E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

GRUNDKURSUS I MEDITATION

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
GRUNDKURSUS I MEDITATION
Dato:
09.01.18 kl.19:00 - kl.20:30
Hvor:
Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet - Frederiksberg
Kategori:
Bevidsthed

Beskrivelse

Et grundkursus på 4 lektioner i meditation hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik - ingen særlig siddestilling, ingen mantraer. Tilmelding www.brahmakumaris.dk

Sted

Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet
Arrangør:
Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet   -   Hjemmeside
Gade:
Vodroffsvej 9B st.
Postnummer:
1900
By:
Frederiksberg
Region:
Hovedstaden
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet er en upolitisk, almennyttig åndelig organisation, grundlagt i Indien i 1936.

Som et internationalt universitet består Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet af ca. 4000 centre verden over. Universitetet tilbyder alle mennesker, uanset baggrund og religion, en mulighed for at lære Raja Yoga meditation og til at uddybe deres forståelse for universelle principper og deres egne oprindelige åndelige værdier. Der tilbydes en bred vifte af uddannelsesmuligheder, kurser og undervisningsmateriale. Frivillige lærere og studerende står for den daglige ledelse og de løbende aktiviteter på universitetet. Der holdes også foredrag og kurser på arbejdspladser, i fængsler, skoler og diverse organisationer.

Som en verdensomspændende familie af individer fra alle kulturer og sociale baggrunde, danner universitetet et venligt og samarbejdende miljø, som støtter individer i at udvikle deres bedste sider.

Som en global organisation, med afdelinger i ca. 80 lande, koordinerer Brahma Kumaris projekter internationalt, såvel som lokalt. Således tager universitetet en række initiativer, som alle stiler imod en bedre verden, hvor menneskene kan leve i fred og harmoni med hinanden.

Universitetet er tilknyttet FN som en ikke-statslig organisation (NGO) med generel rådgivende status i FNs Økonomiske og Sociale Råd (ECOSOC) samt rådgivende status i UNICEF.

I forbindelse med FNs fredsår i 1986 tildelte FN universitetet titlen "Peace Messenger Organisation" for projektet "En Million Minutter for Fred". I 1988 blev det fulgt op med "Globalt Samarbejde for en Bedre Verden", det første "Peace Messenger Initiativ" tilegnet FN.

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.