Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
16-04-2008

Den 15. april 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
7 Batz, 4 Kank'in, 3 Manik (den 15. april 2008)

 


Selamat Jarin! Vi kommer med flere interessante emner at diskutere med jer! Omkring på jeres klode er et stort energi og bevidsthedsskift undervejs. Dette store guddommelige skift handler om at flytte jer ind i en ny og mere tilfredsstillende virkelighed. Denne virkelighed bringer med sig en første kontakt og alt hvad det medfører, og det bliver skabt i forskellige stadier. Det første er integration af jeres mentale, følelsesmæssige, fysiske og spirituelle kroppe. Denne massive operation er nær sin storslåede afslutning og er ved at blive fuldendt under vores omsorgsfulde vejledning. Et andet aspekt er fødslerne i de sidste fyrre år af hvad der kan kaldes indigo børnene; og dem der bliver født i dag er kendt som krystal børnene. Disse vidunderlige stjernefrø er her for at assistere jeres globale samfund og første kontakt ved at stabilisere de forandringer som I gennemgår, og ved at forberede de livsunderstøttende Jordgitre til første kontakt. Disse processer er vigtige for den guddommelige plan, og således har en veritabel strøm af sådanne børn befolket Moder Jord siden årtusindskiftet.

  

Samtidig med tilstrømningen af disse vidunderlige sjæle har Himlen bragt et stort antal af hellige Ordner af speciel højere Serafer(engle) og store råd fra Lyset, som ankom med Velsignelser og hellige systemer konfereret i henhold til den guddommelige plan af Lord Surea. Sammenlagt er disse hellige tiltag midler for jer til at gøre fremskridt med jeres komplekse integrationer, hvilket danner optakten til fuld bevidsthed. Glem aldrig at det ultimative mål er fuld bevidsthed. Denne specielle virkelighed er hvor I vil blive hvem I virkelig er. Lord Surea her bestemt denne dyrebare, guddommelig gave for jer. Og som sådan er det uundgåeligt! Alt der står tilbage er at føre jer gennem det kaos der nu vokser i jeres verden og ind i sikkerheden hos jeres spirituelle og rum familier. Vores Jord allierede bliver ledet af os til at gøre disse ting mulige hvilket manifesterer sådanne begivenheder. De forskellige kræfter i jeres verden der søger at forhindre denne forandring, er mest kraftfulde levninger af mørket der engang ustraffet regerede jeres planet. Aktuelt mislykkes deres forsinkelses strategier i at udvikles og vil snart blive ekspederet over i den jammerlige skraldebøtte i jeres historie.

  

Denne situation avancerer hurtigt imod en positiv løsning. Lysets kræfter i jeres verden udarbejder en kompleks strategi der leder mørket til sin dom. Denne operation har allerede sikret et nyt banksystem og fremskaffet en hård valuta, baseret på guld og andre dyrebare varer. Ydermere er verdensomspændende gældseftergivelse nu på plads. Hvad der resterer, er den lovlige fjernelse af magten fra det nuværende US regime. Denne aktion er næsten klar til at ske, og de endelige serier af aktiviteter angående disse ting er undervejs. Mens alt dette foregår overvåger vi omhyggeligt al aktivitet, da det er tvingende nødvendigt at disse affærer bliver udført på en måde der forsikrer en korrekt tilbagevenden til et virkeligt forfatningsmæssigt regime. Mange afstikkende begivenheder er sket gennem de sidste to århundreder, hvilket har bevæget jeres klode væk fra de fremskridt der er gjort frem mod erkendelsen af jeres personlige suverænitet og jeres hellige ret til frihed og velstand. At afslutte det ulovlige US regeringsmæssige samarbejde og dets mørke filosofi, er centralt for at genskabe vejen til global frihed og personlig suverænitet.

  

Den verdensomspændende bevægelse hen imod fred og uafhængighed bliver mestret af os og af de mande vidunderlige sjæle der for nylig er inkarneret i jeres verden. Om i er klar over dette eller ej så forså disse blide sjæle når de bruger deres evner til at åbenbare et guddommeligt nyt rige. Meres samfund mangler den grad af medlidenhed der er nødvendig for at udfører de opgaver der ligger foran jer. Dog bragte de guddommelige disse velsignede sjæle her for at skabe de betingelser der er nødvendige for jeres succes. Det globale løft i bevidsthed stiger og sætter scenen for en ny og mere bevidst virkelighed. Jeres opmærksomhed på de mange ulykkeliges forfatning i Afrika, Asien og rundt om på kloden er meget opmuntrende. Hvad krystalbørnene og deres guddommelige allierede åbenbare er de himmelske lys energier der forandre jeres globale hukommelse og indhyller jer i et felt der sætter jer i stand til at genkalde jeres tidligere storhed.

  

Den dominerende bevægelse i jeres verden hvirvler jer ikke hen imod udslukning eller en mangfoldighed af endelige katastrofer; det indfører snarere en meget positiv fremtid. Jeres planet er på det punkt hvor i skal beslutte hvilken gren på vejen i skal vælge. Når det først er besluttet er der ingen nem vej tilbage. Derfor skaffer Himlen midlerne til at træffe det rigtige valg. Den store opvågning i gennemgår er en anden markør der peger i den rigtige retning. Det er denne sammenhæng som første kontakt flåde har udpeget til at fuldende denne opgave og tage jer i retning af jeres herlige, guddommelige fremtid. Aldrig før har himlen tilladt så mange indikatorer at hjælpe den planetariske befolkning med a træffe en afgørende beslutning. Endvidere, i er ikke alene. Tillad ikke omstændighederne i jeres verden at tage modet fra jer - nutiden er fuld af tegn der kan lede jer væk fra et kaos der synes overvældende. Se bagom det. Føl fremtidens løfter vælde op omkring jer. Vær stærke og hold visionen.

  

Den nuværende forfatning er en skrækkelig illusion, som nye kollektive opfattelser let kan løse. For de uindviede kan dette lyde som en underlig ting at sige, men sandheden er at evnerne som jeres kollektive hensigter arbejder i harmoni med jeres højere selv er uendelige. Det er disse evner som jeres tidligere mørke mestre midlertidigt fjernede. Nu er tiden kommet til at tage disse evner tilbage og skabe den verden som vi har beskrevet for jer. Vores rolle er som en katalysator der tillader jer at drømme igen, og at åbenbarer inspirerende, kraftfulde og opfyldte visioner. Jeres verden venter på at i skal gøre dette. Selv Himlen har givet jer den tid der er nødvendig for at tage jer af denne søgen. Det langvarige foretagende der er kommet at denne første kontakt mission er på samme måde bekræftet af jeres exceptionelle evner. Vi gentager: Når først i er sammen som et folk er jeres muligheder ubegrænsede.

 

Denne store fremtid venter jer. Alle fra Himlen og det fysiske ønsker jer det godt. Stien i valgte førte jer gennem et stort mørke, som afførte jer jeres fortrolighed og jeres mulighed for at ændre jeres virkelighed. Den mangel på at tro-på-sig-selv er ikke let at fjerne, hvis i fortsætter med at tro på jeres svaghed og på begrænsningerne i jeres muligheder. Vi har set jer modsætte jer jeres indre muligheder; i har gjort det i så lang tid at, i nu mangler erindring om hvem i er, og holdt i trældom af noget er uden for jer. Jeres stigende viden efterlyser disse spørgsmål, og nødvendigheden er blevet vækket i jer der kræver jeres glemte arv. Vi forstår og bifalder dette. Himlens arbejde bevæger sig hen imod denne guddommelige profeti. Tiden for første kontakt nærmer sig. 

 

Første kontakt er en proces der omfatter mange dele. Vi er i en gensidig læringsproces med jer. Alting i denne proces drejer sig om at udvikle jeres viden om denne virkelighed og om hvordan i kollektivt kan forandre den til noget vidunderligt. Der er utallige muligheder som har brug for at blive tydelige. Der er mange stier som har behov for udforskning. Frem for alt, har I brug for mere visdom for at vælge en stor og mere guddommelig vej til fuld bevidsthed. Der er dog en anden mulighed der drager. Jeres forandrende virkelighed oversvømmes med afgørende valg. Disse valg kan udføres af et større kollektiv som er fysiske mennesker. Dette omfatter os. Derfor er jeres afgørelser ikke kun jeres alene. Fra et bredere perspektiv er vi en del af disse meget vigtige valg. Sammen sejrer vi.

 

I dag har vi gennemgået et antal af problemer som er en del af jeres lange vej tilbage til fuld bevidsthed. Den vej er en som du ikke rejser alene. Himlen og vi er med dig. Jeres fælles rejsemål er jeres guddommelige succes. Vi forlader jer nu! Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro).      

 

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:26
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer