Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-02-2009

Drømmenes Verden

Bedøm
(0 stemmer)Meditations cd én Drømmenes Verden
Indtaling af Merete Gundersen
Musik Michael Sejr MøllerGUIDET MEDITATION FOR BØRN
Anmeldt af Anne Damgaard Sørensen, forfatter- billedmager

Fantastisk smuk og fortryllende CD!Merete Gundersen har skabt en fantastisk og fortryllende CD for børn, hvor hun kærligt tager ethvert barn ved hånden og guider det ind i en vidunderlig smuk indre oplevelse.Cd'en er opdelt i 3 afsnit, så man kan vælge hvilken del, der passer bedst i en given situation, hvilket er suverænt!Merete Gundersen fortæller barnet i den første del, at det altid skal være sig selv, og hun guider med sin smukke stemme barnet til bl.a. at finde og se sit eget gyldne lys.
Hun fortæller med kærlighed, at barnet skal være sin egen tryllekunstner og vide, at det kan skabe den virkelighed, som det ønsker.Hun bruger de redskaber, som barnet kender, og hun giver hermed ethvert barn selvtillid og tro på, at barnet kan udvikle sig ganske efter sine ønsker.Hvis et barn har ondt et eller andet sted, så er der hjælp at hente i den første del af Cd'en. Ethvert barn kan også via Meretes CD få erkendelse omkring sin egen dygtighed og vide, at det som individ er helt unikt! - dette beskriver 2 del på CD'en så smukt.I den sidste og tredje del af den smukke CD, guider Merete Gundersen barnet ind i sin helt egen fantasi og drømmeverden. Hun guider barnet til at få kontakt med sit eget hjerte, hvor der altid skinner et lys, som er den gode fe. Den smukke og gode fe kan altid give glæde, og barnet kan ved at lytte til ordene på den måde finde ro, tryghed og glæde i en måske ellers fortravlet og stresset hverdag.Michaels Sejr Møllers klanfulde rolige musik understøtter på unik vis Merete Gundersen indtaling.Den meget fine og positive CD: "Drømmenes Verden!" kan på det varmeste anbefales til alle forældre!Anbefales af Merete Gundersen til børn fra 5 år!A-SQ Centret                                  
v/Anne Damgaard Sørensen            Homepage: www.tarots.dk


Merete Gundersen

Merete Gundersen

Jeg har gennem de sidste 12 år undervist som SIQ®-Terapeut. Mit fundament og mine arbejdsmetoder er psykoterapi, og SIQ®-Den Spirituelle Intelligens, samt konceptet-Det visionære Liv. Via min undervisning, hvor jeg bruger: teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens, samtale, visualisering og meditation, hjælpes mennesker af med gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, således de gennem selvindsigt kommer tættere på deres egen indre kerne. De opnår herigennem en større livsglæde og livsmod, bliver mere visionære og kreative.

Hjemmeside: www.siqintelligens.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer