E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Antroposofisk biografikursus: fokus på årene 42-63+

Arrangementoplysninger 

Antroposofisk biografikursus: fokus på årene 42-63+
Arrangement:
Antroposofisk biografikursus: fokus på årene 42-63+
Dato:
16.03.18 kl.19:00 - kl.21:30
Hvor:
Teosofisk Forening - Frederiksberg
Kategori:
Antroposofi

Beskrivelse

Formålet med biografiarbejde er at forstå, hvad der er gennemgående temaer og udfordringer i dit liv, og hvordan disse temaer påvirker dit liv i årene 42-63 år. Når man får øje på sine livstemaer, er der mulighed for at ændre på det, som der skal til, for at blive et mere frit menneske.
Er du over 72 år gammel, så stopper gentagelserne fra fortiden, og det åbner mulighed for at bearbejde det samlede livsforløb og se på, hvad du har påtaget dig som livstemaer i et større perspektiv. Her er der også mulighed for at få ryddet op og afsluttet forhold og forløb, som har behov for en afklaring.
Kurset indledes med en indføring i hvad der er principperne i at arbejde med din personlige udvikling via antroposofiske metode, som kaldes for biografiarbejde. Kurset er åbent for alle uanset baggrund og der vil være en kort indføring i årene 0-21 og 21-42 i starten, så alle har et godt udgangspunkt for at forstå, hvad der sker i menneskets udvikling fra 42 år og fremad.

Filer

Download Antroposofisk biografiarbejde kursus 16. og 17. marts 2018.pdf

Sted

Arrangør:
Teosofisk Forening   -   Hjemmeside
Gade:
Sct Knudsvej 27 A
Postnummer:
2000
By:
Frederiksberg
Region:
Hovedstaden
Land:
Land: dk

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.