Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
20-08-2008

Den 19. august 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
2 Cib, 4 Uo, 4 Eb (den 19. august 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi kommer igen til dig med mere viden! I løbet af de sidste par uger er en magtkamp fortsat. Denne konflikt omfatter de endelige par elementer, der effektivt kan overføre magt fra den mørke klike til vores Jordallierede. Indtil da, har mørket fortsat ansvaret for denne svækkelse af virkeligheden. Vores jordallierede forstår og accepterer dette. Derfor, er det der stadig skal gøres meget vigtigt. Mange nye muligheder er blevet forhandlet og sat på plads. Nu skal de sidste og mest dristige manøvrer udføres af vores jordallierede. Vi står sammen med dem og opmuntrer dem til at gennemføre disse strategier, der kan nedbringe den nuværende høje effekt fra klikerne. Som forberedelse til disse bevæger, har vi informeret udvalgte regeringer, om hvad der nu kræves af dem. Disse 'advarsler' har givet de forventede resultater, og mange regeringer er ved at forberede sig på det værste, men håber alligevel på en vej ud. Efter at have afsluttet disse sidste skridt kan vore Jordallierede omsider se det gennembrud, de så har lang tid har forfulgt. Leverancerne og bekendtgørelser kan derefter følge!

  

Miljøet, der følger disse begivenheder underbygger vores intentioner for dig. Klikens machiavellistiske taktik er næsten afsluttet; dog således, at den tilfældige observatør, ikke synes at have ændret sig. Men, både i det åbenlyse og skjulte, er meget rent faktisk sket. Den særlige kendelse fra Illuminati er begyndt at nedbrydes som et afgørende magtskifte der bevæger udspringet fra Illuminatis kontrol fra den ene gruppe til den anden. Den nuværende globale økonomiske, politiske og militære krise er eksempel på dette. Der har også stået en skjult kamp på i forbindelse med det ny monetære og finansielle system, der som bekendt ligger i hjertet af Jordens allierede 'mission. En bred, international alliance er dannet, som hjælper vores Jordallierede frem til kanten mod den sidste klike. Denne konfrontation mellem lys og mørke forstærkes af den mere åbenlys enegang mellem de forskellige grupper der stadig samarbejder med den sidste klike, og en sådan åben krigsførelse øger endnu mere verdens i forvejen høje kaosniveau. Det er denne eskalerende forvirring, der fungerer som et røgslør for hvad de mørke har planer om at gøre som det næste.

  

  Klikerne ønsker at knuse vores Jordallierede og tvinge os til at opgive første kontakt mission. Dette mål er et fantasifoster! Intensiteten i den guddommelige plan i dette rige ophæver for altid enhver mulighed for at disse mørke drømme bliver til virkelighed! Den nye virkelighed som er født, udstråler Lys og overflod, og frem for alt varsler den fuld bevidsthed. En lang æra med manipuleret begrænset bevidsthed er ved at blive erstattet af et miljø, hvor menneskeheden viser sit potentiale og skaber et rige med glæde og indfrielse. Dette er det modsatte af, hvad Illuminati ønsker. Disse livsbekræftende elementer er ved at blive etableret som et resultat af Himlens massive flytning af bevidstheden i din verden. Det er en guddommelig operation, der gør første kontakt mulig. Vores nuværende rolle er at ekspedere de sidste hindringer for første kontakt på en måde der accepteres af Himlen. Så på det rigtige tidspunkt, vil vi komme formelt og introducere os for jer. Det er, hvad vi nu er midt i. Vi agter at fuldføre vores dagsorden, afslutte 'UFO' tilsløringen, og gå hurtigt i gang med første kontakt.

  

Det er vigtigt at i som folk flytter ud over det årtusinder lange fremmedhad, der så åbent fremmes i jeres religiøse filosofier og "registrerede" historie. I har længe haft en tæt forbindelse med såkaldte fra det ydre rum, eller ET'ere. Disse interaktioner omfatter jeres tidligere overherrer, Anunnakierne, forskellige grupper fra den mørke Ankara Alliance; og en Sirian baseret koalition fra den Galaktiske Føderation. Disse grupper har spillet en betydelig rolle i udviklingen af jeres nuværende civilisation. Faktisk er mytologien i det antikke Grækenland, Rom, Indien og Kina, såvel som folkene i Amerika og Oceanien, fulde af historier der bekræfter dette faktum. Himmelsk intervention er normen, og den nuværende tid er ikke så afvigende som jeres regeringer vil have jer til at tro. Anerkendelse i nogle lande af UFO tilfælde der længe har været isoleret af jeres regeringer er et tegn på at disse årtiers lange mørklægning ikke kan varer meget længere.

  

Efterhånden som disse ting bliver kendt, kan vores hyppigere tilsynekomst på jeres dag og nattehimmel kun fører til det faktum at i ikke er alene. Vores næste skridt er at tilbyde mere dramatiske beviser på at vi er her, at vi er menneskekærlige, og at vi er klar til at udfører første kontakt. Lad os konstaterer at vi på dette punkt bryder den såkaldte "lov om ingen indblanding". Dette begreb er født af en frygtfyldt tankegang, der ønsker at afkræfte vores tilstedeværelse. I virkeligheden er det evaluering og beslutninger af de lokale åndelige hierarkier at tillade eller afvise kontakt fra andre planeter eller stjerne nationer. Hvis i ser på jeres jords historie, kan i se tusinder af tilfælde af disse besøg her, og de alle havde gyldige grunde, og de alle har medvirket til hvor i er i dag. Dog er det Moder Jords særlighed og dekreter fra den guddommelige plan der bringer os her nu. Det er guddommelig dispensation og, i sidste ende, hjertelogik der er begrundelsen for vores tilstedeværelse.

  

Første kontakt er simpelthen en naturlig udvikling. Et indledende skridt er de førnævnte samråd med jeres lokale Spirituelle hierarki. Under normale omstændigheder kan vi konstatere hvad der er i højeste åndelig interesse for planeten eller stjerne nationen under overvejelse. Dette danner det der står og falder med første kontakts indledning. I jeres tilfælde er vores tilstedeværelse her resultatet af en særlig dispensation fra Lod Surea. Faktisk afslører vores fortsatte observationer fra jeres videnskabelige, politiske og kulturelle sammenhænge, at i stadig har store fremskridt at gøre for at opfylde vores planmæssige forudsætninger for første kontakt. Endvidere, uden denne specielle dispensation og den fokuserede mellemkomst fra Himlen ville det nuværende niveau for første kontakt ikke være hvor det er i dag. Himlen ved, at i er en meget speciel sag, og vi er derfor tilbageholdende med at gribe omfattende ind i jeres anliggender. De mørke ved dette, og ønsker at det var anderledes!

  

   Meget af det, vi gør i denne mission er uden fortilfælde. Med virkning, er vores rolle blevet til en begrænset, menneskekærlig overherrerolle i din verden. Kun hvis det er nødvendigt kan vi gribe ind direkte og på et øjeblik. I hovedsagen arbejder vi med vores Jord allierede i henhold til understøttelse fra Himlen. Men din fortvivlelse og frustration har dvælet alt for længe! Skjulte, foranstaltninger bliver truffet for at afhjælpe dette. Under alt dette fortsætter jeres mørke med at opretholde en "lad tiden gå" teknologi, som nemt kunne løse jeres store energi- og miljø-ødelæggende vanskeligheder. Holde sig i mørket om disse teknologier, er for os helt vanvittigt! En anden sjældenhed er manipulering af valutaer til at ophobe rigdom. Disse vanvittige spil er upåagtet fortsat gennem tiden uden at blive ændret. Det ville have været meget bedre, hvis de mørke var blevet bærere af en ny virkelighed, som en måde at komme ud af denne mørke æra på.

  

     De mørke ved at "spillet er ude"! Himlen er begyndt at involvere dig i et nyt spil: Det kaldes fuld bevidsthed og bringer en Afslutning på alle begrænsninger. De mørke har brug for at stå ved siden af og elskværdigt give afkald på det gamle spil, der er under alle omstændigheder blive stoppet af dekreter fra Himlen. Kort, mørkets udsendinge vil miste den tabte årsag og blive tvunget til at anerkende formålet med spillet for hvad det er: en midlertidig odyssé gennem mørket for at få erfaring. Nu vender Lyset tilbage, og erfaringerne mødes i stor visdom, der skal anvendes efter behov af jer alle. Du kom til at deltage i mørkets drama og spille de forskellige roller. Glæd jer til at fejre genforeningen med jeres åndelige og rumfartsslægtninge!

  

I dag, er mere blevet afsløret. Du er i de sidste dage af din nuværende virkelighed, en virkelighed, der er i den himmelske transformationsfase. Tiden kommer for de specielle skibe med ritualer til at ændre denne virkelighed, hvilket tillader os at lande og fuldføre, hvad Himlen så storslået begyndte! Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.                                                     

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 
 

Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:24
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer