E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Fysisk cirkel arbejde hver onsdag

Arrangementoplysninger 

Fysisk cirkel arbejde hver onsdag
Arrangement:
Fysisk cirkel arbejde hver onsdag
Dato:
22.11.17 kl.19:00 - kl.21:30
Hvor:
Aalborg - Sjæle lyset - Ulsted
Kategori:
Mediumisme

Beskrivelse

Fysisk Cirkel

En fysisk cirkel er noget af det første redskab der blev brugt i mediernes verden, til at bevise over for menneskeheden at der var sjæle tilstede efter døden. Vi har også mange religioner som buddisme, kristendommen og spirritismen der alle siger at vi skal opstande fra de døde, men som medier siger vi så at det er muligt at komme i kontakt med ex. budda eller den afdøde nabo i dag.

Det at være med i en fysisk cirkel kræver noget af dig, det kræver at du har dit gode humør og er psykisk stabil. Det kræver også at du har tiden til det, en fysisk cirkel er noget der skal mødes op til hver uge om det så er din eller børnenes fødselsdag eller er du/andre syg møder du op. Nej selvfølgelig ikke, men du skal forstå vigtigheden af dette. En gang om året laves en plan over hvilke uger der holdes helt fri, da cirklen skal være fuldtalligt hver gang. Da vi kræver at ånderne er tilstede, så kræver de også at vi er. Men vi aftaler selvfølgelig indbyrdes, hvis vi ...

Sted

Aalborg - Sjæle lysetKort
Arrangør:
Aalborg - Sjæle lyset   -   Hjemmeside
Gade:
Bredheden 10
Postnummer:
9370
By:
Ulsted
Region:
Nordjylland
Land:
Land: dk

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.