Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
30-03-2007

Den 27. Marts 2007 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation Vist

Bedøm
(0 stemmer)

 


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
12 Cimi, 4 Mac, 2 Ik (den 27. februar.2007)

 


Selamat Jarin! Vi kommer tilbage med en ny besked om jeres opstigning og jeres bevægelse ind i en ny virkelighed. Moder Jord fortsætter sin målbevidste march frem mod hendes fuldt bevidste stade. Overalt opdager jeres videnskabsmænd forhold af forhøjet bevægelse. I er nu i en periode hvor jeres globale civilisation må se den katastrofe i øjnene som de har lavet på Moder Jords overflade og i hendes dyrebare, livgivende atmosfære. Denne mishandling må stoppes og stoppes NU! De mindre rystelser over hele hendes overflade areal er advarselssignaler; I bliver tilskyndet til at komme til en beslutning om hvordan I tager hånd omkring dette og derefter gå i en hurtig, fælles og omfattende aktion. Moder Jord irettesætter jer, og viser jer den udtrykkelige alvor i jeres nuværende knibe. Den nugældende måde af synlig inaktivitet kan ikke længere tolereres. Jeres næsten kriminelle negligering kræver nu en meget mere forpligtende tilgang og plan for aktion. En global konference med effektive lovlige "tænder" er nu forventet, og da vi ved dette, placerer vores Jord allierede en serie af sådanne fora i deres kalender. Tiden kommer for dem nu til at sætte deres planer i værk.

  

Mens Moder Jord buldrer og udspyr sin utilfredshed, fortsætter Himlen med at forberede jer på fuld bevidsthed. For øjeblikket er hjertet og et nyt thymus center i fokus for opmærksomhed, sideløbende med de nye chakraer der er lokaliseret i hovedet. Himlen arbejder blidt på både dem som er vågnet relativt nyligt, såvel som på dem der har været på linie i over et tiår. I bliver alle forbundet op og justeret til at gøre jer i stand til at acceptere meget højere frekvenser i forventning om vores møde. Himlen har på en måde ændret procedurerne af første kontakt ved at påbyde at jeres planetariske energier bliver bragt mere på linie med vores. Derfor vil jeres globale befolkning blive hævet i frekvenser ved små forøgelser indtil et tilfredsstillende niveau er nået. Så vil I være fuldt parate til vores ankomst. Hvor hurtigt det bliver gjort beror på to faktorer: Moder Jords beslutsomhed til at tilpasse denne forandring, og hvor tæt vores Jordallierede er på at nå deres mål. Vi vurderer løbende situationen så Himlen kan tage sin beslutning.

  

For nu skulle det være klart at jeres verden er ved at nå det punkt hvor enkle og direkte beslutninger må følges op hurtigt med forpligtende aktioner. Forsinkelserne og de skjulte programmer der hænger sammen med både de Jordallieredes og den sidste klikes modsatte årsager, må nu løses. Vi nævner dette fordi denne meddelelse er givet til vores Jordallierede igen og igen. Dem der overvåger jeres verdens spirituelle fremskridt og som har noget at sige i denne beslutning har lagt vægt på den side af hurtig og positiv aktion for at handle denne specielle situation. Mens vi taler er den endelige iværksættelse af denne styring undervejs. Vores Jordallierede indrømmer at en signifikant transformation i magtstrukturer og i velstandsdistributionen længst er overskredet. Dem der i øjeblikket er ansvarlige er ikke i stand til at indføre hvad der er nødvendigt; rent faktisk er disse individer og grupper stadig i fornægtelse af deres hellige forpligtelser, både overfor Moder Jord og for menneskeheden. Grådighed og hjerteløshed er stadig stemplet for deres regering, og således er tiden for en "stille revolution" nu kommet! Vi venter på det forventede udkomme og opnåelsen af første kontakt.

  

Fra vores gode udsigtspunkt ser vi efter tegn på positive bevægelser for vores Jordallieredes vedkommende, og overvåger omhyggeligt hvad jeres sidste klike har gang i. Vi er opmuntret af den voksende venlige modtagelse af vores diplomatiske og forbindelses anstrengelser fra en del af mange regeringer i Europa og i Asien. Vi er også opmuntret af de forskellige amerikanske grupper der presser på for afsløring og første kontakt. Men dette ændrer ikke det faktum, at det nuværende US regime stadig er den primære anstødssten. Dens tilhængere er fast besluttet på at tilbagekalde de fremskridt der bliver gjort globalt til fordel for første kontakt på trods af deres voksende opmærksomhed på at deres forsøg er dømt (til at mislykkes). De planlægger i øjeblikket at skaffe våben som de mener, er i stand til at spærre for den guddommelige plans masselandings scenarium. For hver dag bliver jeres verden mere klar til at acceptere vores åbenlyse tilstedeværelse mellem jer. Dette gør os meget glade og holder os frydefuldt i bevægelse hen mod øjeblikket af første kontakt.

  

Vores flåde arbejder hårdt hver dag med at forberede for den åbne udførelse af denne første kontakt mission. Vores personale ser med glæde frem til den tid hvor vi kan hilse hver af jer i fred og suverænitet. Jeres verden og hendes økosystem er under stor stress, og mens en del af dette er på grund af de forandringer der i øjeblikket er undervejs fra det Guddommelige, er en meget stor bidragyder til disse truende kriser den skærende ligegyldighed af jeres verdens befolkning. Vi har fået tilladelse til, i nogen udstrækning, at mildne voldsomheden af denne situation, men til sidst er det op til jer og jeres egen villighed at afhjælpe effekten af jeres forsømmelighed, der skal løse disse ting. Vi gør hvad der er tilladt for at skubbe jer i den retning, inkluderende deltagelse af Moder Jords elementer for at tillade jer mere tid til at "komme om bord" og løse dette dilemma selv. Men vi må gentage hvor kritisk det er for jer at handle nu, og at gøre det på resolut og omfattende vis.

  

Vores eftertryk på nødvendigheden af en meget hurtig aktion omkring denne sag, udspringer af en mængde af videnskabelige og samfundsmæssige grunde, blandt dem, sagen omkring jeres svindende, globale vandforsyning, hvilket nu er en katastrofe i udvikling. Uden en tilstrækkelig vandforsyning, hvilket inkluderer en fyldestgørende flow af vand i de store floder på Jorden, kan menneskeheden ikke eksistere. Dette scenarium truer nu nationer i Afrika, Asien og Nord og Sydamerika. Efterhånden som vandmangel optræder, lægger det et voksende pres på de mange ustabiliteter der allerede eksisterer i de nævnte områder, og dermed øger det potentialet for alvorlige stridigheder. Denne situation kræver jeres tætte opmærksomhed, specielt på grund af den, tillige, destabiliserende effekt af den globale opvarmning på et allerede omskifteligt miks.

 

Denne hurtigt voksende forlegenhed gør det afgørende nødvendigt for jer at blive helt klar over at det ikke er et regionalt problem men et globalt, som kun kan løses på global basis. Samvittighedsløst fortsat brug af fossilt brændstof er urimelig på den måde det nu sker i jeres omgivelser. Vore jordallierede ved det, og har udarbejdet en plan for at korrigere de mest afgørende beskadigelser i forbindelse med jeres regerings tankeløshed. En af målene for et samfunds mulighed for at overleve er at tilpasse sig de forandrede omgivelser og udføre de nødvendige korrektioner der kræves for at overleve. Jeres nuværende mørke elite har lagt en dødelig kurs, som vil enten tynde ud eller totalt udslette menneskeheden. Den årsag er bogstaveligt den primære grund til at disse amoralske personer skal forsvinde. 

 

Årsagen til jeres stigende bevidsthed og til vores øgede antal rundt omkring på jeres planet er at den Guddommelige hensigt er at tilvejebringe menneskelighed med overlevelsesressourcer. Det er ikke hensigten at i skal omkomme, heller ikke at i fortsætter i jeres nuværende måde at leve videre på. Målet er at i bliver i stand til at leve i velstand og fornemme jer selv som en integreret del af et uhyre rigt univers. Den nye virkelighed som er lovet dig, er fuld af muligheder for dig til at opfylde dine inderste drømme og til at opnå målene i dit liv. Fuld bevidsthed udstyrer dig med evner til at bevise din guddommelige fødselsret, til at blive succesfuld i din vidunderlige udøvelse, du er aldrig alene, hvilket er grundlaget for dit mantra: Sammen sejrer vi.

 

I dag fokuserer vi på nogle af de tvingende spørgsmål der vender front mod jeres globale befolkning. Vi beder om jeres fortsatte tålmodighed og til at forberede jer på det der er helt klar til at komme til syne og forandre jeres verden for altid. Tiden til befrielse er i sandhed over jer. Vi forlader jer nu. Velsignelser til jer kære. Vær klar over i jeres hjerter at bestandige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen faktisk er jeres! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet I himmelsk kærlighed og glæde.!)

 

Oversat af: Tove Gotfredsen, Lise Bille Rasmussen og Søren Bille - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address:

204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.

Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:26
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer