Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
03-07-2008

Den 1. juli 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
6 Lamat, 1 Kumku, 3 Manik (den 1. Juli 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi byder dig velkommen til en anden rettidig drøftelse med os! Din verden er i forandring. En række afsluttende begivenheder er begyndt at bryde gennem de barrierer, der er nedsat af den mørke klike. Da disse ting kommer til syne, er mange andre aspekter af dette endelige spils strategi også begyndt at blive bemærket af de mørkes minoriteter. Hvad der ligger forude er den sidste vanskelige bastion: de nationale og private selskaber, der er med det amerikanske regime. Denne genstridig målsætning har en måde, i dens bløde kerne, og det er denne hemmelige adgangsvej vores Jordallierede forbereder sig på at bryde. Forud for dette, skal en stor overførsel af midler finde sted. Planen er at udføre leverancerne hårdt og hurtigt og så bang! - At ramme dem hårdt, hvor det tæller, ved deres hovedkvarter i DC.  Mørket kender til denne plan. Hvad de ikke ved, er netop, hvordan vi griber det an. Vores efterretningsrapportere udpeger den mest effektive rækkefølge af de skridt, der skal følges. Det eneste, der stadig er, er at vente tålmodigt på det rigtige tidspunkt og derefter foretage dette kup så hurtigt som muligt. Vi forventer at sætte en række af vores skibe i de mest strategiske positioner.

  

 Med disse omhyggelige forberedelser udført, afventer vi nu resultatet af nogle lige så afgørende juridiske strategier, der er væsentlige forudsætninger for det forretningsministerium, der skal være i stand til at rette op på nationens skader efter disse geskæftige lovovertrædere. I løbet af det sidste halvandet århundrede, har mørket bevæget sig i det skjulte for at indføre forrang for loven og reducere fælles lov til et decideret uvæsen. Ligeledes er hjertet af den amerikanske regering, forfatningen, blevet udhulet langsomt, men støt. Den nye ordning er at forkaste alt det udtagne og genoprette den amerikanske regering til sine traditionelle rødder. Denne handling kan sikre, at alle juridiske amerikanske borgere endnu en gang vil være stolte af deres nation, og hvad det repræsenterer. De nuværende ulovlige, aggressive krige og deres konsekvenser kan bringes til ophør. Dette tillader det nye regime at gå videre med at forfølge fred og arbejde med at etablere den infrastruktur, hvor alle nationer i verden frit kan samarbejde med hinanden. Til dette formål har vi arbejdet tæt sammen med vores Jordallierede for at udforme en detaljeret plan for globalt samarbejde og ægte harmoni.

   

For at i kan være i stand til at opfylde, hvad der forventes af jer globalt, kan i ikke have regimer, som USA der lige på trods, vovede dig til at forsøge positiv særbehandling. Sådan en frækhed skal være slukket, før nogen form for verdensomspændende tilnærmelse er mulig. Derfor er der et særligt udvalg som undersøger FN's charter og udforsker måder at gøre det rentabelt og rent faktisk være i stand til at varetage rollen som oprindeligt planlagt for det. I slutningen af 1945, var Europa og dens tidligere koloniale verden i et rod. Drastiske tiltag var forpligtet til at hjælpe denne krigshærgede verden tilbage på sine fødder og genoprette fred, stabilitet og uafhængighed. Men FN og dets forskellige organer blev hurtigt overvældet og hænger faktisk fast ved sit eget bureaukrati. Det blev til et instrument for stor magt diplomati, multinationale virksomheders særlige interesser, og den tredje verden nepotisme. Denne parodi må løses, og de nødvendige korrektioner indarbejdes i en revideret FN-pagt. Det må være lige så grundigt renset som den amerikanske regering. Disse er de første af mange revideringer.

  

Et andet rent bord er den formelle etablering af et nyt globalt bank- og valutasystem. Den offentlige proklamation er at være medvirkende til en grundig forårsrengøring af verdens bank nettet. Eventuelle resterende rotter og muldvarpe skal renses ud og behandles. Et korrekt grundlag for jeres enorme forandring skal være på plads, da i skal have lov til at forandre jer så hurtigt som muligt. Vi ønsker det skal lykkes for jer og være klar til vores åbne ankomst. Det er i høj grad i vores interesse at hjælpe jer med hvad i har til hensigt at gøre: Jo hurtigere i arbejder for at forbedre jeres verden, jo hurtigere kan vi begynde at gennemfører første kontakt. Vi lægger ikke skjul på sammenhængen mellem jeres aktiviteter og hvad vi skal gøre. Når alt kommer til alt er vi alle i fællesskab. Når først grundlaget er rigtigt kan jeres hurtigt udvidende bevidsthed vokse som det er nødvendigt for første kontakt. Denne udviklingsmulighed er en vores Jordiske Allierede og vi længe gensidigt har anerkendt.

  

At arbejde med vores Jordiske Allierede uden barrierer mellem os er fantastisk! Vi ved at dette skridt i retning af ægte samarbejde ikke har været let. Jeres tidligere mestre, Anunnakierne, indprentede en dyb mistillid i jer til væsner og organisationer der ikke er af denne verden. At overvinde disse indgroede opfattelser var en bemærkelsesværdig indsats af vores Jordiske Allierede. Vi forstår også hvor svært det kan være for mange af jer. Jeres samfund er stive med hensyn til information om os, og den mørke klike har gjort et godt stykke arbejde med at overdænge Internettet og medier med frygt. Nogle der burde vide bedre har forbundet deres anerkendelse af vores eksistens og godgørenhed med forbehold. Derfor ved vi hvad der ligger forude. Det er derfor vi valgte at have officielle statslige bekendtgørelser om os forud for vores egne. Ikke desto mindre vil vi fortsat arbejde tæt sammen med Himlen for at være klar til enhver handling, der muligvis skal gennemføres i meget nær fremtid.

  

Første kontakt er en proces der konstant udvikler sig, nye faktorer popper op når man mindst venter det. Vores rolle er at bruge vores erfaring, vores intuition, og vores viden om den nærmeste fremtid til at skabe den dynamik der flytter jer den rette vej mod første kontakt. På mange måder har vi allerede taget kontakt. Vores næsten daglige samspil  med globale regeringer, er forberedelserne til første kontakt. Første kontakt er et stort chok for jeres religiøse, kulturelle, økonomiske og politiske områder, og vi er meget opmærksomme på at mange menneskers verdner til stå på den anden ende. Nogle af jeres mest bemærkelsesværdige kulturelle, sociale og religiøse personligheder gruer for hvad vores tilstedeværelse vil gøre med deres indsnævrede, fremmedfjendske " territorium". Og alligevel er nedbrydning af deres "sandheder" nødvendigt for at åben vejen til fuld bevidsthed og for indførelse af nogle livsvigtige behov for nye sandheder.

  

 Disse nye perspektiver kan sætte en stopper for nogle af de kulturelle og religiøse dilemmaer, i hele din verden. Denne transformation tillader dig at strække dig ud over både din fortid og din fremtid samtidigt. Det betyder, at du nu er på randen af fuld bevidsthed. Dette er et direkte biprodukt af vores ankomst og ledsagende beskeder. Du er ikke længere begrænset inden for de grænser, der er nedsat af Anunnaki eller din egen kulturelle værdisæt. Du kan flytte ind i en verden, der indeholder de svar du så lang tid har søgt. Men denne verden stiller nye krav til dig om at ekspandere på det kreative og til at informere dig selv og dine kammerater om, hvad det hele betyder. Det er her vi kommer ind, som dine ældre vejledere og hjælpere, for dine skrupler. Vores rolle er at vise de veje til visdom, og din er at undersøge, udforske, og se hvordan det hele passer.

  

Vi er ivrige efter at begynde denne nye rejse med jer, da vi har brug for det første punkt på dagsordenen, nemlig at tage os af dine frustrationer og rydde vejen for forholdet mellem os der er baseret på tillid og ærlighed, som dit samfund mangler. Vi har til hensigt at sikre en indstilling hvor du kan vende tilbage til din medfødte åbenhed og tillid, og bringe samfunds fingeret hykleri til ophør, som så udlægger dette punkt som klarhed i dig. Med dette, kan sjælens følelse støttes, og denne forbindelse giver dig mulighed for bedre at kunne deltage med dit sande selv med Skaberen. Denne spirende rapport kan blomstre i sand vejledning, som kan supplere og i sidste ende erstatte vores mentorordninger. Denne proces er grunden til, at vi er kommet for at tage kontakt med dig og bevæge dig mod din fuldt bevidste selv. Vi er faktisk sejrrige!

  

 I dag har vi fortsat vores diskussioner om, hvad der sker med jer. Vi er glade for at kunne berette om de store fremskridt, der gøres med vores åbne forhold mellem vores Jordallierede og os. Vi ved, at de aftaler der er indgået med dem vil blive manifesteret i din verden ganske snart! Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

  


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:27
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer