Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
10-06-2009

Den 9. juni 2009. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 

 

 



 

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
10 Oc, 18 Pax, 4 Eb (den 9. Juni 2009)

 


Selamat Jarin! Vi kommer med nyheden om mange ting, der sker i din verden, og i dit solsystem. Til at begynde med, kan vi rapportere, at væsentlige bevægelser har fundet sted på en række fronter. Jordens allieredes hemmelige kamp mod den mørke klike skrider godt frem. De fleste af klikens strategier, der blev sat i spil siden starten af dette år er slået fejl, og mange sidste-øjebliks-tilbud har ikke at produceret de resultater som er nødvendige for at opretholde klikens overlevelse. Faktisk har nogle regeringer, som indtil nu har været standhaftige tilhængere af kliken, lavet aftaler med vores Jord allierede. Dette pludselige skift i støtten placerer kliken i en usikker position, samtidig med at den øger styrken hos vores allierede. Yderligere, et andet vigtigt område af klikens støtte struktur blevet fri og vendt mod dem, nemlig de enorme mængder af guld, sølv og andre værdifulde ressourcer som nu indehaves af vores jordallierede, og som i dag er spredt på hemmelige gemmesteder omkring planeten. De ændringer vi længe har søgt efter bliver mere og mere umiddelbart forestående.      

 

     Så mange nye nationer har med begejstring tiltrådt de jord allieredes sag, dem der fastholder deres konfliktfyldte holdning genoverveje nu deres holdning, og mange gennembrud er begyndt at ske. Husk på, at dette er et arbejde i gang, og mens mange fronter gør fremskridt, fortsætter andre med at være tilbagestående. Alt dette finder sted inden for rammerne af den stadig igangværende magtkamp, der opstod efter Anunnakis afgang i midten af 1990'erne, og det magttomrum er først nu er ved at blive besat. Mens mørkets klike arvede Anunnakis verdenholdning og magten, var dette en betydelig fordel, som nu næsten forsvundet. Indtil denne magtposition er helt afsluttet fortsætter kampen. Når det er sagt, er det meget bemærkelsesværdigt, at den sidste mørke bastion hurtigt er smuldret. Og vores Jordallierede ved, at det nu mere end nogensinde, er vigtigt at opretholde nøje årvågenhed og ikke at lade stå til overfor det ubarmhjertige pres, for at sikre de væsentlige strategiske magtbaser, før disse er vundet. Vores jordallierede har lært meget af det sidste stridigheds årti mod mørket.

 

     Omdannelsen af dit solsystem fra en begrænset til en fuldt bevidst tilstand bliver også mere og mere mærkbar. Nøglen til denne ændring er selvfølgelig solen, som er inde i en meget ulige Solspot cyklus. Hun startede med en periode med langvarig hyperaktivitet, efterfulgt brat af en fase af anomale inaktiviteter. Der er en række grunde til dette, hvoraf den ene er, at denne virkelighed, ligesom alle andre, er baseret på et bestemt sæt a tidligere aftaler. Disse opkald til en ny primær frekvens bliver indført på dette tidspunkt, hvilket er grunden til at astronomer bemærker, at planeterne og Solen faktisk er begyndt at arbejde på en højere base frekvens. Det påvirker de elektromagnetiske omsvøb som indhyller Solen og hele planetsystemet. Denne stigning i frekvens svarer til jeres; som jeres skift, også udgør jeres virkelighed. Dette vibrationsskift har tvunget jeres videnskabsfolk til at reevaluere hvordan solsystemet fungerer. Faktisk OBSERVERES AT uregelmæssighederr stiger eksponentielt. Kort sagt, et nyt solsystem er blevet født.

 

     I dette solsystem skal hyperdimensionaliteten af hver planet absolut tages i betragtning. De planetariske missioner hos jeres rum agenturer har opdaget polare indgange til de store gas planeter og også det nordlige polarområde hul på Mars. Vi kan konstatere, at jeres forskere i stigende grad siger én ting til hinanden, og noget andet til offentligheden. De er ved at lære at se, for eksempel den daglige "samtale" mellem Jupiter og Solen, som trodser den tanke, at disse planetariske organer er inaktive. De kommer til at forstå, at solsystemet er en levende enhed med mange levende dele.  Fra vores synspunkt, er jeres solsystem begyndt at ligne det fuldt bevidste system som vi kommer fra, og denne igangværende forandring er det der gør det længe ventede resultat i jeres verden uundgåeligt. Du kan ikke leve i den verden som Himlen sætter i stedet uden at et lignende skift finder sted indeni dig selv, og den stigende fart på disse ændringer nødvendiggør vores ankomst jo før jo bedre.

 

Alt iberegnet er mængden af ændringer i de sidste par årtier intet mindre end bemærkelsesværdigt. For eksempel er din planet ved at ændre karakter for sin "selv pålagte" vaklen, eller procession. Sammensætningen af hende atmosfære og endda hendes "lagdeling" ændre sig også. Disse ændringer er i forbindelse med Jordens base frekvent, som indtil for nylig blev optaget på 7,8 hertz. I øjeblikket er denne sats godt over 12 hertz. Endvidere er den type energi din planet modtager fra Solen ved at ændre sig, hvilket medfører en stigning i smeltning af hendes is hætter og et spring i den globale gennemsnitlige temperatur. Et brændpunkt her er den høje menneskeskabte forurening som forstærker den naturlige dynamik i din verden; du styrer ændringerne, såvel som at tage del i dem. Selvom vores forskning bekræfter det symbiotiske forhold mellem dit samfunds industrialisering og karakteren af dit miljø, er guddommelige ændringer den underliggende årsag.

 

I virkeligheden reflekterer den guddommelige plan de ændringer tilbage til dig som du har foretaget dig med din ujævne industrialisering og deraf følgende niveauer af forurening. For at citere fra et af jeres ordsprog: "Som ovenfor, så nedenfor". Således bliver du flyttet af ubønhørlige kræfter hen imod en forudbestemt konklusion. På denne vej er mange punkter, der fungerer som et slags spor for hvad der vil ske herefter. Vi iagttager disse punkter tæt og går sjældent glip af deres pludselige tilsynekomst i jeres virkelighed. Hvert af disse historiske punkter på vejen indikerer den næste milepæl. Anden verdenskrig var en følge af den store depression, Vietnam krigen ændrede den globale scene og førte til åbningen af Kina, hvilket indirekte skabte den nuværende globale økonomiske katastrofe, og så videre. Hvert større punkt fører dig hen imod den næste specielle serie af resultater.

 

  Din virkelighed impuls har et stort antal mulige konklusioner. Oprindeligt var Anunnaki jeres hoved kontrollører. De etablerede et system, der var designet til at trodse reglerne for, hvordan de overtog denne virkelighed for omkring 13 årtusinder siden. Arbejde under den guddommelige plan, Himlen havde allerede signaleret til den Galaktiske Føderation om dette bestemte brud og bestilt nogle indledende spadestik til at ske i den umiddelbare post-WW II æra. Dette resulterede i det globale 'UFO' fly-by operation af alle større kapitler i sommeren 1952. Med denne oplysning ønskede Himlen at viderebringe Anunnaki og deres håndlangere så deres slaveri planer ikke skulle have lov til at lykkes. Denne advarsel blev ikke fulgt af håndlangerne, men blev dog taget i betragtning af Anunnaki da freden i Anchara blev afsløret i midten af 1990'erne. Dette førte til overraskende frafald af Anunnaki på daværende tidspunkt.             

 

        Siden midten af 1990'erne, har håndlangere været alene og i vid udstrækning i krig med hinanden. Denne krig er ved at ende. De økonomiske og politiske fraktioner i din verden, er en tilpasning til et særligt forbund, om at vi overfører vores Jordallierede. Desuden betyder den guddommelige transformation af din virkelighed, at en første kontakt er absolut nødvendig. De forskellige forberedelser, vi har gjort både på vores skibe og i den Indre Jord er et tegn på vores engagement over for befolkningen i Jorden. Vi har gennemført en dialog med alle større regeringer på din planet. De ved alle, at når det guddommelige signal er givet, kommer vi i enormt antal. Før det forventer vi, at de ændringer, udarbejdet af de opstegne Mestre er på plads. Din fremtid er en tilbagevenden til global velstand og fuld bevidsthed!

 

     I dag har vi fortsat vores overordnede diskussion om, hvad der sker i din verden, og hele dit solsystem. Dette store skift er den måde hvorpå den guddommelige plan sikrer din transformation tilbage til fuld bevidsthed. Vores længe ventede festligheder, der er at følge masse landingerne, faktisk synes umiddelbar forestående. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                   

 

Lise Bille Rasmussen           

 

Søren Bille Jensen                Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.              www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 



 

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:28
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer