E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Companions in Healing Tjeneste

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Companions in Healing Tjeneste
Dato:
05.12.17 kl.19:00
Hvor:
Center for Levende Teosofi - København K
Kategori:
Healing

Beskrivelse

I denne healingstjeneste arbejder vi med at heale mennesker i verden, der lider nød, ved at åbne for det Guddommelige Healingslys og ved at samarbejde med det fælles ønske, at heale. Der indgår gruppehealing, healing af Jorden og menneskene og fjernhealing. Alle, der ønsker fjernhealing, kan skrive sig i fjernhealingsbogen eller sende en e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Sted

Center for Levende TeosofiKort
Arrangør:
Center for Levende Teosofi   -   Hjemmeside
Gade:
Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal
Postnummer:
1453
By:
København K
Region:
Hovedstaden
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Center for Levende Teosofi er et fokus for meditation, healing og verdenstjeneste. Center for Levende Teosofi er et spirituelt fokus i hjertet af København, med særlig vægt på verdenstjeneste og udvikling af sjælens potentiale. Centrets aktiviteter er alle baseret på arbejdet for verdensfred og spænder over healing, meditation, foredrag, undervisning i teosofi og verdenstjeneste.

Alle aktiviteterne forgår i Heart Flow Healingscenter, Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal, 1453 København K.

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.