E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Foredrag om basisk, ioniseret vand

Arrangementoplysninger 

Foredrag om basisk, ioniseret vand
Arrangement:
Foredrag om basisk, ioniseret vand
Dato:
22.03.17 kl.19:00 - kl.21:00
Hvor:
Sundhedscenter Vanløse - Vanløse
Kategori:
Vand

Beskrivelse

Kom og få en vaskeægte øjenåbner!

Foredrag med et af landets største kapaciteter indenfor kroppens syre/base-balance og teknologien bag maskinerne, der giver ioniseret, basisk og ikke mindst filtreret drikkevand.

Det er for de fleste en stor øjenåbner at forstå, hvorfor denne form for vand kan være så afgørende for helbredet og den daglige livskvalitet, så glæd dig til masser af spændende information med fokus på DIN sundhed.

Elsa Skivesen er uddannet kostvejleder hos Lene Hansson og har derfor indgående kendskab til kroppens syre/base-balance og fødevarers påvirkning af denne.

Derudover har hun arbejdet med Kangen-maskinen i 4 år og vil forklare om maskinens tekniske detaljer samt give eksempler på de mange helbredsmæssige succeshistorier, som hun er stødt på gennem tiden.

Se mere her: http://www.stefancolind.dk/kangen-vand

Entré på 25 kr., og tilmelding på tlf. 22 50 79 43.

Sted

Kort
Arrangør:
Sundhedscenter Vanløse   -   Hjemmeside
Gade:
Skjulhøj Allé 32
Postnummer:
2720
By:
Vanløse
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Sundhedscenteret er en sammenslutning af flere forskellige sundhedsfaglige virksomheder, som tilbyder behandlinger inden for blandt andet Coaching, Psykoterapi, Biophotonbehandling og Diætbehandling.

Alle behandlere er selvstændige og benytter sig af hinandens kompetencer, for at kunne gøre oplevelsen for dig, som kunde til noget helt specielt.

Hver behandler har deres egne eksklusive behandlerlokaler og deler derudover møde- og undervisningslokaler, venteværelser og toiletter.

Du kan læse mere om de enkelte behandlere i menuen oven for, herunder også deres priser på behandlinger. Ønsker du at modtage behandling hos en af Sundhedscenterets behandlere skal du kontakte den pågældende virksomhed for tidsbestilling.

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.