Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
09-06-2008

Find en kæreste

Bedøm
(0 stemmer)

Find en kæreste
af Irma Lauridsen
Har du længe ønsket en kæreste - uden at finde ham?
Så prøv at tænke i helt andre banerTanker er langt mere virksomme end vi tror. Du er, hvad du tænker. Du skaber det, du tænker, via de indre billeder, du ser. Lyder det som et eventyr, der ikke har hold i virkeligheden? Jamen hvad med at prøve det af? For eksempel hvis du gerne vil have en kæreste.
Vil du tiltrække en kæreste, så start med at trække ham frem med indre billeder. Se den kæreste, du ønsker, inde i dit hoved. Bestil ham! Enkelt, ikke?
Hm ... ville nogen måske tænke og tvivle på, at han dukker op af den grund. Jamen hvad med bare at skride til handling og se, hvad der kommer ud af det? Du kan blive yderst overrasket. Mange flere end vi aner, har oplevet at tiltrække både en kæreste, sundhed og fysiske ting på den måde.


Du skal TRO på det!Den eneste forhindring kan være, hvis du dybt i dig selv bestemmer at det nok alligevel er umuligt at tiltrække ham på den måde. Og at alt vil forblive ved det gamle. At det her ikke bare er lidt latterligt, men meget! Men hvorfor, egentlig? Startes ikke alle forandringer i livet med en tanke først? Tænk grundigt over det spørgsmål.
Vi har i vores bevidsthed evnen til at skabe forandringer. Ikke bare at tænke os mere sunde og raske, men også at tiltrække det vi ønsker os. Mange mener, at der går usynlige tråde mellem os alle sammen. At vi påvirker hinanden på kort eller lang afstand. Så hvorfor skulle dine usynlige tråde - som du bruger ved at fokusere, at tænke, føle og se indre billeder - ikke kunne nå den person der måske netop går og venter på dig. Eller som pludselig bliver opmærksom på dig fordi du nu sender en "efterlysning" ud med din bevidsthed. En person som måske også har spekuleret sig gul og grøn over hvordan han skal finde en kæreste. Og lige pludselig er der en der "kalder". Han mærker det, og en situation opstår så I kan mødes. Jamen hvorfor ikke ...?
Husk så bare at være åben og have øje for den situation, når den er der.

Skab billeder af din kæresteSe din kommende kæreste bag dine øjne, sådan som du forestiller dig ham. Bliv ved lige indtil han viser sig fysisk. Jo, det virker - hvis du ellers er klar til det, virkelig ønsker det og ikke løber din vej af bare forbløffelse når resultatet viser sig, måske på et tidspunkt og i en situation du slet ikke havde ventet det. Det sker for flere end man tror.
Vi kan gøre ønsker til virkelighed ved så lidt som at bruge vores forestillingsevne. Hvordan opfyldelsen af de ønsker helt nøjagtigt kommer til os, kan vi selvfølgelig ikke gætte. Det er en del af livets spændende uforudsigelighed. Alt hvad du skal gøre er: Vær parat til at tage imod.

Husk detaljerneGør dig klart hvilken person du ønsker, og skab så billedet med så mange detaljer som muligt. Se hans kropsholdning, håret, øjnene, måden han bevæger sig på, tøjet, hvad interesserer han sig for, hvad siger han, hvornår smiler han og ad hvad, hvor mødes I og hvad siger I til hinanden. Når du har det på plads i dit indre billede (visualisering), så sig til dig selv at det allerede har nået modtageren. Den følelse - og billedet af at det allerede har virket - er en magnet der tiltrækker resultatet i fysisk form. Gør dine indre billeder så tydelige og levende at du til sidst tager det for givet at du pludselig møder ham på gaden. Eller han en dag står uden for døren og ringer på. Og når det sker, så husk at gå ud og lukke op.
Artiklen er på basis af bogen "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer" af Irma Lauridsen. Bogen fortælle om bemærkelsesværdige forsøg der er gjort med tanker, og, hvordan du kan skabe det liv, den sundhed, glæde og skønhed du ønsker, alene ved at forandre tankerne.
Irma Lauridsen holder foredrag om visualisering over hele landet.
Læs uddrag fra bogen på
www.irmalauridsen.dk


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer