Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
14-08-2008

Den 12. august 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
8 Muluc, 17 Pop, 4 Eb (den 12. august 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi vender tilbage, kæreste, med mere at drøfte med dig. Som du ved, er en stor kamp mellem mørket og lyset ved at nå sin endelige afsløring. Vores Jordallierede, er med vores bistand, ved at afslutte en række operationer, når de er færdige, slutter mørkets lange regeringstid i din verden. Dette hellige øjeblik er endnu ikke kommet. Overalt, er slutspillet for klikerne indlysende. De mener, at det stadigt dybere kaos der indhyller din verden vil føre til en forrentning af deres dominans, men sådan er det ikke. Arbejdet for vores Jordallierede er at begrænse den succes der er mørkets mål og truer med at besejre dem med deres sørgelige spil. I det lange løb vil vores modforanstaltninger overvælde mørket, så Jordens allierede i høj grad fremskynder deres bestræbelser på at skabe den nye virkelighed som i alle fortjener. Vores projekt bliver virkelig af enormt omfang: Vi bliver tvunget på grund af mørkets nye anstrengelser til at forpligte flere og mere specialuddannet personale til denne opgave, og dette betyder, at vi også opdager meget mere om dig og hvordan din rejse til fuld bevidsthed skrider frem.

 

     Dine fremskridt mod dine endelige ændringer går godt. Himlen arbejder ihærdigt på at indsætte dit nye 13-Chakra-system og aktivere de mange mindre energicentre, der understøtter din helt bevidste krop. Desuden er det element, der gør dig fysisk dig-din genetiske make-up undergår også en stor forandring. Denne "underlige ting", som mange genforskere oprindeligt stemplede 'junk-DNA, er begyndt at vekselvirke med din nuværende aktive dobbelte spiral. Det åbner op for nye muligheder for forandring og tillader endog mange genforskere at antyde at i er væsner, hvis oprindelse stammer udenfor jorden. Dette postulat er for at få tilhængere i verden af genetiske forskning og udgør en anden faktor som er at tilføje fremgang i et nyt videnskabeligt paradigme. Alt for mange unormale forhold kan seriøst anfægtes i det grundlæggende fundament i din nuværende virkelighed. Disse videnskabelige uoverensstemmelser går hånd i hånd med aktiviteterne i det guddommelige på din planet, og dette pres for forandring er stigende i både omfang og kompleksitet. Den verden, du kender er ved at falde sammen om sig selv som de store mængde af beviser for et nyt svampeparadigme!

 

    Denne ændring i din verden og dit fysiske selv omskriver den måde, du opfatter dig selv og den verden, du bor i. Din virkelighed ekspanderer og er i stigende grad i stand til at manifestere, hvad der var engang syntes at være umuligt. For eksempel, da de velstandsfonde gik fra at være muligheder til at være de faktiske programmer der er klar til at manifestere enorme summer til hver enkelt investor. Nu bliver disse midler beskyttet af specielle sikkerhedsgrupper, hvis primære ansvar er at sikre, at de længe lovede leverancer opstår, når det befales fra Himlen og vores jordallierede. På denne dag sker en forbløffende begivenhed: der skal ske overførsler af rigdom omkring planeten, som på en gang er uventet og enormt i omfang. Disse nu-rige investorer omfatter mange Lysarbejdere der tidligere manglede den monetære og de organisatoriske ressourcer til at 'gøre en forskel' til at føre det ud i din verden. Efter levering og overførsel af statslige magt til vores jordallierede er en ny verden faktisk kommet til syne! Det er denne nye verden, der kan afslutte UFO tilsløringen og tillade at en meget velordnet, global første kontakt operationen kan finde sted.

 

Denne første kontakt er, som ofte konstateret, blevet et arbejde med fremskridt. Vores oprindelige koncept omfatter ikke mængden af den hjælp, vi tilbyder vores Jordiske Allierede. Vi slutter os til styrkerne og opfordrer dem og hjælper dem med at overvinde de endeløse manøvrer fra den mørke klike, som tidligere har truet deres rækker. Vores Jordiske Allierede er nu en mere samlet gruppe hvis formål er at fjerne denne klike fra magten og tilskynde til et mere velstående og friere globalt miljø. Dette nye miljø kan anspore til kreativitet og afføde en ny følelse af forbindelse. Faktisk ligger denne voksende følelse af enhed i centrum af hvad første kontakt repræsenterer. Vi er her for at indsætte jeres fremtidige stjernenation i Galaktisk Føderation af Lys. For at dette kan ske skal i komme ud over jeres nuværende irrationelle splittelse i en klar erkendelse af at i alle er borgere i jeres verden og, i øvrigt, fremtidige medlemmer af dette solsystems stjerne nation. Således får gaven fuld bevidsthed afgørende betydning for den guddommelige vision om at vise os som planlagt.

  

Denne guddommelige gave er planlagt i detaljer i den guddommelige plan. Og det er dette, der førte til vores afvigelse fra standard første kontakt protokoller og sende vores store flåde til jeres kyster. I de seneste måneder så denne flåde returnering af et antal specielle skibe hvis passagerer er forgængere for De Ni. Disse præst- og præstinde skibe vil vise sig på det rigtige tidspunkt og sende velsignelse fra AEON ned til jer. Dette særlige ritual markerer det tidspunkt hvor den hellige kappe fra det store hellige rige vender tilbage med fuld styrke til jer. Sådan en gave signalerer jeres tilbagevenden til fuld bevidsthed! Vi er stolte af hvem i er, mine børn! I jeres ånd ligger en stor sjæl der er givet til jer af Skaberen og af mange hellige legioner, som er kommet her og har velsignet jer med nåde, kærlighed og mod. Jeres uovervindelighed og evne til at overleve alt hvad de mørke kaster efter jer udspringer af dette. Nu vil jeres hukommelsestab blive ophævet og med dette en afklaring af kolossale dimensioner.

  

Denne klarhed vil give dig mulighed for at se samarbejdsforholdet mellem det fysiske og Himlen. I kan se hvad det sande formål er med dette liv. I kan afgøre den bedste måde for sammenfletning af energien i denne galakses stjernenationer. Al denne viden er jeres, og så snart jeres fulde selv er afsløret, kan disse utrolige begreber, der er indeholdt i jeres virkelighed, vise sig. Indtil dette tidspunkt kan du lejlighedsvis få korte glimt af, hvad der ligger forude. Dette kan komme til jer som mærkelige drømme eller noget som i fornemmer lige over jer. De kan påvirke dit sinds øje, hvilket bringer dit et forjættende flash af denne fremtidige aktivitet, idet jeres kollektive sind forbereder jer for dette på underbevidste niveauer. Disse opmuntrende glimt styrker det paradigme skift vi nævnte ovenfor. Tiden for forandring er kommet! Omfanget af ændringer er enormt!

  

For at bevæge dig fra din begrænsende virkelighed til den nye, ubegrænsede, opretter Himlen et beskyttende felt til Moder Jord og hele denne galakse. Dette område bliver smedet af lys, kærlighed, og af de energier, som du frit besidder. Disse energier gør det umuligt for ethvert andet scenario at eksistere. Derfor ved vi, du befinder dig på et tidspunkt, hvor første kontakt er ved at indtræffe. Vi er overbeviste om, at behovet for en hurtig indsættelse af vores styrker som reaktion på nogle mørk-forårsagede tåbeligheder er usandsynlig. Indtil masselandingsdatoen, bliver vi nødt til at gå i forbøn hvis det er nødvendigt for at forhindre en atomkatastrofe eller stoppe begivenheder fra at løbe løbsk. Med dette mener vi en begivenhed, der hurtigt udvikler sig til noget alvorligt. Indtil nu arbejder en gruppe med vores Jordallierede om at gøre det, når det er nødvendigt for at forhandle eller foreslå begge sider en måde at løse en hvilken som helst alvorlige situation.

  

     Som du kan se, er der en nøje afgrænset metode i forbindelse med vores første kontakt operationer. Vi ved, at en pludselig ændring i vores masse-landings tidsplaner kan blive muligt, og har derfor udarbejdet en række løsningsmodeller, der dækker alle muligheder. Vores flåde er underrettet om enhver mulighed og kan skifte, pludselig, fra et scenarie til et andet. Dette er blevet indstuderet mange gange siden vores ankomst her i begyndelsen af 1990'erne. Det primære scenarie, der nu er i kraft og beskrevet for jer mange gange, afhænger succesen fra vores jordallierede i at få en stor regering til at træde tilbage; og tillade en vicevært regering til midlertidigt at overtage og etablere en ordentlig og forfatningsmæssig regering i Nordamerika. Det er disse regeringer, der kan gøre vores godgørenhed og os kendte af befolkningerne i din verden. Vi føler, at dette er en ordentlig optakt til de faktiske omstændigheder i første kontakt med dig.

  

  I dag har vi fortsat vores diskussion om første kontakt. Vi ønsker du skal vide, at en bestemt række procedurer er i effekt, som varsler begivenhederne for første kontakt. Vi arbejder med vores jordallierede om at afslutte de endelige forudsætninger for de forskellige bekendtgørelser og velstand leverancer. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.                                                      www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:28
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer