Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-11-2007

Den 20. november 2007 Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
3 Kan, 17 Xul, 3 Manik (Den 20. november 2007)

 


Selamat Jarin! Vi kommer til jer igen med noget mere information om begivenheder i jeres verden og om den nuværende status for første kontakt. Overalt hvor vi ser, er store begivenheder tæt på at ske. Den plan der har været lagt er langsomt men sikkert ved at flytte jeres sidste mørke klike hen imod deres skæbnebestemte undergang. Vores Jordiske allierede fortsætter mod målet og forbereder en serie af ret jordrystende meddelelser. Disse vil formelt afsløre de ting som vi drøftede med jer i tidligere meddelelser. Den første i serien vil tage fat på overdragelse af magten i USA fra den nuværende administration til et overgangsregime der ikke vil vare mere end 8 til 9 måneder. Et af målene for den tid hvor der ikke er nogen regering er bortskaffelse af de sidste spor af den vedtagne lov. Denne forfatningsmæssig hus-rengøring bliver det lovlige fundament for at indkalde at antal internationale konferencer der skal begynde fuld implementering af den nye valuta og de nye banklove. Disse konklaver vil også bekendtgøre en skare af nye og virkelig meget nødvendige teknologiske fremskridt.

 

 

Disse teknologier blev udviklet af forskellige hemmelige ledelses processer i løbet af de sidste 8 årtier og er starten på et nyt videnskabeligt paradigme for jeres verden. Disse opfindelser slår en dør op på vid gab der leder til jeres fremtid som galaktiske væsner. De er også et vigtigt trin for at sætte scenen for første kontakt. Disse afsløringer viser menneskeheden at dets nuværende begreb om det fysiske er noget begrænset og kan dog tilskynde åbne spørgsmål til det manglende i disse begreber og begynde udforskning af virkelighedens sammensætning. Dette globale forum er en passende optakt til vores ankomst. Første kontakt er skitseret af det Guddommelige til at være en serie af dybtgående afsløringer, hver eneste et middel til både at forbløffe og begejstre jer. Med andre ord, Himlen ønsker, at i ser på ting på en eventyrlig og intuitiv måde. Dette kan vise jer det manglende i jeres nuværende filosofiske trossætning og afsløre de virkelige perler i disse overbevisninger. I løbet af denne periode med gentilpasninger, kan vores ankomst begynde at blive bemærket for hvad det er; et middel til at hjælpe jer med at rede det hele ud.

 

 

Formålet med denne mellemliggende fase er at flytte jer fremad ved at afsløre den store hjertelige lidenskab og de ubegrænsede muligheder for jer. Disse indledende undersøgelser kan udvide jeres virkelighed og forberede jer på at accepterer vores fremtidige vejledning. Vi ser denne fase udvikle sig hurtigt eftersom det er afgørende at hvert trin i denne procedure bliver udført hurtigt. Himlen ønsker, at i bliver i stand til at påtage jer det store ansvar med fuld bevidsthed lige efter jeres globale forvandling er fuldendt. Moder Jord og dette solsystem er for vigtigt for fremtiden i denne galakse til at sidde tilbage og gradvist affinde sig med hvad jeres nye skæbne betyder. Ret mange ting er i øjeblikket i venteposition og afventer jeres fuldendelses proces, hvilket betyder at de nuværende begivenheder i jeres verden, virkelig, er stilhed før stormen! Men hvilken storm! Den nye omdannede Galaktiske Føderation ser frem til jeres fuldstændig driftsklare ankomst på scenen. Indeni jer, er en dyb visdom hvis erkendelse, kan give tiltro til hvad der vil ske i denne galakse og til de titusinder af galakser der omgiver os.

 

 

Vigtigheden af den rolle der venter jer er en anden grund til at første kontakt er uundgåelig. Sammensætningen af vores flåde består nu af skibe ikke kun fra denne, men fra hele overfloden af vidtstrakte galakser. Disse skibes databanker indeholder en stor del viden om jer, hvilket kan fjerne ethvert rest af vanskeligheder. De forenede ressourcer i disse forenede flåder resulterer i mikro- og makro-niveau strategier for alle mulige tilfælde; derfor forventer vi at lykkedes og være iblandt jer meget snart. Metoderne hos de mørke blandt jer har nået et punkt hvor resultatet, uanset hvad de gør, vil blive det samme: en sejr for Lyset over Mørket! Således ved vi at nu at alt hvad der resterer, er en slags guddommelig timing. Udfaldet af denne timing er alt hvad de mørke har tilbage af deres, engang, vældige magt. Efterhånden som de mørke langsomt falmer i jeres virkelighed, bliver det nødvendigt for vores jordiske allierede at foretage en egentlig overgang på en moralsk og omhyggelig måde. Dette ambitiøse foretagende placerer jeres globale samfund i en position der accepterer første kontakt og dets udvikling hen imod fuld bevidsthed.

 

Forlegenheden som jeres verden bliver konfronteret med, er nået til det punkt, hvor jeres nuværende kendte teknologier er helt ulig det arbejde, som skal løse nogle vigtige overlevelsesopgaver. Som et eksempel: Svindende ressourcer som rent vand og luft, kan ikke være enten retfærdig eller harmonisk fordelt. Disse stigende stridsområder varsler ikke godt for global overlevelse. Et nyt element I mikset er nu vigtigt, og det element er fuld bevidsthed. Med det i hukommelsen, har Himlen taget dig med på en tur, som til at begynde med omfatter mindre end en procent af jeres verdens befolkning, men den har vokset igennem de sidste få årtier til over 40 procent. Til at oplyse dette store antal, er en voksende gruppe af Lysarbejdere blevet trænet og forberedt på at instruerer jeres globale samfund. Deres magiske øjeblik kommer med stigningen af de mange nye midlertidige regeringer. 

 

Hensigten er at bruge de ressourcer fra de netop nyreformerede regeringer, til at åbne et støtte system for verdens Lysarbejdere. Nye teknologier og opretholdt fremgang er vigtig, men vejen til fuld bevidsthed er mere end som så. Første kontakt er et højt åndeligt øjeblik, og med dette minderige vendepunkt er du nødt til at spæde pumpen! I øjeblikket mangler i værdighed til at klare det der var meningen. På toppen af det fornemmer du det ubehagelige i døds-rykket af det systemet sammensætter fra Anunnakierne og som holdes sammen af den sidste klike; den gamle orden er nu smuldret rundt om jer efterhånden som planerne fra vore jordallierede er begyndt at fungere. Vi ser jer som vore fremtidige ambassadører for Moder Jord. Du er meget værdifuld for os! Vi ved hvad du har tålt, og glæder os over at tiden med de store prøvelser slutter efterhånden som mørket fuldstændig kollapser.

 

Tiden forude vil endelig se dig bevæge dig ud af skyggerne og ind i rampelyset. Ressourcerne som er givet dig er at opleve en genfødsel fra din tidlige begejstring som du har set blive mindre med tiden. Du vågner op til dit formål med dette liv, ikke kun for at bygge healing centre, men for at lære af eksempler fra jeres ophobede visdom. Disse formål for væsener, fylder dig med ideer om at tilkendegive din mission.  I dette miljø kan visdommen fra krystalbørnene forbindes med jeres og afsløre en masse ny viden, inklusive fakta om jeres tidligere missioner til jeres eget bedste. Efterhånden som du lærer om hvad vi har gjort, er det logisk at tale om jeres egne slægtninge uden for jorden. Det kan blive fulgt op af afsløringen af de nu skjulte store mængder af vidneforklaringer som er indsamlet i de sidste få årtier af jeres videnskab og som holdes hemmelig af mørket. 

 

Fornyelsen af jeres indre lys er at sætte gang i betydningen for vores formelle masse kontakt med jer. Når alle sammensnoede aspekter i dette eventyr bliver set i sammenhæng, bliver det klart, at i er et stort folk på kanten af en stor begivenhed. Med disse begivenheder har Himlen givet lov til at udfolde det fysiske og åbenbare den Sjette Skabelse som det guddommelige plan således bestemmer. Set i dette lys, bliver første kontakt en vigtig faktor for vores fælles fremtid. Vi ser det som en stor åndelig opvågning og som en fuldbyrdelse af guddommelig profeti for os. Det er denne vision som har holdt os i gang til vores kommende første kontakt med jer. Husk, sammen er vi sejrherrer.

 

 I dag har vi taget fat på inddragninger om hvad der er i gang med at vise sig i jeres verden. Vi beder jer om at være fokuseret og forberedt på det bedste af jeres muligheder i forbindelse med de forbløffende ting som venter jer. Vi er henrykt over hvad det guddommelige forbereder for jer og for os. Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

 

 

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address:

204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.

Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

     

 

Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:23
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer