Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-06-2009

Den 23. juni 2009 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
11Kan, 12 Kayab, 4 Eb (den 23. Juni 2009)

 
 

Selamat Balik! Vi kommer igen med meget at diskutere med dig. Med hver uge, der går, kan vi rapportere, at vores jordallierede fortsat skubber fremad. Her vil vi gerne minde dig om, at hvert fremskridt er vundet i indgriben af diabolsk og desperat modstand fra den sidste mørke klike. Lykkeligvis svinder klikens styrke fortsat hurtigt. De forskellige alliancer, der gør at vores jordallierede vokser i målbevidsthed og kan se sin mission til ende, og dermed gøre det klart for klikerne at deres holdning stadig er mere uholdbar. Jordens allieredes mål er et som mørket hektisk vil undgå for enhver pris, og det er denne stædige tunnelvision fra dem, som har forlænget dette spil langt ud over det punkt, som nogen af os havde ønsket. De mørke skal give efter hurtigt, og det er denne klare uafvendelighed, som ligger bag den seneste eksponentielle stigning i organisationer, både private og andre, der skifter til Lysets sag. Eftersom støttepunktet for historien svinger i vores favør, har vi travlt med at raffinere den nøjagtige tid af en række forskellige metoder for at nå vores foreskrevne mål.          

 

     Det første mål er naturligvis velstandsprogrammerne samt de nye reformvenlige regimer. Disse genskaber den sande måde af forfatningsmæssig regeringsførelse og ny overhøjhed af fælles lov. Dette er lige så vigtigt som disse fonde, fordi det er vigtigt at skabe en struktur, hvor disse midler kan opnå deres ønskede potentiale. Det gamle gældrytteri, korrupte, magtbegærlige regimer falder ud i vejkanten, og de nye vil begynde på en frisk. Alle de tidligere måder at betjene må forsvinde, ligesom olie og vand kan ikke blandes! En helt ny start er at skabe en ny virkelighed for menneskeheden. I er i gang med at bevæge jer væk fra krig, fattigdom, had og uvidenhed i retning af fred, velstand, samarbejde, og viden. Mange ting er blevet foreslået af de nye regimer, som kan føre jer hurtigt ud af den kaotiske, voldelige verden du nu kender, til én, som du længe har længtes efter. Denne vending i verdensledelse er den underliggende faktor for de mange programmer som vore Jordallierede nu er ved at lægge sidste hånd på.

 

     Disse flerlagede projekter tjener som forberedelse til første kontakt. Vores diplomatiske og forbindelsesgrupper har gjort det til en prioritet at informere alle nationer på jorden om vores eksistens, vores velvillige hensigtserklæring, og den kendsgerning, at i den nærmeste fremtids dato for en første massekontakt. I samme ånd, har vi informeret alle nationer om intentionerne fra vore jordallierede og har brugt disse møder til at gøre mest muligt ud af de Jordallieredes punkter. Fremskridtene på dette område er nået til et stade, som en positiv løsning på disse spørgsmål kan havde. Vi er meget klar over, hvad der er foregået, og hvad der stadig skal glattes ud. At returnere din verden til, det de mørke anser som fredelige dage under Anunnaki ledelse er ikke en mulighed. En hel del er flyttet og din fremtid ligger nu inde i lysets område. Faktisk er en drastisk forvandling, af din virkelighed mod Lyset, godt i gang. Det springende punkt er, at mørke først skal erkende dette og derefter overgive sig kærligt. Indtil da skal vi gøre alt, hvad vi kan for at nå dette hurtigt. Til dette formål har vi informeret mørket om, at der endnu er ubenyttede metoder, som kan nå dette mål.

  

     I mellemtiden er vores jordiske allierede ved at løse de resterende hårdknuder og går videre til at punkt hvor sejr er sikker. Det endelige fremstød for sejr blev indledt for alvor sidste forår. En række vigtige møder afsluttede gennemførelse af det nye økonomiske system, leverings procedurerne og tidspunktet for den første meddelelse. Bevæbnet med disse oplysninger er mange andre vigtige aftaler blevet udformet. Mængden af ædle metaller er nødvendige for at sikkerhedskopieringen af det nye monetære system er på plads, den aftale der kræves for at bevæge os væk fra sløret til menig lov er underskrevet; hvordan de nye regeringer skal fungere er også løst og underskrevet fra tid til anden; det personale der skal udpeges til disse regeringer er parat til at starte når der gives grønt lys. Alt hvad der er tilbage er de særlige forhold som giver mulighed for at mørket kan træde elskværdigt til side og lade det hele ske. Vi er i dette øjeblik på randen af en meget historisk tid! Denne kendsgerning får os til at gyse!

 

Efterhånden som dette umiddelbare aspekt af din virkelighed forbereder at flytte solsystemet, forbereder det også den nye, fuldt bevidste, tilstand. Ændring af dette aspekt i din verden er base for fuldstændiggørelse af din virkeligheds sande omfang og karakter. Din virkelighed er en flerdimensionel konstruktion, og skønt vi er i stand til at indtage dets helhed, har i begrænset jer selv til en meget lille del af den. Din virkelighed omfatter denne galakse og alle hendes næsten utallige komponenter. Fuld bevidsthed udvider dig og tillader dig at flyde udad og så et glimt af denne virkeligheds uendelighed. Et lige så næsten uendeligt antal virkeligheder udgør det fysiske. At udforske og lære om denne enorme mængde kaldet det fysiske er en af vores største glæder. Det er derfor vi har medvirket til at skabe den Intergalaktiske Union. Det har hidtil bragt os i kontakt med bogstaveligt titusinder af galakser og deres forskelligartede kulturer og stjernenationer. Og dette er blot en begyndelse!

 

Fuldt bevidste væsner er et multidimensionalt fænomen. Inden i hver af os ligger en dyb forståelse af vores to symbiotiske aspekter. For det første er vi en del af et samlet større hele, der er en vigtig faktor i udfoldelsen af Skaberens guddommelige plan. For det andet er vi suveræne individer med en klar livs plan, skitseret i store detaljer i vores livs kontrakt. Inden for disse to aspekter, disse to sider af en mønt, er fundet en vidunderlig måde at forstå os selv og hele Skabelsen. Vi ser vores rejse med udforskning som en bekræftelse af livets enorme mangfoldighed og som et middel til at bistå med udvikling af vidundere, der vil komme i denne del af det fysiske. At være budbringere af denne glæde er eksistensberettigelsen for vores videnskabs- og udforskningsflåder. Med dem har vi observeret hvor storslåede Skaberens planer virkelig er. At flytte dig til fuld bevidsthed giver dig mulighed for at få denne viden og dele vores store indvendige glæde     

 

Første kontakt, er derfor et afgørende vendepunkt i din historie. Den sætter dig i stand til at yde nogle skelsættende evolutionære spring, der kan forene dig øjeblikkeligt både med din Lemurianske forfædre og med din fantastiske fremtid. Det samlende link er det enorme omfang af kosmiske optegnelser, som du vil blive indviet i. Dette vil sætte de sidste 13 årtusinder i et helt nyt lys, placere dette span inden i den store ebbe og strømmen i det fysiske. Nu er du på vej mod Lyset igen, udstyres med et stort reservoir af utallige levetider at trække på. Denne indtægt vil tjene dig godt under din interaktion med de mange samfund du snart vil besøge. Optegnelserne af dine frygtløse rejser gennem mørket kan bygge bro mellem samfund, stjerne-nationer, og galakser! Det er din baggrund, der gør dig så specielt for os og for alle fysiske!

 

       Moder Jords overfladeverden har mest været en øjen-åbner udklækningsapparat for dig. Nu er dette kapitel af din historie slut og en anden åbner op, som vil bringe dig tilbage til stjernerne. Første kontakt starter det nye kapitel med et brag, og vi ser frem med stor glæde for at se din virkelighed transformeres, herligt, ud af alle anerkendelser! Ved hjælp af din nye bevidsthedsmåde opdager du nye stjerner, kosmiske fænomener, og helt nye galakser. Hen ad vejen, vil du se formålet med den energi du kalder 'mørkt stof', og dette kan føre dig til fundamentet for en sand åndelig videnskab. Bevæbnet med dette og med adgang til de kosmiske historier, er du klar til at give dit skinnende bidrag til det fysiske!

 

     I dag har vi fortsat vores igangværende drøftelser om, hvad der sker med dig. Arbejdet hos vores jordallierede begynder at bære frugt, og tidspunktet for første kontakt nærmer sig. Se de sidste øjeblikke som stilhed før daggry, et daggry som bryder frem i dig ved første kontakt. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen           

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.              www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

  


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:28
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer