Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
22-07-2005

Teleportations teknikker langt ud i fremtiden

Bedøm
(0 stemmer)

TELEPORTATIONS TEKNIKKER LANGT UD I FREMTIDENControlling the movement of light particles - so-called photons - to store and process data could lead to the development of quantum computers. Kilde: BBC NEWS.
 
V/Ulla Runchel
 
Jeg lagde mig ned i solen og så nye ideer til os mennesker i fremtidens måde at blive helbredt på, TELEPORTATIONS TEKNIKKEN via lystransformation, hvor man i venstre hjørne har en super quantecomputer der har den komplekse info af kroppens strukturering her bliver en kraftig lysstråle med den komplekse info "skudt" igennem knæet-brystet m.m., så den gamle struktur bliver flyttet og erstattet af den nye kopi af det komplekse organ - som nu her kunne være et nyt knæ - hvor det gamle knæ er langt ude af kroppen - medens det raske knæ-kopi er erstattet med et helt nyt. Punkt 2. kopien er nu erstattet og en ny nr. 3 kan teleposteres med ny info.
 
Dvs. - den nye stråle har erstattet det gamle knæ med et splinter nyt, det vil sige man har via lystrålerne, kastet det gamle væk og erstattet det med en ny lystråle der i krydspunktet kan erstatte helt nyt info- altså oprette de gamle cellestrukturer med nye raske celler.
 
Her kan man belyse skelletets gamle celler med nye, teleporteret via de to lysstråler i krydspunkterne. Man flytter simpelthen, gammelt atomaffald, som det forstørret op - jo er der har tabt deres info- her indkoder man nyt info, via lysstrålens teleportationens kraft, til at flytte det originale knæ der var slidt, og her finder man et nytknæ kopierer det og erstatter det. Derefter sletter man originalen der er nedslidt - og man har nu et knæ der er kompleks i dets form.
 
Det er et spørgsmål om hvilken info man indsætter i teleportations teknikken.
 
Man vil kunne flytte et sygt punkt og indsætte et rask, via teleportatins lysteknik i fremtiden, uden at klinisk røre patienten.
 
Her skal man bruge lysets muligheder til at helbrede med, opfinde nye lyscomputere der kan teleportere genstande og fast stof-masse fra det ene punkt til det andet, antistoffets materie skulle gerne kunne materialisere sig i punkt B og eliminere punkt A som ikke skal bruges mere.
 
Man skal udvikle en system der kan flytte-teleportere et ganske bestemt punkt på kroppen og erstatte med et rask på samme sted, hvor det syge har været og når det nye knæ er erstattet, som man har lagt ind i lysets info- et kompleks knæ - uden fejl eller andet, ja så er det jo ikke hele kroppen der er teleporteret - blot en lille del af kroppens syge punkter, der bliver belyst væk, og erstattet med nyt info. Her er det spændende om man kan indsætte info så man lige meget hvor på kroppen der er sygdomme, svulst i hovedet - eller knuder i brystet eller svulster i bugspytkirtlen eller i hjernestammen m.m. - så skulle denne her supercomputer vide nøjagtigt hvordan de raske celler ser ud organer m.m. - til at man kan teleportere nye "moduler" ind i menneskekroppen.
 
De super nye quantecomputere skulle gerne kunne lave et entanglement, via lysets krydsning at fast stof, til at flytte info: en atomsky, fra det ene punkt til det andet. Når lyset stråler krydser hinanden, kan man fastholde info- og transportere det til et andet punkt- man teleporterer indholdet selve atomskyen, over til et andet punkt, langt fra der den nye atomsky indeholdende helt ny info, hvor man kan slette org. Så kopien erstattes og bliver gendannet til originalen. 
 
Lene Vestergård Hau, formåede at stoppe lyset ved det absolutte nulpunkt, som jeg egentligt syntes hun skulle have nobelprisen for, og det syntes jeg fordi det er så stort og hendes gennembrud kan jo netop bruges til at teleportere information fra det ene punkt til et andet osv. Så hun har gjort et banebrydende kvantespring, så man videre kan forske i lysets muligheder af det standsede lys, hvor man kan indefryse alt det info man har fantasi til.  At flytte en photoner spææket med info, til bioscience og meget, meget andet. Så alt videnskab hænger sammen, som perler på snor, hvor hver perle har sin viden, til at alles viden kan bruges i en stor helhed.
 
Det er jo lidt det samme man gør når man viser lysbilleder, i gamle dage i skolerne, når vi skulle se farvedias. Min idè gør den forskel at man skal kunne erstatte raske celler ind i den syge organisme. Og kopien der erstattes af originalen, bliver skudt ud via entangelmentets krydsning af atomskyen og erstattet med nye info af den nye atomsky. Her får man en kopi der er rask og den syge del - org. Bliver slettet-elimineret.
 
Resultatet bliver at man gerne skulle kunne, erstatte syge dele i vores egen krop, erstatte det syge med den raske kopi, og eliminere, den del der er blevet skudt igennem lysstrålen, og indkode den raske del, det nye cellestruktur- en "tung sky af atomer, formindsket og kopieret" katalyseret ind i kroppen og gendanner et kompleks rask knæ.
 
DVS. De to affaldsbunker, originaler - bliver erstattet af det tredie punkt 3, som er punkt 1 og 2 kopier- blot med ny info i krydspunkterne som er skudt ind til sidst - altså erstattet med den sidste nye info-kopien der til sidst bliver originalen. Hvor man nu kan slette punkt 1 og 2.
 
Her vil jeg bruge teleportation til at erstatte, en syg del i kroppen med et kompleks og rask del, med nye raske info- skudt ind via lysstrålen, i kroppens syge del etc.      
 
Kan det lade sig gøre?
 
Vi bruger jo til daglig vores tanker der teleportere billedstrømme over i andres bevidstheder, hvor intelligensen indkoder det man lige har modtaget - det er jo ofte blot en lille ting, at mand-kone tænker på det samme, fes. Hun sidder derhjemme og tænker på at hendes mand skal købe mælk og skocreme, det nåede hun ikke, på vej hjem fra arbejde. Så kommer manden hjem og siger "jeg købte for resten mælk og skocreme".visuelt teleportation, som virker - man tænker bare ikke rigtigt over hvad det egentligt er man gør rent energimæssigt, man gør det bare.
 
Her er et eksempel på visuel tankeoverføring eller telepotation af energi fra det ene punkt til det andet. Her bliver et billede overføring sendt over til et andet menneskes hjerne, som er måske 50 kilometer væk fra den der sendte overføringen.
 
Dette vil jeg kalde får VISUEL TELEPORTATION AF ENERGI, TELEPORTATION AF FAST STOF-ATOMSKYER, KALDER JEG FÅR - FYSISK TELEPORTATION.  At flytte en atomsky, fra det ene punkt via antanglementet over til et andet punkt.
 
 Og det har man allerede på Niels Bohrs Instituttet, Teleportation på Blegdamsvej i kan læse mere her: Berlingske Tidende havde en artikel i 29 august 2004:
 
Af Lars Henrik Aagaard
I en kælder under Niels Bohr Instituttet i København arbejder forskere på at teleportere en sky af atomer over en opsigtsvækkende stor afstand på 40 centimeter.
 
 
Det er stadig sci/fic. Som jeg beskriver min artikel, men jeg vil tro man kan bruge teleportation til medicinsk brug, lidt ude i fremtiden, det er om at udforske og lave research indenfor emnet, her kan man igen via lyset energi, bruge det konstruktivt, indenfor bioscience.
 
Jeg tror at man vil opfinde en quantumcomputer der er ultrahurtig til at man omkring ca.  2035 kan komme i brug til at telesorte:
foto fra BBC NEWs, Dr. Pin Koy Lam siger:


    
Teleporting a beam of light was possible with this table

"In a few years' time, this law will have to confront quantum theory when transistors are shrunk to the size of a few atoms."  He is talking about a very small science, at the sub-atomic and atomic scale, but physicists and technologists have very big ideas about it for the very long term.

Det vil jo nok betyde at vi i fremtiden vil vende op og ned på naturvidenskaben, og udforske hvad man kan bruge teleportation til, på multiple måder.
 
V/Ulla Runchel, forfatter.
www.forvandlingskuglen.webbyen.dk


Ulla Runchel

Ulla Runchel

Er forfatter og spirituel fremtids forsker, visionary med ESP evner. Jeg lærer noget fra hvert et individ jeg møder på min vej, som er medskaber til vi alle løftes i visdommen.

Hobbiers: Linedans, naturen, rejser, musik, skrive, filosofiske samtaler samt socialt samvær.

Hjemmeside: WWW.123HJEMMESIDE.DK/HAPPYSTARLIGHT E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer