Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-01-2005

Cd hjertes energi - Merete Gundersen

Bedøm
(0 stemmer)

Hjertets energi
af  Inger Hvidtfeldt, zoneterapeut
 
Anmeldelse af Merete Gundersens  dobbelte CD og hendes bog begge med titlen Hjertets Energi.
Dobbelt CD -  ISBN 87-91003-02-4. Bog - 64 sider - ISBN  87-91003-0081. Bog og Cd solgt samlet - ISBN 87-91003-04-0
 
Harmonisk at lytte til
 
Hvordan opnår vi indre fred, harmoni, livsglæde og styrke?, Og hvordan får vi energi og mod til at føre vores drømme ud i livet? Svaret er forskelligt fra person til person, men En måde er, ifølge Merete Gundersen at arbejde med Hjertets Energi.
 
Merete Gundersen er holistisk psykoterapeut, forfatter, foredragsholder og meditations- og visualiseringslærer. For nogle år siden udgav hun bogen Hjertets Energi, og nu har hun udgivet dobbelt- cd med 14 guide meditationer.
Ved blot at lytte til cd'erne arbejde man med styrke, jalousi, frihed, lykke, glæde , sorg, had og kærlighed.
 
Merete Gundersen fortæller, hvad man skal forestille sig og samtidig hørers smuk musik der er særlig komponeret til denne cd af Carsten Fabricius.
 
Jeg fik umiddelbart en følelse af ro, fredfyldthed og glæde, da jeg lyttede til cd'en. Følelsen sad i kroppen længe efter, så jeg er ikke i tvivl om, at det kan på virke ens liv at lytte til denne CD dagligt.
Begge dele kan bestilles på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


Merete Gundersen

Merete Gundersen

Jeg har gennem de sidste 12 år undervist som SIQ®-Terapeut. Mit fundament og mine arbejdsmetoder er psykoterapi, og SIQ®-Den Spirituelle Intelligens, samt konceptet-Det visionære Liv. Via min undervisning, hvor jeg bruger: teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens, samtale, visualisering og meditation, hjælpes mennesker af med gamle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, således de gennem selvindsigt kommer tættere på deres egen indre kerne. De opnår herigennem en større livsglæde og livsmod, bliver mere visionære og kreative.

Hjemmeside: www.siqintelligens.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer