Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
17-07-2007

Kærlighedens Urkraft

Bedøm
(0 stemmer)

NY meditations CD

Kærlighedens Urkraft
Musik af Michael Sejr Møller- Indtalt af Merete Gundersen


Kærlighedens Urkraft er 25 min. meditations musik med tale af Merete Gundersen.
 
En guidet meditativ visualiserings cd, hvor man ledes til at møde sin egen vejledende engel. Blide toner, smukke vejledninger som gør det let for dig at "se" sanse og fornemme din unikke engel. På denne cd lytter vi til Michael Sejr Møllers rytmiske blide klangfulde musik som flyder sammen med Merete Gundersens tale til en unik helhed.

Kærlighedens Urkraft er en cd fuld af kærlighed og livsmod. Det er en cd der bringer kærligheden frem og skærper alle sanser. Den giver en helt exceptionel adgang til dybet af vores eget indre. Alle der lytter til cd`en bliver løftet i nogle højere oktaver af kærlighed og livskraft. Meditationerne på denne cd er et års rejse ind i sig selv. Du bliver i stand til at komme dybt ned i dig selv, og ved egen hjælp og handlekraft, opnå den fred som vi alle søger. Freden i dit eget sind giver glæde, glæde smitter, glæde giver glæde, og vi begynder at bevæge os ind i nogle nye energier af glæde.

Og hvem vil ikke glæden i livet? Merete Gundersens nye cd Kærlighedens Urkraft viser os vejen til glæden via os selv og vores eget indre, på en meget enkel og smuk måde. En cd man bør eje. Til cd'en er der skrevet en bog med samme titel, denne kan læses som et supplement til cd'en.En unik cd der viser dig vejen for dig der gerne vil lære dine personlige engle at kende.
ISBN 87-91003-10-5      Pris 128 kr. 

Cd `en Kærlighedens Urkraft kan erhverves ved at sende en e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.Se mere på www.livskilden.dk


Merete Gundersen

Merete Gundersen

Jeg har gennem de sidste 12 år undervist som SIQ®-Terapeut. Mit fundament og mine arbejdsmetoder er psykoterapi, og SIQ®-Den Spirituelle Intelligens, samt konceptet-Det visionære Liv. Via min undervisning, hvor jeg bruger: teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens, samtale, visualisering og meditation, hjælpes mennesker af med gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, således de gennem selvindsigt kommer tættere på deres egen indre kerne. De opnår herigennem en større livsglæde og livsmod, bliver mere visionære og kreative.

Hjemmeside: www.siqintelligens.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer