Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
27-07-2008

Den 22. Juli 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
1 Muluc, 2 Vayeb, 3 Manik (den 22. juli 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi vender tilbage med mere at tilføje om, hvad der foregår omkring dig. Overalt, er der tegn på vejen til din nye virkelighed. Dette sted i overflod og harmoni der rykker tættere efterhånden som den mørke klike vanvittigt søger en mulig løsning på den stadigt voksende overflod. Men med alt dette, har en slags dødvande vist sig, hvilket giver den mørke klike et glimt af håb. Disse omstændigheder indeholder visse midler, som vores Jordallierede i øjeblikket arbejder med, på forskellige måder i hele din verden. Dette er begyndelsen til at fjerne årsagerne til den hårdknude, som har givet vore Jordallierede lov til at forberede de endelige bestanddele i forbindelse med et tilbundsgående angreb på mørket. Før dette kan ske er det nødvendigt at en række kritisk nødvendigt personale bevæger sig i stilling inden for den amerikanske regering. Deres opgave er at fortage den faktiske fysiske uddrivelse af denne regering, ved hjælp af de lovlige retsmidler, der er givet til dem ved forskellige domstole og andre juridiske procedurer. Uanset hvad der sker, fjernelse fra embedet af denne ulovlige amerikanske regering og dette slæng er afgørende for, hvad der er planlagt som det næste.

  

       Det er vigtigt for dig at forstå, at det, de gamle, korrupte skabte, var ligesom et løg, en flersidet sammensværgelse. Det indprentes i dit samfund som et værdisæt af rigdom og magt, samtidig med forudsætninger af ambitioner og grådighed, som producerer en uendelig strøm af villige nye kandidater til at udføre klikens bud. Denne proces skulle omdannes. For at gøre dette fremkom Himlen med en meget kompliceret operation: for det første at begynde en proces for at gøre menneskeheden mere bevidste, som er mere klar over konsekvenserne af sine handlinger. Dernæst, at bistå dem, der skulle blive vores Jordallierede til at mødes og hjælpe hinanden. Sammen vil disse faktorer begyndte at sætte en ny kurs for menneskeheden. Det tredje element er første kontakt. Dette er afgørende for at imødegå den galskab i den mørke klike, når det er nødvendigt, og i almindelighed at sikre et middel til at fuldføre dette virkelighedsskift, hvis de to første elementer undlader at skabe mængden af forandringer, som er nødvendigt for at fuldføre transformationen af dit globale samfund.

 

   

 

    Dette behov for en radikal omstrukturering af din bevidsthed og dit samfund er den primære årsag til, det himlen og det guddommelige plan nu gør. Din verden er fælles kløften mellem en overvældende katastrofe og et fantastisk fremtidens paradis. Og nu, har Himlen stablet kortene overvældende til fordel for det tilnærmende sig paradis, eller, som det vi henviser til, din nye virkelighed. Denne nye virkelighed har nu alle sine mange elementer på tilkendegivelsesstedet. Det der forsinker, er behovet for at oprette din vilje til at gøre det: Alt for mange af jer er stadig forelsket i at tænkte på stor rigdom og magt, som udøves i det gamle paradigme. Men principperne for det gamle paradigme er under forandring, hvilket gør det mindre og mindre muligt at udøve en sådan magt. I dets stede er en ny måde at regulere begyndt at dukke op. Denne model for samarbejde og konsensus er ved at blive undersøgt mere grundigt på universiteter og tænketanke rundt om i verden. I det væsentlige en form for samfundet, svarende til det galaktiske samfund med flydende gruppe forvaltning, en tilstand bag i hovedet med en vifte af lidt forskellige former.

  

Disse nye ideer er ved at blive afprøvet i praksis i mange dele af den tredje verden, såsom syd for Sahara Afrika, Sydamerika, og selv Indien. Disse eksperimenter tillader de ældre stammeledere at komme til syne i en forbedret tilstand. De lever på den traditionelle landsby måde og har taget denne nye tilgang og køre med det, der producerer nye og mere vellykkede variationer af det gamle. Et mere konkret eksempel er brugen af "ho'oponopono" i Hawaii, som er en traditionel metode til at løse personlige og landsby konflikter og på den måde gennemfører harmoniske løsninger på problemer. Denne procedure er selve kernen af galaktisk samfund. Kort sagt, et nyt paradigme er på vej ud af den gamle landsbys formler og bliver hurtigt grundlaget for at skabe nye samfundsmæssige strukturer. Det er disse græsrods udviklinger, der, når de kombineres med Jorden allierede nødvendigheder for nye økonomiske og finansielle systemer, som gør det muligt at skabe himlens nye virkelighed.

  

       Disse igangværende aktiviteter er grundlaget for vores gennemgang af, hvad der foregår under os. Vi ved, hvordan dit samfund er struktureret og hvad størrelsen af skamferingen i det daglige forvolder på Moder Jord efter jer. Det er ikke et smukt syn! Men inden i jer er et håb og en voksende erkendelse af, at en stor forandring nu er bydende nødvendig. Vores Jordallierede gør deres del, og du gør dine. Vores del er at samarbejde med alle og dermed tillade disse meget nødvendige forandringer at bevæge sig fremad på en meningsfuld måde. Frem for alt, er vi her for at handle som sidste udvej. Derfor har vi konstant gentaget, at radikale og væsentlige ændringer i din verden er uundgåelig. Selv hvis det kræver en mere direkte vej, såsom behovet for en pludselig første kontakt, som vi er parate til at gøre. Vores intention er, at denne mere direkte form for deltagelse stadig ikke er nødvendig. Ikke desto mindre, lad os fremhæve endnu en gang at vi er parate til at handle således hvis det kræves!

  

       I øjeblikket bevæger flytningen med at erstatte Illuminatis overherrer sig fremad med den rigtige guddommelige hastighed. Hvis dette forsinkes til et tempo, som Himlen misbilliger, er vi parate til at handle i overensstemmelse hermed. Du er dyrebar i paradis! Denne erklæring er en velsignelse! Det er på grund af Deres betydning, at vi godkendte denne første kontakt mission, og at vi iagttager jer grundigt. Du har brug for at vokse i bevidsthed og til at konstruere dette er en stor koalition, der kan besejre den mørke klike. For at hjælpe dig, har vi givet, leverancer og andre ressourcer til vores Jordallierede, der i virkeligheden er en del af jer alle. Hvad der er tilbage, er at se, hvad du gør i den resterende tid som er tildelt os fra Himlen. Derefter skal vi revurdere og oprette et passende scenario for første kontakt.

  

Denne overvåger rolle er noget, alle tager med begejstring. Dine daglige kampe behøver ikke at vare meget længere. Vi overvåger jer og følger nøje med i, hvad vores Jordallierede gør. I mellemtiden planlægger og prioritere vi vores første kontakt muligheder. Vi foretrækker, at det primære scenarium som er aftalt med vores Jordallierede sker. Men som vi har nævnt ovenfor, er vi helt klar til at skifte til en anden mulighed, hvis de nuværende betingelser ændres. Vores inderste flåde som kredser om din verden er parat til at handle øjeblikkeligt. En vekslende række bekendtgørelser er blevet udarbejdet, som kan forklare eventuelle nye scenarier for jer. Når disse er udsendt lander vi hurtigt ved hjælp af eventuelle nødvendige teknologier for at sikre denne missionens succes. De samme procedurer er nævnt for jer på jorden i tidligere meddelelser og kan derefter anvendes.

 


       Den fremadskridende proces i denne første kontakt mission er afgørende ud over dens nuværende status. Vi har nedsat en række mål som vores Jordallierede skal træffe, og de er også anbefalet af specifik tidsplan. Disse ting er alle en del af, det vi gør for at fremme de nødvendige fysiske ændringer, der er en del af vores mission. Det andet aspekt er det store bevidsthedskift, som i gennemgår, og dette skift bliver yderligere accelereret. Derfor er vores lægehold begyndt at foretage overvågnings procedurer, der gør det muligt for os at sikre, at i tilpasser jer godt til hvad der bliver gjort for jer af Himlens guddommelige budbringere. Praktisk talt, vi er mellemforhandlere for dine ændringer, og de midler, som sikrer, at første kontakt sker, og sker som planlagt. Husk sammen er vi faktisk sejrrige!

  

       I dag har vi fortsat vores snak om, hvilke betingelser der skal være en forløber for første kontakt. Hvad der sker bestemmer, hvad det næste er vi gør. Under alle omstændigheder, vær sikker på at vi er helt låst fast i en første kontakt med dig. Om meget kort tid har vi til hensigt at foretage en massiv første kontakt landing! Vi forlader jer nu. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.         

  

                                            www.spiritnet.dk/bevidsthed  

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:27
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer