjertet.

Emnerne gennemgås teoretisk, ved tekster, dagligdagens eksempler, forvandlingsøvelser og hjertemeditationer. Der lægges vægt på hjertets vej i det daglige liv og evnen til at kunne hvile i hjertet og være i Guds kærlighed og glæde.

Dette er introduktionskurset til indre forvandling i samarbejde med sjælen og til aktivering af hjertecenteret.

Bemærk at kurset optages på video, således at det senere kan købes i dvd-format. Kurset - evt. på dvd - er en forudsætning for deltagelse på Verdenstjeneruddannelsen, der begynder i oktober.

Undervisere er Asger Lorentsen og Yvonne Wassini

Tilmelding: Den Gyldne Cirkel, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk. Tlf: 47 77 24 24 senest 5 dage før kursets start.

Pris: 450 kr. (for pensionister og arbejdsløse 350 kr.)

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.