Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
19-01-2009

Raja - meditation af Brian Bayer

Bedøm
(0 stemmer)

Raja - meditation Som du sikkert også har bemærket opstår der nye tilbud vedr. personlig udvikling -  hele tiden dukker nye titler og navne op, med opskrifter til hvordan vi, altså du og jeg kan leve dette lykkelige liv helt uden problemer og svære tider.Men er tiden ikke kommet til, at vi må indrømme at et par faktuelle kendsgerninger i livet er, at intet menneske høj som lav kan udvikle sig uden at møde modsætningens pagt. Således må det forblive indtil vi, du og jeg finder en teknik og en metode til at bevare os i vores centrum hele tiden, således forsvinder modsætningers pagt på et øjeblik, at der findes ikke mere ondt/godt lys eller mørke, varme eller kulde - der findes kun en ren bevidsthed i sit centrum.
Puha, men tænk kunne det være sådan at man så skulle undvære sit astrallegeme / følelseslegeme, overhovedet ikke, det handler om at få det under kontrol og under kontrol kan det kun ske via sindet - for det er herunder det astral legeme ligger.Lad os prøve at kikke lidt på nogle af de meditationsformer som bliver dyrket og som jeg har prøvet og taler derfor ud fra mine egne erfaringer.De meditationsformer jeg her snakker om er dem som udelukker en aktiv indsats på mentalplanet dvs. at man prøver at finde et tomrum og forblive i dette tomrum uden retning eller motiv, og som handler om at få kroppen til at slappe af - disse former for meditation har til formål at skabe en kort varig men effektiv afslapning i selve kroppen og intet andet, men har som udgangspunkt intet med meditation / yoga at gøre! Men går under disse navne.Men hvorfor nævner jeg så lige netop disse meditationsformer som jeg nu kalder for afslapnings- øvelser, jo så er det for at skabe klarhed over, hvordan vi prøver at opnå kontrol over vores astral legeme. Man kan altså benytte disse øvelser til at opnå en kortvarig effekt, som naturligvis er gavnlig både for sindet og kroppen, men vi skulle helst opnår en langvarig effekt af vores indsats ik'?Derfor er Raja - meditation det rette redskab knyttet sammen med viden og træning Raja- meditation er tankens yoga / tankens meditation for som sagt kan vi kun opnå en langvarig kontrol og effekt via at kunne styre vores astralplan fra sindet, og det kræver en indsats med en aktiv tankevirksomhed og det er netop det der sker, når vi benytter de teknikker som Raja - meditation tilbyder.Det kræver en stor indsats og øvelse at kunne blive tilskuer til sine egne tanker. Jeg kunne runde dette lille indlæg af med at henlede din opmærksomhed på det faktum, at et hvert møde med modsætningernes pagt har til hensigt at give dig en lære/visdom og ved at kaste lys over selve mødet fra mentalplanet, så du hurtigt og effektivt kan få den indsigt og viden som var dig tiltænkt, indtil du har opfattet den viden og indsigt vil du foresætte med at møde den samme energi via modsætningernes pagt.Du kender det sikkert fra dig eget liv, at man møder og tiltrækker de samme ting igen og igen og det er fordi årsagen er den samme og den ændres først når du er blevet bevist om den.

Forfatter: Brian Bayer. Motivatoren.info


Brian Bayer

Brian Bayer

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Brian Bayer

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer