Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
09-10-2008

Den 7. oktober 2008 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
12 Chicchan, 13 Tzotz, 4 Eb (den 7. oktober 2008)

 


Dramu Kasi! (Sirian for Megen Kærlighed!) Vi kommer igen, samtidig med at betingelserne for et dramatisk skifte på din planet kommer tættere på udførelse. På nuværende tidspunkt er din verden langsomt ved at frigøre sig fra det dødvande, der har tynget den type fremskridt, og som vi ønsker dybt skal ske. Efterhånden som denne proces arbejder sin frem, har mange begivenheder fundet sted, som blev forudsagt af vores forskellige fremskrevne scenarier for første kontakt. Hvad vi ser, er død af det gamle udtrykte opfattelses system og fødslen af den nye. Som vi nævnte før, er det voksende kaos, blot et røgslør designet til at skjule de sande frygtelige planer hos den mørke klike. Disse er centreret omkring et globalt tyranni, der er indstillet til at opstå ud af de nuværende, hurtige dybe kriser. Men vores Jordallierede har, med passende omhu, lagt op til en anden, mere fredelig og velstående virkelighed. Det vigtige punkt er, at De ikke blive fanget i det kaos, men at slutte sig til os i forestilling om et kommende, langt bedre alternativ. Dette alternativ er fysisk klar til at tage med, og de begivenheder, der fører til denne nye virkelighed er allerede i gang.

  

     En række igangværende hemmelige forhandlinger har givet et endeligt sæt af direktiver, der tillader det nuværende amerikanske regime, at blive erstattes, juridisk, med et interregnum på ikke mere end 6-9 måneders varighed. I denne periode vil interregnum fungere som den legitime regering i henhold til den særlige, aftalte, nødsituations bestemmelser. Under sit regi vil en bred vifte af reformer igangsætte et nyt økonomisk og politisk system. Siden depression, blev en række store indblandinger gennemført med hensigten på den oprindelige forfatning i skikkelse af en, nationalt økonomisk nødsituation, og derefter krigstid. Denne ødelæggelse af forfatningen blev yderligere massivt udvidet af det nuværende, ulovlige amerikanske regime, og formålet med interregnum er at fortryde, det den mørke klike så uhørt har forvoldt. Vores første tiltag er at rette op på det politiske system og forberede sig på at være et fair og upartisk instrument som bestemt i forfatningen. Samtidigt har den nuværende økonomiske katastrofe behov for at blive afløst og erstattes af nye skatte- og valutainstrumenter.

  

     Den nuværende nedgang i dollar er en naturlig proces forudbestemt af mørket, men også angivet i planerne for vores Jordallierede for at erstatte dollaren. Under den sidste del af Anden Verdenskrig, opnåede dollaren en dominerende stilling, der er først nu begyndt at falde. De mørke ønsker at erstatte det med en befalet valuta, baseret på en bredere union, nemlig den nordamerikanske Union. Dette er deres længe søgte måde at sætte en stopper for drømmen om Amerika på denne halvkugle. Vores Jordallierede er helt imod dette tyranni, som denne union repræsenterer. Den fortsatte brug af en stærkt manipuleret befalet valuta, hvilket er, hvad dollaren er blevet, og er ikke denne verdens vej til frelse. Snarere en tilbagevenden til en værdi-baserede møntenhed som er fundamentet for det nye system, som bakkes op af boksrum fyldt med guldbarrer og sølvbarrer. Fremskyndelse til at akkumulere denne rigdom er blevet en af vores opgaver. Disse hemmelige depoter er klar til at komme på nettet, når det ulovlige amerikanske regime er genvalgt. Med den nye valuta i hånden, er det næste skridt at udstede global gældseftergivelse.

  

Gældseftergivelsen nulstiller det globale økonomiske system og tillader det nye bank- og valutasystem at starte på en frisk. På nuværende tidspunkt har verdens banksystem praktisk talt opdelt hver nation og alle borgere i forskellige grader af gæld. Hvis nogen skulle, er vi nødt til at skifte til et hårdt valutasystem og anvende en ny metode til at registrerer gæld på, i dette system. Det hidtil usete aspekt af alt dette er den mængde af universel velfærd der ledsager disse ændringer: Et sandt ocean af midler venter på at blive distribueret, og alt der forhindrer udbetaling er den restriktive politik i det amerikanske regime. Når disse begrænsninger er fjernet, ved juridiske metoder, vi naturligvis ikke kan beskrive på nuværende tidspunkt, kan en hane med enorm rigdom åbnes. Det er denne rigdom der forandre begrænsningerne i det nuværende system og indleder et nyt finansrige for jer. Velstand fører til utallige nye ansvarsområder, og det påhviler jer at fokuserer på og forestille jer dette kommende potentiale og dvæle mindre på det kaos af en smuldrende gammel orden. Alt hvad der lige nu syntes så skræmmende vil være væk inden længe.

  

Returneringen af jeres frihedsrettigheder er taget meget alvorligt af vores Jordiske Allierede. En plan er undervejs, der helt sikkert løsner de mørkes greb om denne verden. Efter 13 årtusinder af kontrol og hvad der er sket i det sidste halve årti er virkelig forbløffende. Blandt de opgaver der stadig ligger forude er at få det værste overstået af de hindringer der bremser tingene. På det tidspunkt du læser dette vil nogle af disse blokeringer blive fjernet og de tilbageværende vil være nær ved deres løsning. Det er alt vi kan sige på nuværende tidspunkt. Vi arbejder alle på at annullerer den enorme myndighed de mørke har erhvervet. Så snart dette er ophævet vil nye muligheder opstå som kan udvide vores muligheder, og ved hver hindring der fjernes fremskyndes beslutning om den næste, og så videre. På denne måde stiger fremdriften hver dag, og dermed sikres vores fælles succes.

  

Denne proces med gradvise succeser har stået på i det sidste halve årti. I løbet af denne tid har vi lært meget om det mørke og har lært mange ting ved vores tidligere Anchara Alliance fjender. Denne nye viden bliver positivt brugt af os til at skabe detaljerne i hvert skridt vi tager. Efterhånden som det hele udspiller sig ser vi lige akkurat hvor snoet den mørke klikes logik er. Graden af dets snørklethed syntes at vokse efterhånden som vi rykker frem fra et stadie til et andet. Alligevel sker der fremskridt og derfor beder vi jer om at fokusere opmærksomt på jeres vision for en mere velstående og positiv virkelighed. Denne nye virkelighed vil vise sig på så mange vidunderlige måder, men den uophørlige larm fra medie nyhederne kan indhylle jer i en stivnet disharmonisk larm, der kan gøre det næsten umuligt for jer at se dette.

  

     Bevægelsen i retning af fred og velstand har taget fart på størstedelen af Moder Jord. Hun ønsker inderligt for jer alle at i skal være frie, suveræne, og velstående. Det giver sig udtryk i de mange kærlige energier, som hun dagligt sender jer. Hvis du stopper op og bliver stille, og enten meditere eller bare centrerer dig selv, kan du føler denne kærlighesnedsivning i hele Jordens atmosfære og inde i krusninger af energien, der kommer fra Jordens centrale sol. Det fysiske, som du er bosat i, ser i forandres til fuldt bevidste væsener og opmuntrer jer, når i uigenkaldeligt flytter mod transformation linjen. Det er det, der gør os sikre på, at alt vores arbejde bærer frugt og giver os mulighed for at vi snart at mødes. Så vi sammen indlede en ny virkelighed for dig og for hele denne galakse.

  

     Den nye virkelighed handler ikke kun om fysiske ændringer, men også åndelige. Du er integreret i fysiske og åndelige ændringer, der er for at tydeliggøre et 13-chakra-system og et velfungerende fællesskab mellem alle dine RNA / DNA. Dette individuelle kræver en virkelighed fyldt med velstand, sand opfyldelse, og en glæde, der aldrig ender! Det er din fremtid, ikke det skræmmende, tyranniske rige som mørket ønsker at skabe for dig. Vi skaber dette punkt af en grund: Nogle af jer er gået tilbage i en depression i tvivl som følge af begivenhederne i de sidste par uger, og alligevel er disse begivenheder en nødvendig optakt til de ændringer, der kommer. Brug din intuitive hjertelogik til hoppe ud af dine bekymringer og føle den strålende fremtid, der hurtigt nærmer sig!

 

     I dag har vi fortsat vores diskussion om dagens begivenheder. Medens disse kan forekomme dystre, er den nye næsten klar til at "poppe op". Vi er næsten ved mållinjen og det er hvor, de endelige glædesudbrud kræves af os alle. Vi slutter af med at minde dig om vores urokkelige, hovedtema: første kontakt. Nu forlader vi jer. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:24
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer