Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
17-01-2008

Den 15. januar 2008. Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

Bedøm
(0 stemmer)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
7 Ahau, 13 Chen, 3 Manik (den 15. januar 2008)

 


Selamat Balik! Vi kommer til jer igen med mere at drøfte. Vores jordiske allierede fortsætter flittigt med deres arbejde på at åbenbarer jeres velstands program. I mellemtiden er dem som har med forandring af jeres regeringer at gøre på samme måde fokuseret og regeringsændringerne er nu på plads. Dette resulterede i en lille skærmydsel, der beviser at denne sti ikke så let kan blive omdirigeret. Det er noget af en udfordring at skabe et nyt banksystem og fuldstændig ændre distributionen af velstand i jeres verden. Ikke desto mindre bliver det gjort. Vores jordiske allierede følger en kurs der tvinger de mørke og deres mange allierede i knæ. Den kombinerede nødvendighed af de mange globale fysiske kriser er en manøvre fra lyset for at presse forbedringer til en meget genstridig mørk klike. Disse forskellige strategier er virkelig i bevægelse, og skønt de samlede anstrengelser fra de mørke i nogen grad har bremset det, kan ingenting nu forhindre lysets uundgåelige sejr.

  

Denne ændringsproces er noget som de hellige har bestemt for denne virkelighed. Reaktionen fra de mørke var fuldt ud forventet. Himlen er helt klar over at forandring af den måde denne verden fungere på ville, under normale omstændigheder, tage tid og har derfor bombarderet jeres verden med guddommelige velsignelser og specielle dispensationer som tillader en grad af intervention her som ikke almindeligvis ville blive tilladt. Den drivende kraft for ændringer bliver i høj grad hjulpet af alle de nye sjæle som er blevet født in i denne verden i de sidste tredive år. Disse mennesker blev valgt til at være det hellige grundlag for den lovede nye virkelighed, og således, samtidig med disse fødsler, blev Moder Jords gitter af healing og nåde behørigt sat op i frekvens. Ligeledes blev planetens komplette base frekvens forhøjet hen imod det magiske nummer 13. Imens jeres virkelighed og i skifter opad, slutter et stigende antal sig til rækken af de vågne. Denne udvikling af nye sjæle og forhold udgør Himlens plan for at forberede denne verden for et stort skift hen imod lyset. For at støtte denne plan blev mængden af lys der stråler ned over jer meget forøget.

  

Disse kendsgerninger har jaget en skræk i livet på de mørke og de erkender at deres næsten 13 årtusinders regering næsten er slut. De har kæmpet for at beholder deres kvælertag på jeres verden og planlagt til deres yderste at forvirre lyset og holde opvågningen tilbage hos de folk som de var så vandt til at kontrollerer. Vores opgave er at tilintetgøre disse mestre af bedrag og tillade dem fra lysets side at slå deres kraft tilbage. Hvert skridt vi tog blev mødt med arrogance, indbildskhed og overdreven aggressivitet af mørket. Vi lærte en masse af disse sammenstød og har vendt deres mørke måde at handle på tilbage til dem selv. Et resultat af denne manøvre er frafaldet af mange af mørkets grupper, og et stort forbund blev skabt på vores side, forstærket rækken af de sektorer der er involveret i opbygning af et nyt og retfærdigt bank system. Dette indebærer et hurtigt komme af Saint Germaine's lovede strøm af velstand. Dette er nogen af de ting der er mikset i slutspillet der nu bliver udspillet mellem lyset og den sidste mørke klike. Dette er lovet at afslutte snart, når først de endelige lovlige problemer er besluttet og omsat til handling.

  

Slutspillet involverer også en gennemgribende oprydning af mange genstridige og illegale regeringer og erstatte dem med lovlige overgangsregeringer. Som i måske kan skimte udgør denne del af slutspillet ret et "vanskeligt problem" i sig selv. Kort sagt, vi udrenser en pælerod af magtstruktur der blev plantet længe før ankomsten af jeres industrielle revolution. Dengang blev en stor mængde af velstand og magt omfordelt fra de mørkes kongelige jordiske allierede til de helt anderledes oplyste. Denne nye mørke elite satte dem der havde magten i stand til at ændre den finansielle og bestemmende verden ved at skabe korporationen og dens allierede: fraktioneret bankvirksomhed. Disse nye elementer tillod en mere kompleks magt struktur at udøve sit greb om verden, og resultatet var en "gylden tid" med kolonialisme og en ny model for at lede den moderne verden. Denne nye model er ny i dyb krise og en chance er nu åben for virkelig ændring.

 

Denne "virkelige forandring" der tager nu form bagved scenerne har lidt at gøre med den oplysende vision af fremtiden. Mørkets originale plan var at få det globale system til at falde sammen ved årtusindskiftet og ordre om at stjæle St. Germaine Verdens Tillid, som en del af det endelige trin til at gøre menneskeheden varigt til slaver. Disse planer var selvfølgelig afledt af Anunnaki's pludselige hjerteskift. Resultatet efter deres afrejse var en ny hurtig fremstillet dagsorden sponsoreret af den nu sidste mørke klike og anført af de britiske og Amerikanske faktioner. En Eupopæisk-Asiatisk gruppe, ønsker at hædre det afgåede Anunnaki's tilskyndelse til at slutte sig til Lyset, som derefter sætter sig selv imod den mørke klike. Mange såkaldte bombegrupper blev igennem tiden dele af kerne faktionen som underskrev 1998 aftalen. Og det er denne gruppe der især er svulmet det sidste årti. Derfor nærmer vi os nu den endelige anstrengelse med en stor tillid til sejrens resultat.

 

Det vi arbejder med nu er de funktioner fra de elementer der var enighed om i 1998. De ulovlige aggressive handlinger fra de mørke er kun delvis succes: Virkningen fra Lyset løfter dem kort fra deres mål, og deres kraftløshed begynder at vise sig, specielt i de sidste to år. På toppen af det har forskellige tilbageslag sat dem i deres nuværende forlegenhed, og denne nær nederlag situation, vil vise sig at blive det legendariske strå som knækker deres kamel,s ryg. De er vrede på dette dødvande og ved også at deres dage er talte. Noget dramatisk er fortvivlelsens udvej, men løsningen på at være gået i baglås synes udenfor deres rækkevidde. Og alligevel viser de stivsindethed, i håb om at finde en skandaløs udvej. Det er vores opgave at sikre at denne "skandaløse udvej" ikke sker.

 

Det afsluttende kat og mus spil, er alt hvad der mangler nu. Det er klart at de mørke ansigter er afgrunden af selvdestruktion. Alligevel, det næste der kommer, er baseret på ting vi ikke kan afsløre. Lad os bare sige at noget vidunderligt er i gang med at ske. Mørkets sørgelige planer er forpurret. Et mægtigt skift i verdens ledelse bliver pludseligt annonceret og disse meddelelser bliver udført.  Lyset er ikke kommet så langt i spillet til at tage til takke med noget mindre. Jeres verden er faktisk ændret meget tydeligt hen Imod lyset som vi har fortalt, og mørkets store planer er ikke længere realisable. Det tidligere mareridt fra dem er visnet væk og vi ser strålerne fra en ny guddommelig dag, og vi forsikrer jer igen, at de ting som længe er lovet jer er i gang med at gå i opfyldelse.

 

Denne lullen før en guddommelig storm, er en venteperiode til at samle appetit; det er et rum som bruges til at planlægge hvordan i ønsker at anvende forandringsperioden før første kontakt. Vi opmuntre jer til at forestille jer denne forandring, dens muligheder og måder i kan medvirke til dette meget betydningsfulde øjeblik i jeres historie. For vores del, agter vi at bruge tiden til at holde øje med jeres handlinger og til at forberede os til første kontakt. Fra alle synspunkter er første kontakt et vendepunkt i Moder Jords saga. Vi har sinde at udføre denne begivenhed præcis som planlagt af Skaberen. Så bliver vi jeres mentorer såvel som tjener som den guddommelige udsending der ønsker jer velkommen tilbage til glæde og fuld bevidsthed. Endvidere vil vi introducere jer for galaksen som fuld medlemmer af den Galaktiske Føderation. Pragtfulde ting er indenfor jeres synskreds. Genkald dem i din hukommelse hver gang du bliver frustreret over det hele.    

 

I dag har vi givet jer mere information om hvad der sker i jeres verden.  Vær god til at opmuntre, og vid at Skabelsen som elsker dig er bag ved dig, og ønsker at du gør alle disse ting med en fast overbevisning og erkendelse af lige netop hvilken vidunderligt og stort væsen du i sandhed er! Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 


Sidst ændret den Søndag, 21 Februar 2010 21:23
Søren Bille

Søren Bille

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer