E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Tamakichu - Weekendkursus

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Tamakichu - Weekendkursus
Dato:
23.07.05 kl.00:00 - kl.00:00
Hvor:
handskemager.com -
Kategori:
Kanalisering

Beskrivelse

Weekendkursus d. 23.-24. juli

Divine Healing

Hvad er Tamakichu?

Tamakichu er en healingsform der kanaliserer spirituel energi, indsigt, lys og visdom. Som kanal for Tamakichu kommunikerer man lys, visdom og kærlighed.
Denne essentielle energi skaber fred og harmoni både fysisk, følelsesmæssig og mentalt. Den virker i sig selv helbredende, men den styrker også kroppen og sindets evne til at helbrede sig selv.

Tamakichu er ubetinget kærlighed og medfølelse
Energien beskrives og opleves ofte som ren kærlighed. Gennem kanalisering af Tamakichu oplever man en dyb fred og får en dybere forståelse af hvad kærlighed egentlig er.
Det gennemgående budskab i Tamakichu er ubetinget kærlighed og medfølelse og den retter sig altid efter mod-tagerens behov, hvilket gør det meget nemt at arbejde med. Det er derfor heller ikke nødvendigt at tro på Tamakichu for at det virker.

Tamakichu åbner op til din egen højere bevidsthed
Når den samtidig åbner op til din egen højere bevidsthed, vil du opdage hvordan klarhed, kærlighed og visdom strømmer til din bevidsthed.

For at blive Tamakichu healer er det nødvendigt at du deltager på et kursus hvor du bliver givet evnen til selv at heale og hvor du lærer hvordan du bruger Tamakichu til at heale både dig selv og andre.

Læs mere på www.Handskemager.com under menupunktet Undervisning

Sted

Arrangør:
handskemager.com   -   Hjemmeside

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.