E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Den gyldne port og Krystallegemet - kanaliseret meditation

Arrangementoplysninger 

Den gyldne port og Krystallegemet - kanaliseret meditation
Arrangement:
Den gyldne port og Krystallegemet - kanaliseret meditation
Dato:
07.08.18 kl.10:30 - kl.12:00
Hvor:
Sundhedshuset Nyk. F. - Nykøbing F
Kategorier:
Transformation , Sjælen , Nuet , Meditation , Lysarbejde , Kærlighed , Krystaller , Kanalisering , Healing , Fred , Engle , Energi , Egoet , Dimensioner , Bevidsthed

Beskrivelse

Denne dag er der fokus på at forbinde os med og aktivere vores krystallinske legeme, samt overgivelse til den nye tids bevidsthed, som udgår fra et helhedsorienteret perspektiv, med et åbent og aktivt hjertecenter. Jeg vil guide via kanaliseret meditation, selve meditationen tager ca. en halv time.

Jeg glæder mig SÅ meget til igen at åbne op for dette bevidsthedshelende arbejde. Vi har haft nogle fantastiske rejser på de energetiske planer de sidste gange og jeg ser hvordan at de alle hænger sammen og bygger op til hinanden, samt støtter os i de bevidsthedsindstrømninger der hele tiden sker. Det er dog helt individuelt om man ønsker at deltage i alle meditationer, det mærker man selv efter, hvad der er det rette for en ♥

Pris: 150,- max. 12 deltagere (tilmelding nødvendig: 60 84 84 50 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. )

Jeg glæder mig til at møde dig, Lauriah

Sted

Kort
Arrangør:
Sundhedshuset Nyk. F.   -   Hjemmeside
Gade:
Dronningensgade 25
Postnummer:
4800
By:
Nykøbing F
Region:
Guldborgsund
Land:
Land: dk

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.