Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
10-08-2008

Solen

Bedøm
(0 stemmer)

SOLEN
af Tina JohannesenSolens varme stråler, Solens kærlige energi varmer menneskene op til at kunne modtage budskabet om kærlighed, ærlighed og renhed i sjæl og krop.Jorden vågnerMenneskene sover en meget dyb søvn. Kun ved at vågne af denne søvn kan lyset trænge igennem den tåge af ubevidsthed der danne en tyk ring omkring jorden. For at vågne er det nødvendigt for mennesket at lade lyset komme ind i hjertet for kun derved kan bevidstheden om det guddommelig og ægte kærlighed vækkes. Når lyset trænger ind i hjerterne ophæves tågen omkring jorden og jorden kan igen ånde frit. Kun ved hjælp af lyset er denne transformation muligt. Og LYSET glædes over den stigende opvågning der på nuværende tidspunkt finder sted på jorden.Solen, vejen til guddommelig velværeSolen sender kærlighed til jorden og alle dens levende væsner.
Solen varmer jorden og alle dens levende væsner.
Solen giver liv til jorden og alle dens levende væsner.Jorden er et levende væsen og i samarbejde med Solen giver de sammen liv, glæde og kærlighed til de levende væsner, der befinder sig på jorden, fysiske såvel som ikke fysiske. Solens univers er fyldt med kærlighed, liv, glæde, varme og guddommelig bevidsthed. Solen sender sine stråler ind i ALLE menneskers hjerter for at blødgøre dem og åbne dem op for den guddommelige bevidsthed/kraft. Men det er op til det enkelte menneske om det vil modtage denne ufattelige gave eller ej. Gaven bliver givet hver dag, hvert minut men den fri vilje betyder at mennesket selv bestemmer hvor, hvornår og hvordan og evt. aldrig, om det vil modtage Solens gave. Det er ALDRIG for sent og Solen holder ALDRIG op med at sende menneskene denne gave hver eneste dag, hver eneste sekund. Alt du skal gøre er at åbne dit hjerte og byde Solen velkommen ind!!!!!
Solen er den guddommelige puls i universet (vores univers).Hvis hjertet er lukket kan Solen ikke komme ind.Solen giver liv til hjertet og alle kroppens celler. Mangler Solens energi, mangler der vitalitet, livsglæde og energi både i cellerne og i menneskets mentale og fysiske følelsesliv. Åben hjertet og inviter Solen indenfor og mærk den glæde og varme det giver i både hjertet men også i hele kroppen. Skærm ikke dig selv for Solen. For Solen er livets energi (kilde). Uden Solen ville intet liv kunne opretholdes på denne jordklode (planet). Vær taknemmelig og modtag Solens strålende gave og modtage dermed livet som du aldrig før har oplevet det! Solen er din ven og følgesvend. Har du problemer, eller spørgsmål kan du ALTID forene dig med Solen og spørge den til råds om dine problemer. Solen vil vise dig de svar du har brug for i den givende situation og vejlede dig på den bedst mulige måde. Så har du først inviteret Solen indenfor i dit hjerte har du en livslang guddommelig følgesvend og rådgiver som du trygt kan henvende dig til og smelte sammen med i alle livets situationer.

SOLEN ER DER FOR DIG ALTID


Tina Johannesen

Tina Johannesen

Tekst kommer senere

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer