Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
29-02-2008

The secret - Loven om tiltrækning

Bedøm
(0 stemmer)

Loven om tiltrækning - tankernes skabende kraft.
Skrevet af Lene Søby

Verden over går bogen The Secret lige nu som varmt vand, og den er en fantastisk bog med et suverænt budskab. MEN lad os være ærlige. Hvis det var så nemt bare at tænke positivt, levede vi nok ikke i en verden med sygdom og krig på både indre og ydre plan for mange mennesker.

Der er nogle mekanismer i os, som uanset vores kendskab til denne lov, gør at vi til stadighed tiltrækker noget, vi reelt ikke ønsker.

Det er min erfaring, at mennesker med kendskab til Loven oplever at det lykkes nogle gange, men ikke altid, at tiltrække det man ønsker. Og hvorfor så det? Det er et vigtigt spørgsmål, for ellers kan vi ikke gøre op med den del af os, som virker uhensigtsmæssig for os.

Jeg finder det utrolig spændende at undersøge det ubevidste for netop at blive en mere konstruktiv skaber - og jeg ved, at for de fleste mennesker er det en nødvendighed. Ikke på den 'gammeldags' terapeutiske facon, hvor man undersøger smerten og evt. finder en forståelse for, hvorfor den er opstået via analyse og regression, men at bruge de terapeutiske værktøjer til at blive bevidst i nuet og dermed kunne smide overbevisninger ud eller transformere dem her og nu.

Bevidsthed om Loven om tiltrækning er en mulighed for at blive bevidst positiv skaber af dit eget liv. Det er en universel lov som altid har eksisteret og altid vil eksistere. Jeg kalder den også skabelsesloven. Der er i mit univers flere 'underlove' - Jeg ved ikke om ordet 'underlov' findes, men indholdet i dem virker. Nedenstående en lille oversigt over min indgang til de forskellige love:

Loven om tiltrækning:
Denne lov gør ganske simpelt det, at den ganske akkurat reflekterer tilbage til dig (på tusindvis af forskellige måder) den vibration du udsender. Essensen er, at hvad du udsender får du tilbage - ikke som en straf, men fordi det er en lov. Hvis du udsender, at du ikke er glad for f.eks. din vægt/krop - kan Loven om tiltrækning ikke give dig tilfredshed med din krop tilbage. Så vil du trodse Loven om tiltrækning og det kan ikke lade sig gøre - ligesom det heller ikke kan lade sig gøre at trodse Tyngdeloven. Så uanset om du lige nu har det godt eller skidt, er det der sker for dig lige nu - i forhold til Loven om tiltrækning - en perfekt vibrationsmæssig match.

Så denne lov behøver du ikke øve for at beherske, det gør du allerede 100%. De følelser du har i en given situation indikerer din vibration i forhold til din Væren, og kan være med til at du træffe en bevidst beslutning om, at noget skal være anderledes. Der findes mange måder at forandre sin vibration på, og det er kursets 'Tankernes skabende kraft' går ud på.

Sagt kort; Når du anvender denne lov bevidst, er det vigtigt hvad du fra start fokuserer på. I min opfattelse er der en verden til forskel på, når du er målrettet på at løse en problematik, om du fokuserer på den glæde du kan opnå eller du fokuserer på, hvad årsagen til din problematik er. At have fokus på glæde er hurtigere og meget nemmere.

Loven om bevidst skabelse:
Når man bevidst fokuserer sin opmærksomhed og tanker mod udkommet/resultatet af det man ønsker, kan du være eller gøre, lige hvad du vælger. Anvendelsen af denne kraftfulde Lov har resulteret i manifestationen af vores planet Jorden, og alt det vi er i stand til at se og opleve - altså livet på jorden fysisk, psykisk og åndeligt. Denne lov virker fra både åndeligt og fysisk plan, idet den drejer sig om at fokuserer og skabe. Denne kan du øve dig i, for den drejer sig om din bevidsthed og ubevidsthed. Det er en lov, så den virker allerede for dig - kun et spørgsmål om, hvad du vælger at fokuserer på.

Loven om tilladelse:
Er den bevidste, blide guidning af dine tanke i retning af dine dybe ønsker - i retning af Hvem-du-virkelig-er. Det er skabelsen af din egen livsoplevelse og opfyldelse af din intention og formål med livet. Efterhånden som du kommer til at forstå den kraftfulde strøm af LIV, som du er, og ind i mellem få et 'glimt' af dette, vil du også opleve/forstå at dit sande arbejde er, at forbinde dig mere og mere bevidst til dit oprindelige jeg - Loven om tilladelse (eller kunsten at tillade) vil blive helt naturlig for dig. Essensen af denne lov er, at du skal flyde med det som er naturligt - nemlig at have det godt. Det er en lov, så uanset hvad du oplever lige nu, vil den naturlige tilstand af lykke, glæde etc. ske for dig - du vil blive 'Tilladeren' til at have det godt.

Den kosmiske bevidsthed:
Den kosmiske bevidsthed kan med andre ord kaldes vores fælles overbevisninger, værdigrundlag m.m. De udspringer fra samfundsrelaterede, religiøse, newage, famlieære og videnskabelig holdninger. Der er mange sunde og gode overbevisninger, men så sandelige også det modsatte. Et par eksempler på overbevisninger som virker for mange, og som ikke nødvendigvis er gode:

Krig er uundgåelig
Selvudvikling gør ondt
Det skal gøre ondt før det gør godt
Modstand gør stærk
Du skal være taknemmelig for det du har
Janteloven (du skal ikke tro, du er noget)

De ligger i os som overbevisninger - nogle gange kerneværdier - og de er absolut medvirkende til at glæden ikke kommer lynhurtigt og vedvarende ind i vores liv.

I arbejdet med at tiltrække godt, vil den over-all spirituelle holdning 'du skal være taknemmelig for det du har' nemt kunne virke som en blokering, idet det kan være næsten umuligt at være taknemmelig for en sygdom, dårlig økonomi eller måske depression. Min holdning her er, at det gælder om at koble sig af den kosmiske overbevisning alle de steder, hvor den føles svær. Sandhed er individuel og for nogen vil taknemmelighed virke og for andre ikke - det væsentligste er, at det skal være nemt for dig at tiltrække noget andet. Lad være med at gøre andres sandhed til din egen, hvis ikke det virker nemt.

Mange af mine kursister kommer og kan simpelthen ikke forstå, at de bliver ved med at tiltrække det de ikke ønsker. "jeg tror, jeg ved og jeg arbejder og fokuserer kun positivt - så hvorfor lykkes det ikke?" Der kan være mange årsager, men en kosmisk årsag kan være, at vi i mange mange år, har haft den overbevisning at selvudvikling sker gennem smerte. Den ligger der og simrer, og er stærk i vores fælles kosmiske overbevisning, og den kan være svær at koble sig af - men det skal gøres, og det kan lade sig gøre med en viljestærk indstilling. Det er faktisk nemmere end mange tror, at få adgang til sine ubevidste blokerende overbevisninger som reelt tilhører den kosmiske overbevisning. Den er ikke din - du har ikke skabt den.

Prøv en gang at mærke på denne overbevisning istedet: "Jeg kan udvikle mig gennem glæde, nysgerrighed, kreativitet, overflod, jubel, dans, kærlighed og fred, for jeg er et fantastisk, smukt, kraftfuldt, evigt, kærligt og eminent skabende væsen". Det er gud - det er dig - alt andet er ikke dig.

Loven om tiltrækning er i bund og grund noget af det nemmeste at arbejde med. Villighed og nysgerrighed til at se på sig selv på en anden måde, målrettethed på og vilje til at få det bedre og sidst men ikke mindst lysten til at lade nysgerrigheden og glæden få større del i dit liv. Alt kan lade sig gøre :-) Universet er gavmild i forhold til alt, hvad du ønsker dig. Det tester dig ikke, det er evigt godgørende overfor alt, hvad du foretager dig. Blot husk at du er lederen, at du er den der definerer gennem dine følelser og tanker, hvad du ønsker bliver leveret til dig.

Kærlig hilsen
Lene
www.ya-hana.dk


Lene

Lene

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer