Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
20-05-2009

Den 19. maj 2009. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
2 Muluc, 17 Moan, 4 Eb (den 19. maj 2009)

 


Selamat Balik! Vi kommer igen med nogle mere interessante bidder til din intellektuelle og åndelige appetit! I vores sidste par indlæg, beskriver vi i enkle detaljer de ting, der sker i din virkelighed, og dette enorme følende univers! Efterhånden som du bevæger dig hen mod din opstigning, fusioneres dine fysiske og åndelige aspekter hurtigt. Denne operation er som vi har vist, både ret indviklet og forbavsende enkel. Himlen ser det fysiske som en meget bøjelig palet, som trækker på mange former for muligheder. En af de muligheder, du nu passerer igennem gør det meget besværligt. Mens du gør det, er du samtidig i gang med at blive forberedt af Himlen til at bevæge dig ind i dit fuldt bevidste selv. Denne begivenhed er til tider også en meget smertefuld og vanskelig procedure. Husk på i disse mest ulidelige øjeblikke at en mesterplan er i kraft, og at din tid her i virkeligheden er ved dets afslutning. I stedet bliver I lyksalig med fuld bevidsthed og glæde i jeres nye femte dimensionale virkelighed. Hvad der nu er behov for, er nogle oprigtige bogstavrim om, hvad dette egentlig betyder.

 

    Fuld bevidsthed er mere en massiv opgradering i dine mentale, fysiske og psykiske evner. Det er som du har åbnet en sand ubrydelig forbindelse til din sjæl og til selve hjertet af skabelsen. Du soler dig i denne energi og trækker på fantastiske kreative indsigter som du ønsker at studere. Disse indsigter er prydet med data og samarbejde leveret til dig af dine åndelige guider. I dette miljø er det let at føle noget almægtigt. Det der bringer dig "ned på jorden" er den måde, du interagerer med dine medmennesker, dine galaktiske samfunds medlemmer. Hvert barn er fra endnu før fødslen bragt i dette kærlige, tillidsbaserede betroede samfund. Du udvikler et behov for at udforske din suverænitet og samtidig tjene dette fællesskab, en slags symbiotisk forhold udvikler sig over tid. Guddommelig service og service til samfundet bliver din ankre. Dette forhold forstærkes af den himmelske visdom, som du føder på daglig. Begrebet kappestrid eller være mindre end, er det vidunderligt at være fritaget for ved din egen ære af Fællesskabet og din uselviske tjeneste til det.

 

     Hver dag er en tid til din egen udfoldelse og for opgaver til at bidrage til at gøre dit samfund bedre. En af disse er ritualer. Det er gjort for at bidrage til at opretholde din galakse, din stjerne nation og den smukke verden, som du bor i. Mens i laver disse arrangementer interagerer du med Spirituelle Hierarkier i at guide denne del af det fysiske. Som med alle de ting, du gør, er der en konstant udveksling af energi og visdom i din rituelle gruppe og med de store hellige Væsener der overser og betragter det fysiske. Du forlader denne begivenhed med en følelse der er stærkere følelsesmæssigt og mentalt. Du har fortrolighed med en stor række Væsener og frihed i ærefrygt på den skønhed, som de har givet tilbage til dig. Det samme er tilfældet med livskarrieren. Hver dag følger et lignende recept som involverer en udveksling af energi og visdom. For dig er dette samfund ikke helt perfekt, men alligevel er der mulighed for at ændre og genskabe sig selv efter behov. Dette gøres ved at anvende "flydende gruppe dynamik" baseret på værdigheden for hvert af dets medlemmer og åndrigheden hos dem der er valgt til at føre en gruppe gennem enhver vanskelighed den støder på.

 

 

     I denne verden med galaktiske mennesker, er der konstant samspil med miljøet, som er din virkelighed. Dette miljø kan til tider udgøre endnu fjernere galakser, stjerner og andre optagede galakser.  Du lever i en verden fyldt med farvede lyde, musik du kan smage og ord der når ud og giver matematisk betydning. Blomster udstråler deres skønhed gennem deres musik og medfødte poesi. Himlen synger planetens vibrationer ud i en blød beroligende symfoni af lyde og farver. Derfor er der tale om planeten som reciterer sin store visdom til alle som kan begribe det. Selv vandet stemmer sammen med hendes vibrationer over de vidundere der er udtrykt af himlen. Der er dermed en stor del af skønhed og visdom, der kan bruges til at skabe med, til at leve med og til at være med. Det er ikke så mærkeligt at galaktiske mennesker ser sig selv som modtagere, hjælpere og observatører af den glæde, som er virkeligheden. Det er denne virkelighed, at du nu er på nippet til at opleve. Overalt dukker der midlertidigt stumper og stykker op foran dig.

 

 

Selvom disse ting på nuværende tidspunkt er "normalt" for kun ganske få, der har haft den genetiske mutation der er nødvendig for at disse evner forekommer. Normalt har sådanne "begavede" enkeltpersoner kun en eller to aspekter af evner der er kendt af galaktiske mennesker. Nogle af jeres genforskere har fattet at disse besynderlige mutanter er menneskehedens "fremtid". Selvom de har ret kan de ikke se at en fuld sammensmeltning af disse evner, og endnu mere ikke opdaget, er den sande fremtid for overfladens menneskehed! I arbejder på en veget ujævn måde hen imod, naturligt at gøre hvad vi har talt om. Vores genforskere kan se at uden en indblanding på den måde som Himlen har til hensigt, kræver det omkring endnu et århundrede eller to før du er klar til at forvandles til galaktiske mennesker. Derfor har vi brugt vores avancerede teknologi til at udvikle forvandlings lys kamre og uddanner et antal af mentorer der er nødvendige for at gennemfører dette enorme projekt.

 

Vi gør dette for at gøre det muligt for Himlens hellige plan at fortsætte med at bevæge sig fremad i din verden. Som du kan konstaterer nu, er en storslået plan nødvendig for at gøre din forvandling mulig indenfor en meget kortere tidsramme. Du er på et meget skrøbeligt tidspunkt i den historie. De tidligere overvågere af din verden forlod dig for over et årti siden, og krævede at deres håndlangere også skiftede til Lyset. Disse håndlangere afviste denne nye tilstand, og en krig om kontrol af de forskellige faktioner i denne tidligere almægtige gruppe begyndte. Selvom denne krig var i gang, blev vi bekendt med dem i disse grupper som oprigtigt ønsker at følge forordningerne fra Anunnaki. Det seneste årti har været en proces med at forberede disse positive grupper for de scenarier, der kan føre frem til første kontakt. Samtidig har vi holdt øje med dig og gjort klar til det tidspunkt hvor disse forandringer skal begynde.

 

     De ting, vi beskriver for dig er, hvordan vi dagligt ser din virkelighed. Vi kan præcist forudsige, at det du nu er i gang med er fødselssmerter i forbindelse med dit nye fuldt bevidst dig. Hver af jer er ved at ændre sig i henhold til jeres eget forudindstillede biologiske ur. Du har aftalt før du inkarnerede her, at du gerne vil acceptere, det der er planlagt for dig. Det er disse før fødslen aftaler der tillader Himlen bringe os her, til transformationsmålet, som du næsten er klar til at gå igennem. Dette er grunden til, at vi fik besked på at begynde at optrappe din "uddannelse" om, hvad der er forude for dig. Det tog os en årrække at designe, bygge, teste og tilpasse disse kamre. Denne operation fortsætter dagligt efterhånden som vi vurderer, hvad dine lægehold opdager om dig. Disse nye data bringer mindre tilpasninger i disse milliarder, af specielt bygget udstyr.

 

     Efterhånden som du ændres, gør Moder Jord det også. Ispladerne smelter. Verdenshavene hæver sig langsomt i volumen. Der er de store skader, som dit globale samfund stadig gør med vandet, jorden og luft i dette hellige ORB. En del af Stillehavet større end Texas i størrelse er fyldt med plasticflasker, flaske ringe og andre former for plastaffald. Forurenet støv storme gør furore fra det nordlige Kina i hele Stillehavsområdet til skove og vildmarksområder i Nordamerika. Enorme hovedbrandledninger med olieudslip og lækket olie kan findes flydende i alle verdens oceaner. Faktisk er ingen del af din verden uberørt. Denne forurening fremskynder kun ændringer på Moder Jord. Det er nødvendigt at tage dette op igen, når du vender tilbage til fuld bevidsthed. Du har brug for en ny virkelighed og en pligt til at rengøre og forberede jorden for, hvad der er ved at komme!

 

            I dag har vi fortsat vores drøftelse om din transformation til et fuldt bevidst Væsen. Som vi bemærkede, er Himlen og os, dedikeret til denne ændring. Vi har sammensat et program, der hurtigt kan forvandle dig. Det der nu er nødvendigt for, er at tage fat i dine tidligere aktioner og til at formulere et middel til hurtigt at rette op på dette. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen           

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.              www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail:  80... | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

   

Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:25
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer