E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Divine Intervention – hvor det umulige bliver mu

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Divine Intervention – hvor det umulige bliver mu
Dato:
07.08.05 kl.00:00 - kl.00:00
Hvor:
handskemager.com -
Kategori:
Helbredelse

Beskrivelse

Tag del i dette tre ugers intensive mesterkursus i healing

Hvad er dette program indeholder

På dette intensivkursus lærer du at løse op for energien fra svulster og manifestation på det fysiske plan som f.eks. spontan helbredelse. Dette forandrer dit liv og formidles gennem Curanderos, de mexikanske mesterhealeres spirituelle traditioner.

Kurset, der vil ændre dit liv
Divine intervention (guddommelig indgriben) tilhører den højeste og mest unikke bøn, hvor naturens kræfter og de himmelske kræfter går hånd i hånd. Når den guddommelige kraft får indflydelse på en situation gennem en behandler, træder reglerne for en højere fysik i kraft.
Du træder ind i en bestemt dimension og gennemstrømmes af en bestemt hjerte-frekvens, således bliver du til et instrument for guddommen og de guddommelige svingninger for stærkes.
Når hver enkelte gør fremskridt på den spirituelle vej må han også videreudvikle værktøjer og teknikker. Når hver enkelte har sin måde at gøre tingene på, må det blive muligt for os at komme i berøring med flere mennesker på en virkningsfuld måde.

Læs mere på www.Handskemager.com under menupunktet Undervisning

Sted

Arrangør:
handskemager.com   -   Hjemmeside

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.