Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
11-03-2009

Den 10. marts 2009 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
10 Cauac, 7 Ceh, 4 Eb (den 10. Marts 2009)

 


Selamat Jarin! Vi vender tilbage med at fortsætte vores samtale fra i sidste uge. Som vi har informeret om er en række kritiske begivenheder ganske tæt på at ske. Efterhånden som vores Jordallierede flittigt skubber fremad, er et mindre modfremstød blevet udøvet af mørke klike. Selv om denne kraft ikke er tilstrækkelig til at standse de allieredes fremskridt, er det nok til at sikre en række usandsynlige forsinkelser. Mørkets kedelige ønsker er at Lyset skal forsvinde. Det er dybt foruroliget over konstruktionerne af sine aktiviteter og er i et dilemma om, hvad de skal gøre som det næste. Mørkets 'manglende evne til at finde en løsning kaster dem tilbage til udslidte taktikker fra fortiden, som de gentager igen og igen, og denne er blevet en stor svaghed hos dem. Imens er vores jordallierede i færd med at udregne den korrekte sekvens for det endelige udfald mod kliken. På en anden front bruger mange globale institutioner i disse øjeblikke en række vigtige bekendtgørelser, som vil løse disse sidste øjeblikkes hik på en positiv måde og tillade den endelige form af Lyset sejr at komme til syne.       

 

     Selv om denne situation naturligvis løser sig selv, er det vigtigt at vide, at vores Jordallierede meget nøje har gennemtænkt formatet for denne overgang. I århundreder er din verden regeret af et europæisk-baserede oligarki (fåmandsvælde, en styreform hvor statsmagten er samler hos få personer el. familier), der har pålagt mange uønskede alliancer i andre områder af verden med godkendelse af og støtte fra Anunnaki. Mange indfødte traditioner blev mobbet og tvunget til at bøje sig for dette oligarki og dets offentlige og private håndlangere. De seneste få årtier har oplevet en genoplivning af mange grupper, der gik under jorden eller undertrykkede deres traditionelle viden og visdom. Med fremkomsten af denne stille global revolution er disse regionale grupper bundet sammen og danner et af de vigtigste elementer af vore Jordallierede. Muliggjort ved lang tids isolering af mængder af guld og de finansielle manøvreringer med Lysorienterede medlemmer af dette europæiske oligarki, er disse grupper sammen med andre centrale personer og institutioner, parate til at etablere den politiske orientering af post-Dumbarton Oaks verden.

 

     I vores seneste opdatering drøftede vi to eller tre af de første emner, som skal behandles i de kommende annonceringer. I dag ønsker vi at tale om, hvordan alt dette er ved at blive sat på plads. En række konferencer har været holdt om emnet global gældseftergivelse, der involverer mange banker, udenlandske honoratiores, og andre, der alle har tavshedspligt om, hvad der blev drøftet. Idéen var at lade denne dagsorden flyde før dem, der er mest berørt af den enorme gældseksplosion i den såkaldte tredje verden, og også i den anden verden. Den nuværende nedsmeltning skaber enorme byrder for mange, og forskellige løsninger blev fremsat af de vigtigste Jord allierede medlemmer, som var mere detaljeret til at køre disse velbesøgt, hemmelige konferencer. En række aftaler er dukket op, og fra dette, grundlaget for et globalt gældstilgivelsesprogram blev samlet. Disse møder førte til andre, hvilket i sidste ende har involveret forskellige indfødte samfund. En koalition fulgte, der begyndte at imødegå konsekvenserne af Dumbarton Oaks.

 

Disse bredt funderede aftaler skal indføres først af de nye overgangsregeringer. Den klike der skal erstattes anvendte hemmelige fonde, et stigende gældsniveau, og en manipuleret befolkning der har behandlet den globale økonomi hensynsløst i årtier. Dette vil alt sammen ændre sig så snart ovenstående aftaler kommer på plads. Penge vil genvinde deres værdi endnu en gang, i modsætning til at være værdiløse papirinstrumenter i de mørkes krigslist. Endvidere vil de mørkes kontrol, der i øjeblikket sammenfiltre jeres verden, blive ændret. Alle disse aspekter blev drøftet grundigt på de konferencer vi netop har nævnt. Uden tvivl lyder dette forslag meget usandsynligt for de uvidende; i virkeligheden er gæld blot et begreb der kan handles eller udveksles på den internationale scene, og bruges som målestok for værdien af en portefølje. Dette koncept skal omdefineres og bringes tilbage til virkeligheden, og dette er grunden til den massive gældseftergivelse er af afgørende betydning. Et andet spørgsmål der behandles er global bank bedrageri.

  

Den måde hvorpå bankerne drives i øjeblikket er kriminelle. Dette er begrundelsen for afgørelsen om at en mere reguleret ordning er nødvendig. Endvidere skal dette system omfatte en række regionale valutaer, der har samme status men dette skal kun være midlertidigt. En stor global overflod vil begynde at vise sig sammen med meddelelserne, og det vil i sidste ende helt fjerne behovet for banker. Så første del er at fjerne de gamle finansielle restriktioner; anden del spreder den stigende overflod. Dette fører til en mængde af finansielle uddannelsesprogrammer der vil gøre alle i denne verden rige og i stand til at håndterer alt hvad rigdom medfører. I er på vej ind i en verden der rækker ud over penge og begrænsede ressourcer og således er frigjort til at koncentrerer sig om kærlighed, fred og indbyrdes forståelse og værdsættelse. Det er dette der sætter scenen for den mest vidunderlige første kontakt begivenhed!

 

Som i kan se er første kontakt en proces der består af en række nødvendige etaper. Vores jordiske allierede ser sig selv som forkyndere af en ny virkelighed. Deres opgave er dels at bevæge jer ud af den gamle tankegang der tillader mørket at beslaglægge jeres kraft og manipulerer jer som det passer dem. Efterhånden som denne virkelighed viger tilbage, har i behov for, elegant, at accepterer vidunderne i jeres fremkommende nye verden. Efterhånden som dette bliver almindeligt kan i lettere accepterer hvem i vil blive: fuldt bevidste væsner af Lyset. I disse meddelelser har vi lagt vægt på, at selv disse mørke dage og det dagligt stigende kaos blot er værktøjer til dette formål, sat op af mørket. Efterhånden som det nye overflodssystem begynder, vil i accepterer hvilken gave en "sand virkelighed" er. Øvelserne i bevidsthed som vi har beskrevet er ganske simpelt en beskrivelse af hvordan Himlen ønsker i skal vokse i bevidsthed og gøre mere brug af "det virkelige dig".

 

     At gentage: leverancerne, regeringsforandringer, og det nye globale finansielle system former et forløb. Dette første trin er at få dig på vej ind i en ny ramme i sindet. De efterfølgende etaper er at omdanne al fattigdom, generel elendighed og mangler i velstand, fred, og omsorg for hinanden og Moder Jord. Eftersom dit globale samfund endnu ikke lever op til de generelle forudsætninger for en første kontakt, er vores Jordallierede og vi blevet enige om en plan der er godkendt af Himlen. Denne plan er bundet til den store himmelske transformation, som alle jer til en vis grad oplever nu. Denne massive operation er blevet mere end en simpel første kontakt. Det er en transformativ uddannelses-proces. I er alle optaget af bevægelse i jeres egen vej hen imod en vidunderlig dag vedrørende din tilbagevenden til fuld bevidsthed.     

 

     Alt dette bliver virkeligt, du integrerer ny visdom og et nyt paradigme om, hvem du virkelig er. Du har en stor skæbne, der nu viser sig. Vores rolle i dette er at overvåge denne proces og ved hjælp af retningslinjer givet til os af Himlen, til at våge over, hvad der sker med jer. En del af dette er naturligvis, første kontakt. Vi nedtoner ikke på nogen måde dens betydning for både jeres og vores hellige missioner. Du har nået enden af et langt hårdt slid gennem dystre landskaber smidt foran dig af mørket. Den næste periode er spændende, men det kan alligevel tage lidt længere tid end du ønsker. Tålmodighed er stadig nødvendig. Det har taget næsten 13 årtusinder for alt dette at tage form, og den korte tid der er tilbage skal nydes og gives tak, vel vidende, at det guddommelige rigtige tidspunkt guider forløbet og producerer de perfekte resultater. 

 

    I dag har vi fortsat vores snak. A meget storslået velsignelse kommer på din vej, som skal være forløberen for første kontakt. Vi afvente muntert øjeblikket for vores møde, hvor vi sammen kan fejre det Lysvæsen, som du er i færd med at blive. Vi forlader jer nu. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:25
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer