Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
19-07-2007

Den 17. juli 2007 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
7 Etznab, 16 Kumku, 2 Ik (den 17. juli 2007)

 


Selamat Balik! Vi vender tilbage med mere at fortælle dig! Jeres verden fortsætter støt og roligt med at bevæge sig hen imod sit mål om at manifesterer den nye virkelighed, og mørket bruger al den forsinkelses taktik der er til rådighed for at imødegå denne dagsorden. At holde øje med disse anstrengelser giver en sand forståelse af den præstation der ydes fra begge sider. Dog bliver fliden hos mørket mødt stærkt denne gang af den nyfundne kraft hos vores Jordiske allierede, og på denne måde forventer vi at de endelige aspekter af denne skjulte krig vil være overstået om kort tid. Mørket beholder stadig et virkningsfuldt stød, og alligevel virker dets strategier, skønt prøvet og sande, ikke som de har gjort tidligere. Derfor er de ret hurtigt ude af spillet denne gang. Vi kan allerede se deres tilintetgørelse og fremkomsten af et nyt foreløbigt regime i Amerika. Disse udsigter er meget opmuntrende og lover at en ny æra, der længe har været bestemt af Himlen, kommer nærmere dag for dag. Kort sagt, vi kan se at tidsplanen vi forudså for flere måneder siden vil blive realiseret efter hensigten.

  

Himlen har bestemt at disse mørke ikke denne gang bliver tilladt at finde nye metoder til at sno sig ud af deres knibe. Lysenergien der øses ind i dette rige fortsætter med at stige hver dag, og gør mørkets arbejde meget hårdere og mere belastende for deres tilbageværende ressourcer. Vi observerer mange af deres lederes møder og kan se at et højere niveau af udfordringer som de nu ser i øjnene. På mange måder ligner den nuværende situation Napoleons Waterloo eller de sidste dage af den tidligere Sovjet Union: Den kommende "forandring af skæbnen" vil blive pludselig og uventet for dem der har kommandoen. Historien gentager endnu en gang sig selv efterhånden som undergangen af den tidligere høj-og-mægtig brat ændrer udseende på din verden. Men denne gang vil chancen for forandring ikke blive spildt som den er blevet i fortiden; i stedet er den store konstruktion, der længe har været planlagt af vores Jordiske allierede, på plads og kan nu blive fuldstændig udført. Dette scenario kan hurtigt lede jeres verden til en tilstand af beredthed for første kontakt.

  

Som for os selv, ofrer vi meget tid på Moder Jords Elohim for at sikre at der ikke sker noget stort der katastrofalt skaber kaos i jeres verden. Selvom der vil være få natur katastrofer af den slags der allerede er kendte for dig, er vi besluttet på at den fremgang der bliver gjort af vores Jordiske allierede ikke for alvor bliver forstyrret af nogen større, eller menneske skabte, uroligheder. Dette er vores gave til jer og vores Jordiske allierede. Vi har bemærket, i den seneste tid, hvordan mørket ondskabsfuldt bruger bestemte hemmelige teknologier for at genvinde tabt fodfæste, og vores hensigt er at hjælpe dig med at virkeliggøre at mål som Lyset længe har lovet dig. Det nuværende forløb rummer store løfter og vi har ikke til hensigt at lade denne nuværende mulighed for ændring smutte væk for dig igen. Når først denne fremsatte række af begivenheder finder sted, kan resten af vores planer begynde at komme i funktion. Den mest vigtige tilbageværende ting er at definitivt at løsne mørkets greb om din virkelighed. Straks derefter kan din verden være sikker på at første kontakt virkelig finder sted som planlagt.

  

For os er første kontakt "kronens juvel" for menneskeheden. Det betyder ikke bare at din lange vej til første kontakt er blevet tilbagelagt succesfuldt, men også et tegn på at dit endelige trin til fuld bevidsthed er nært forestående. De sidste få år har oplevet et antal ændringer i vores begreb om omdannelse af din verden og, i mange tilfælde, mange omordninger. Vi ved at vi er på rette spor og hvad der nu er på vej virkelig vil blive en succes. Den tilbageværende del af denne årstid holder løftet om at hvad der nu bliver gjort endelig kan nå det lovede mål. Derefter kan Amerikas nye forretningsministerium offentlig foretage deres første annonceringer. Disse vil proklamere genfødsel af Amerikas frihed og signalerer at en stor omfordeling af rigdom er godt på vej. Et stort antal beslaglagte teknologier kan også blive returneret til denne verden, og de nuværende energi og forureningskriser kan blive løst.

 

 

 

Disse ting er kun begyndelsen af operationen, som giver dig den store mulighed til at bemærke din verden. Vi minder dig om nogle af de ting som du allerede ved fuldt ud: Moder Jord har alvorlig brug for din hjælp. Rundt om dig er der et globalt økosystem der gennemgår en stor ødelæggelsesproces. Hele arter er ved at forsvinde og mange plante- og dyrearter er ved at miste deres levested og evnen til at kæmpe for overlevelse. Bestræbelserne forstærkes hver dag, din pligt vokser også for hver dag. Disse øko-traume-mønstres gradvise destruktion som jeres globale samfund gennemgår. Alt omkring dig i jeres samfund, står overfor en barsk og voksende udfordring i deres tilværelse. Sådanne tider kræver løsninger der står i rimeligt forhold til problemet, og derfor har vore jordiske allierede udklækket værdifulde planer i forbindelse med denne udfordring. De har påtaget sig intet mindre end reformationen af Jeres globale samfund og er ved at fremskaffe midlerne til det, ikke kun for at overleve, men også for at bliver til noget større.

 

Dette "noget meget større" inddrager os. Den næste fase af jeres udvikling som et folk er at genvinde jeres tabte bevidsthedstrin og på den måde bevæge jer hen imod at blive mere planet-baserede væsener. Denne fase inddrager kommende galaktiske mennesker: De er fuldt bevidste væsener som omfatter det guddommelige plans flow. De forstår at hver levende ting spiller en unik rolle i udførelsen af skaberens vilje i det fysiske. Denne visdom vil inspirere dig til at blive er sand opsynsmand for Moder Jord, jeres solsystem, og hvert hjørne i denne galakse. Det første årti af det 21. århundrede skal huskes som det øjeblik da du transformerede dig selv og din virkelighed og trådte ud til stjernerne og fuld bevidsthed.

 

Dette nært forestående vendepunkt er et af de mest vigtige markeringspunkter på stien i din kommende fornyelse. Tilbagevenden til fuld bevidsthed er en indviklet procedure og kræver passende vejledning. Vi har været udvalgt af det guddommelige til denne rolle. Hvad vi ikke havde regnet med var den enorme udveksling af visdom som har fundet sted mellem dig og os. Den kommende tid tillader os nu at bruge denne viden til at arbejde sammen til at opnå vores førstehånds mål. Vi tvivler ikke på vores sejr. Denne verden er I alvorlig nød for at fuldføre transformation fra grunden af, og det første trin fra vore Jordiske allierede er en start. Vi agter at hjælpe, og så lede dig gennem hver på hinanden følgende trin, der selvfølgelig fører os alle, til første kontakt.

 

Første kontakt er givet. Vi har alt planlagt til mindste detalje. Det er en hellig opgave, og er en som i dette tilfælde er ret indviklet. Hver begivenhed der dukker op er blevet gennemgået igen og igen. Vore utallige dygtige første kontaktofficerer og utallige forbindelsesteam har gennemtænkt planerne i forbindelse med enhver mulig afbrydelse, ved hjælp af vore effektive flydende-gruppe-management teknik, til at fjerne enhver hindring. Vores tålmodighed og ekspertise er helt den samme overfor dette projekt og vi er overbevist om at det der nu er sat i gang, kun kan give et vellykket resultat. Vi sætter forbindelsessystemet op i stort tal til at blive brugt efter US regimets endelige "opgiv spøgelset"! Det øjeblik er kommet tæt på og spændingen indeni os vokser. Husk, sammen er vi virkelige sejrherrer! 

 

I dag har vi gennemgået hvad der sker i jeres verden. Vi ønsker at understrege at øjeblikket for "en ny begyndelse" kommer nærmere, men af forståelige sikkerheds årsager må vi opretholde complet diskretion, af det der nærmer sig, af hensyn til præcis timing. Vi trækker os nu tilbage. Velsignelser, kære Eneste. Vid I jeres Hjerte af Hjerter at endeløse forsyninger og uendelig Overflod fra Himlen virkelig er Jeres! Selamat Gajun! Selamat Kasijaram! (Sirian for Be One! and Be Blessed in Love and Joy!)

 

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address:

204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.

Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:29
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer