E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Krystal & HealerHuset inviterer til sten og krystal-Påskestu

Arrangementoplysninger 

Krystal & HealerHuset inviterer til sten og krystal-Påskestu
Arrangement:
Krystal & HealerHuset inviterer til sten og krystal-Påskestu
Dato:
09.03.18 kl.09:00 - kl.16:00
Hvor:
Krystal & HealerHuset - Holbæk
Kategorier:
Alternativ behandling , Åndelig hjælp , Ånder , Clairvoyance , Coaching , Healingsterapi , Helbredelse , Okkultisme , Sekter , Shamanisme

Beskrivelse

Krystal & HealerHuset inviterer til sten og krystal-Påskestue i Holbæk
Med 17 dage til Påske kan det være at der skal købes en værtinde gave, eller blot en lille gave til dig selv, derfor åbner vi dørene, til en ÅBEN Krystal fremvisning FOR SIDSTE GANG I ÅR fredag den 9. marts 2018
Vi inviterer alle til hyggelige timer med information og fremvisning af sten og krystaller, samt en snak om healing og clairvoyance.

Der vil blive budt på et par glas krystalvand alt i mens blide toner fra cd afspilleren vil spille blidt og healende musik i baggrunden. Og da det er en smuk højtid vi nu træder ind i, hvad ville så være bedre end at forærer dig selv, eller en ven/veninde en sten/krystal gave?.

Krystal & HealerHuset ser frem til at modtage alle til nogle hyggelige krystal-fremvisningstimer her op til påsken hvor der vil være tid, nærvær samt inspiration og hjælp til at vælge de rette sten og krystaller til dig eller din ven/veninde.

Krystal & Healer...

Sted

Kort
Arrangør:
Krystal & HealerHuset   -   Hjemmeside
Gade:
Agervang 1, 1. TV.
Postnummer:
4300
By:
Holbæk
Region:
Sjælland
Land:
Land: dk

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.