E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Meditationskursus: lær at meditere trin for trin med Advaita

Arrangementoplysninger 

Meditationskursus: lær at meditere trin for trin med Advaita
Arrangement:
Meditationskursus: lær at meditere trin for trin med Advaita
Dato:
21.05.18 kl.18:30 - kl.20:30
Hvor:
Paradis Vækstcenter - Faxe
Kategori:
Meditation

Beskrivelse

tilmelding på 30645513 eller amrita@paradisvækstcenter.dk

Meditation er er grundlaget i alle former for personlig udvikling og på alle spirituelle veje. Meditation er nøglen til succes indenfor moderne selvudvikling, positiv selvbekræftelse, personlig udviklingstræning indenfor ledelse og karriere og indenfor mentaltræning til at opnå gode sportspræstationer osv. Dette kursus vil hjælpe dig til at handle ekstremt effektivt, med inspiration og originalitet i alt, hvad du foretager dig, til at frigøre det enorme naturlige potentiale, der ligger i dyb dvale hos de fleste. Skridt for skridt bliver du guidet til at beherske dit sind, og derigennem kan du beherske hele dit liv og forbedre din indsats indenfor alle livets områder. Dette skaber grobund for hjertets virkelige frihed.

Meditationskurset giver: fokus, mindre stress, en afslappet holdning til livet, følelsesmæssig stabilitet, glæde, optimisme, kreativitet, originalitet, selvtillid og gør dig bedre til alt hv...

Sted

Paradis VækstcenterKort
Arrangør:
Paradis Vækstcenter   -   Hjemmeside
Gade:
Spjellerupvej 41, Store Torøje
Postnummer:
4640
By:
Faxe
Region:
Sydsjælland
Land:
Land: dk

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.