Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
15-10-2008

Den 14. oktober 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
6 Eb, 0 Tzec, 4 Eb . (14. oktober 2008 )

 


Velkommen Jarin! Vi vender tilbage med mere at sige om de igangværende begivenheder i din verden. Lige nu fortsætter, den hemmelige konflikt mellem lys og mørke. En række ting er sket, som giver de mørke nogle tilføjede ressourcer, men disse er af midlertidig varighed. Overalt, er det nødvendigt at indskrænke sig. Disse ting er kun med til at styrken det kaos, der nu opsluger din verden. Bag denne "hvide støj" er en gruppe meget magtfulde familier og enkeltpersoner, hvis grad af personlig panik bekæmper det eskalerende kaos, da de indser, at der ikke er nogen vej ud af dette dilemma for dem. Men de forfølger deres nyttesløse, tunnel-vision som naturligvis kun kort kan forlænge den tid, de har tilbage til at forblive ved magten. På trods af at de ved dette, har disse mørke valgt at spille disse roller, indtil tidspunktet for ændringen ankommer og slår dem fra deres ophøjede siddepinde. I mellemtiden har vores Jordallierede travlt med arbejdet på de nuværende finansielle kriser og bruger dem til at fuldføre det der måtte være nødvendigt for at gennemføre dette.

  

 Det øjeblik, hvor forandring er muligt, er ikke langt væk. Dem der er øverst i det mørk-orienterede regime ved dette. Det der mangler at blive gjort er nogle endelige juridiske detaljer, der formelt afslutter dette aktuelle mareridt og omdanner det til noget storslået. Husk på, at når du læser dette, er begivenhederne nu tæt på at ske som former afslutningen af en næsten 13-årtusinder lang rutscheglidetur for menneskeheden. Denne "glidetur" tillod dine forfædre og du, til at opbygge en stor mental, følelsesmæssig og åndelig database på måder hvor mørket og deres kammerater holdt dig i forvirring og uvidenhed, mens de bruger disse betingelser for at manipulere dig som den glade. Nu er du tæt på det sted, hvor du kan smide denne mørke kappe og endelig kigge på dagens sande Lys. Dette Lys vil hjælpe dig og give dig visdom til at se på alt dette med rimelighed, og så vende det hele til himlen. Det vigtigste punkt her er ikke at dømme eller anklage, men snarere at lære af det, og lade det kloge i hver enkelt af jer vokse, ligesom din kærlighed, til den manifesterer den nye virkelighed som vokser inde i dig.

 

Ovenover jer, fortsætte vi med at overvåge alt nøje og detaljeret, vores forbindelses og diplomatiske korps overvåger alt hvad der fremgår. Det er afgørende for første kontakt, at vi bruger vores ekspertise til at guide vores Jordallierede og beder vores familie i Indre Jord om at deltage, når det er nødvendigt. Den guddommelige plan viser, at denne verden er kommet meget tæt på tidspunktet hvor det længe ventede øjeblik endelig er ved at ske. Dette afsluttende spil er at nået et punkt, hvor nogle vigtige forløberbegivenheder kan opstå. De mørke anlægger et godt offentlig ansigt. Men bag kulisserne kontakter disse mørke uformelt deres tidligere allierede og beder desperat om hjælp, men til ingen nytte. Denne mangel på samarbejde er endnu et tegn til dem om, hvor meget deres tidligere uangribelige position er blevet forværret. Deres hastigt faldende manøvredygtighed viser dem, at et stort skifte i denne verden ikke er langt væk, og efterlader dem for at spekulere på, hvor alvorlig deres fremtidige straf kan være. Dette perspektiv tvinger dem til at forlænge det uundgåelige

 

Efterhånden som dette magtspil udspiller sig vinder vi flere og flere allierede. Det gamle bank- og finanssystem har grundigt svigtet. Det nye system, der foreslås af Basel II aftalen og af en række uformelt godkendt nye valuta direktiver, skubber de mørke fra magten. Efterhånden som det nye bevidsthedsskift vinder tilhængere, hjælper det dem som tidligere hjalp de mørke med at komme til fornuft og giver tiltro til vores jordiske allieredes planer. Også relevant her er forpligtelsen hos første kontakt hold om at fuldføre deres mission så snart som guddommeligt muligt. Nye daglige udviklinger viser sandheden om hvad vi siger, en tilbøjelighed til at disse nye "allierede" slutter dig til os og selv ser nøjagtig hvor tæt virkeligheds skiftet er på at vise sig i jeres verden. Den nye virkelighed giver disse nye allierede noget indledende albuerum, men når først vi er landet vil de vide at denne verden af tilsyneladende uregerlige splittelse vil ende. Derefter kommer den dag hvor menneskeheden omsider kan leve i velstand, fred og samarbejde!

  

I denne nye verden kan i begynde at blive sande vogtere af Moder Jord. Dette indebærer mere end blot at være miljøbevidste, det er mere om at opfatte Moder Jord som en levende enhed. Jeres jord videnskabsfolk må betragte sig selv som et planetarisk medicinsk hold, hvis ansvarsområde omfatter et enkelt holistisk formål: at støtte og give næring til Moder Jords sundhed. Et sådant hold kræver en tværfaglig tilgang. Biologer, geologer og geofysikere har brug for regelmæssige møder for at hjælpe hinanden til en bedre forståelse af Moder Jord. Denne krydsbestøvning kan begynde at søge efter et nyt omfattende paradigme for de videnskaber i almindelighed, hvilket igen kan begynde at danne en forbilledlig base for en åndelig videnskab. Dette grundlag kan i høj grad opgraderes af os efter landingerne. Det vigtige her er at i begynder denne nye fremgangsmåde og anvender de teknologier i er i besiddelse af til at rydde op og bidrager til Moder Jords trivsel.

  

Efterhånden som i starter ud på denne vej, i fællesskab med fokus på sådan et kolossalt projekt, begynder i at se ikke kun jer, men også jeres virkelighed på en meget anderledes måde. Når først det er i gang kan dette projekt blive meget udvidet ved vores ankomst. Vores rolle er blot at tage det i er begyndt og tilføje de elementer, der kan give jer mulighed for at fuldføre hvad i startede. Desuden ønsker vi at indføre en ny måde at se på virkeligheden på, som kan besvare spørgsmål, der uundgåeligt vil opstå inden i jer. Menneskelig natur, som med alle følsomme væsner, har et iboende behov for at udforske og opdage hvad der for tingene til at ske. Dette bringer jer til hele emnet bevidsthed, herunder hvorfor i er her, og jeres formål i almindelighed. Svaret på dette og mere vil blive fundet i forbindelse med overgangen til fuld bevidsthed og i de forbløffende skjulte evner i alle besidder. 

  

 Det er grunden til, at vi henviser til første kontakt som det vigtigste vendepunkt i dine registrerede historie. Vores landinger afslutter din karantæne på denne planet. Du bevæger dig ind i et spørgsmål om måneder fra at være et planetarisk væsen til at blive et Galaktisk. Vi ser dette som den store tilbagevenden. Du kan så omfavne din familie i den Indre Jord og begynde rejsen med at skabe en ny stjernenation. Det er denne nye stjerne nation, der besidder så meget lovende for os og for dig. Det er næsten umuligt på nuværende tidspunkt, for dig at få nogen fornemmelse overhovedet for, hvad der er foran dig. Det eneste, vi kan sige, er, at denne, din fremtid er fyldt med meget vidunderlige resultater. Dette er derfor Himlen har ventet så længe, før de bad os om at begynde denne første kontakt mission. Nu nærmer tiden sig hastigt, når din globale ravage er genetableret, først af en kort overgangsperiode og derefter kulminerer ved vores ankomst til dine kyster.

  

Første kontakt er den sidste række af begivenheder, der hurtigt fører dig tilbage til fuld bevidsthed. Du har nået et punkt, hvor en stor forandring er nært forestående. Dette indebærer ikke blot strukturelle forandringer, men en transformation på den måde, du ser virkeligheden og dig selv. Meget bliver smidt på dig nu, og det er vigtigt for dig at forblive centreret og fokuseret på præmien, som er din tilbagevenden til fuld bevidsthed. Overvej alle de vidunderlige begivenheder der venter dig og snige smugkig som vores skibe leverer. Mange af jer er vidne til vores skibe og tager billeder af os, som beviser for et meget bredere globalt publikum, at vi er reelle. Dette bevis sammenføjer koret af forskere og astronauter, der hævder, at vi er her for at gavne virkelige positive og opløftende formål!

 

  I dag har vi talt om, hvad der sker i din verden og gav dig en kort redegørelse for de impulser bag den seneste tids begivenheder. Vi ønsker at gentage et kritisk punkt: Bliv i glæden, og koncentrer dig om, den mest storslåede begivenhed: Din tilbagevenden til fuld bevidsthed! Vi forlader dig nu. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:24
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer