E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Lyst til at undervise?

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Lyst til at undervise?
Dato:
07.08.05 kl.00:00 - kl.00:00
Hvor:
rikkecori.dk -
Kategori:
Kærlighed

Beskrivelse

LYST TIL AT UNDERVISE ?

Så bliv kursusleder
af et 10 ugers kursus i selvudvikling og meditation


Er du spirituel bevidst? Ønsker du at hjælpe andre mennesker frem i deres udvikling og hvor du selv lærer i processen? Har du mod, leder- og undervisningsevner?
Går du med ønsket om at undervise en mindre gruppe, men ikke ved hvad du skal undervise i?

Så er dette sikkert noget for dig, læs blot her:

Nu kan du for kun 500 kr. blive kursusleder af et spændende og lærerigt 10 ugers kursusforløb i selvudvikling og meditation. Du vil skulle undervise en mindre gruppe mennesker, som ønsker at lære at koble fra deres måske alt for stressede dagligdag, lærer grundteknikker til at meditere og hermed opnå kontakt med deres indre kerne.
Kursisterne vil igennem kurset blive mere bevidste om dem selv, deres krop og indre stemme, som vil give dem en god ballast i fremtidige svære og stressede situationer og dagligdag.

Kurset arbejdes udefra e-bogen, Sjælens Rose af forfatter Rikkecori Marcussen, som med sin bog har beskrevet en helt ny måde man ikke har set tidligere, der giver muligheder og indsigter i, hvordan man selv kan lære at meditere, i en rolig balance, der lyser af kærlighed, disciplin og visdom.

Du vil som kursusleder modtage:

  • E-bogen, Sjælens Rose.
  • Et fuldt udarbejdet kursusmateriale til både kursusleder og kursister.
  • Opslag for kurset, der giver dig reklame for kurset og dig som underviser.
  • Samt mulighed for at udlodde et kursusbevis til alle dine kursister, efter endt kursus.


Alle tekster sendes som Word dokumenter til din e-mail, så du som kursusleder har mulighed for at tilpasse kurset efter dine behov og ønsker.

For bestilling eller for evt. spørgsmål, kan du rette henvendelse til Forfatter Rikkecori Marcussen på e-mail adressen: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvor du også har mulighed for, gratis at få tilsendt materiale om kursets indhold.


Glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Rikkecori Marcussen
Forfatter af e-bogen, Sjælens Rose
www.rikkecori.dk

Sted

Arrangør:
rikkecori.dk   -   Hjemmeside

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.