Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
22-01-2009

Den 20. januar 2009 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
13 Oc, 18 Chen, 4 Eb (den 20. januar 2009)

 


Selamat Balik! Vi vender tilbage med nogle interessante ting at fortælle. På nuværende tidspunkt kæmper din verden med en uhelbredelig, økonomisk og politisk sygdom. Denne lidelse kan ikke helbredes ved hjælp af de sædvanlige metoder, f.eks. dem, der blev brugt af USA og Europa under og efter den Store Depression i 1930'erne. Problemet er en af ideologierne: Det udgangspunkt, som jeres økonomiske system er baseret på, er uanvendeligt. Ligeledes den politiske ideologi, som understøtter disse økonomiske udgangspunkter har nået en krise. Kort sagt, i kan hverken bearbejder, eller løse dem. Begge skal udskiftes. De banker, de transnationale, og grådige, velhavende kliker har kasseret verdens økonomi, og graden af korruption i alle regeringer gør dem stort set uimodtagelige overfor forpligtelsen om at stå til ansvar overfor mindre velstillede borgere. Det er på tide at skrotte hele banden og erstatte dem med noget nyt. Dette "noget nyt" er naturligvis planen udarbejdet meget detaljeret mellem vores Jordallierede og dette første kontakt team.      

 

    Disse planer er langsomt manifesteret på måder stort set ubehandlet af den mørke klike. Vores Jordallierede er klar til en massiv verdensomspændende "hus-rengøring" af jeres regeringer. I forbindelse med dette, er de også klar til at udføre en række operationer, der vil resultere i en række midlertidige regeringer. Din verden er at blive hejst ud af den sump af vold og diverse former for bevidst skabt kaos som daglig truer verdens stabilitet. Fred er afgørende; ligeledes, velstand. Ingen af disse elementer kan nå deres potentiale uden det andet. Til dette formål har vores Jordallierede oprettet specialstyrker dedikeret til opstilling af disse mål. Inkluderet i disse er juridiske, økonomiske, politiske og sikkerhedsmæssige hold. Alle arbejder i moduler, der er støttende og som er ledet af teamledere men kun til behovene i de enkelte moduler, og til dens øverste kommando struktur. Succesen med denne strategi sætter dem på randen af sejr. Vi arbejder med dem for at bevæge sig fremad, når visse centrale situationer bliver præsenteret for dem.

 

     Et andet aspekt af vores forberedende strategier er at manøvre disse hold i forskellige kontrolpositioner. Vi overvåger disse ting nøje og giver på daglig basis tallene i toppen kommandoen strukturer. De fleste af de vigtige "situationer" er meget flydende og vi har sammenlagt særlige forbindelsesteam for at overvåge og rådgive når det er nødvendigt. Den første etape af et globalt opsving skal "køres" af vore Jordallierede. Vi er ved at etablere det retslige grundlag for indførelse af nye koncepter for person-orienteret ledelse. Denne fremgangsmåde skal være grundlag for din fremtid som galaktisk samfund, og derfor er det, at det skal gøres på en måde, som udtrykkeligt fastslår Jordens suverænitet og derefter spreder disse grundlæggende principper for alle. Ledelse er at reagerer fuldt ud på borgernes behov og ikke på specielle, magtfulde interesser. Denne store kovending kan trækkes ud ved hjælp af principper afledt af det, vi kalder "væske gruppe dynamik". Dette er noget der ligner den Hawaianske "hono pono pono".

 

     I alle tilfælde er den underliggende forudsætning at anerkende talent og suverænitet for den enkelte og for at studere hvordan man bedst kan integrere disse i den samfundsmæssige helhed. Denne proces efterlader alle enige. I er nødt til at begynde at se på jeres verden med andre øjne. Det er svært i starten, men det kan hurtigt læres, når i set det i gang og er tilfredse med svarene på alle jeres spørgsmål. Vores jordiske allierede er allerede ved at blive fortrolige med disse teknikker og deres anvendelse. Vi har til hensigt at få denne praksis i almindelig brug i jeres regeringer, så snart den midlertidige ordning er på plads. Det er afgørende at jeres regeringer virkelig er åbne for behovene hos deres borgere og bruger disse interaktive teknikker til at udtænke programmer der kan udbetale den nye overflod og give mulighed for et nyt økonomisk system, der skal på plads. Når disse forudsætninger er færdige, kan regeringerne derefter afsløre de nye teknologier for offentligheden, og hurtigt anvende det udstyr der virkelig kan rydde op i miljøet.

  

Marchen mod fuld bevidsthed er selve kernen i det, vi beskriver. Hver af jer blev født med en række primære talenter, der er uløseligt forbundet med livets formål, der er angivet for denne levetid. Mange af jer undertrykker disse talenter fordi i enten ikke finder dem i praksis, eller i har ligget under for jævnaldrende og / eller forældrenes pres og har opgivet dem. I et overflods samfund kan i udforske disse muligheder og hurtigt blive deres mester. I er derefter tilbage på jeres guddommelige livs spor. At genskabe livs stien for dem som har flakket fra deres hellige bane som følge af overvældende omstændigheder er et af formålene ved denne nye regering. På nuværende tidspunkt bor i, i et samfund som er vendt på hovedet og ryg - mod - forside: Det er konstrueret, fra fødslen, til at bære jer og tvinge jer til at svare til dets værdier, snarere end dem der bliver givet jer fra det guddommelige.

  

Den nye virkelighed født af "den stille revolution" giver jer mulighed for at nå jeres sande ønsker. Husk på at den monetære overflod er beregnet til at give et pædagogisk miljø, i hvilket mangler og selvpåtaget begrænsninger forsvinder. I er alle meget stærke væsner af lyset, der har brug for at opdage hvem i virkelig er. De nuværende arbejdsmetoder i Himlen har åbnet op for nye muligheder for jer til at genlære alt dette i rette tid. Vores medicinske hold har blot forstærket eller "sammenknebet" når det er nødvendigt, hvad Gud har gjort. Dette teamwork er ved at forberede jer til jeres skæbne. Se på nutiden som blot en tid til forandring, hvor i er ved at blive forberedt til jeres store spring i bevidsthed. En del af dette er for jer at accepterer nogle forbløffende ændringer i jeres aktuelle dystre og triste virkelighed. Husk at denne virkelighed kun er beregnet til at være midlertidig.

 


Din nye virkelighed er et sted, hvor dine sande talenter fusionerer med den visdom, der er dig. Mennesker enten undersælger eller oversælger normalt sig selv, og det i har brug for at lære er den mere afbalancerede mellemvej. Prøv at se dig selv i øjnene, ikke på dit oppustede eller deflaterede ego men med de blidere antydning af dine intuitive følelser. Dette er ofte helt korrekt, selv om det normalt kræver en smule uddannelse for at skelne dem. Alligevel begynder det i praksis at trække mere på dit indre selvstyre for at få vejledning. Tag dig tid, enten gennem meditation eller et tilsvarende afslappende ritual, for at udforske dette indvendige rige. Nøglen er at blive endnu mere selvcentreret, og bruge denne base til at lytte og lære mere om dig selv og hvad du vil gøre. Din vej til fuld bevidsthed er fyldt med undren og selvstændig åbenbaring.      

 

      Det nuværende tidspunkt er, det specielle vendepunkt som samfund ofte støder på der fører til enten at uddøelse eller er begyndelsen til på en guldalder. Himlen og dit sande selv har valgt det sidste. Det du oplever nu er de første halte skridt mod en ny guldalder, og det kan være temmelig skræmmende til tider. Bare at vide, at denne fase ikke vil vare længe. Første kontakt har en guddommelig tidsplan, hvilket er grunden til, at vi føler os i stand til at sige, at vores møde ikke er langt væk. Vi ønsker ligesom dig, at bevæge os hurtigt til den næste fase i denne meget usædvanlige operation. Den er faktisk meget tæt på. Vores Jord allierede fortsætter med at gå frem i et tempo, der sikrer succes for os alle, mens vi fortsætter med at observere og sørge for, at du udvikles som planlagt. I et himmelsk blink, det øjeblik, vores åbne møde vil være.         

 

     I dag har vi talt om spørgsmål i relation til, hvad der sker på din planet. Vi kan fortælle dig, at nogle virkelig vidunderlige ting nærmer sig. Tricket er at være tålmodig og optimistisk. Disse tider er ganske krævende for dig og meget frustrerende. Bliv ved med at fortæller dig selv, at pludselig vil alle være med dig. Sammen vil vi sejre! Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

  


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:29
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer