Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
26-09-2009

Tænk dig rask - spis dig sund

Bedøm
(0 stemmer)

Tænk dig rask - spis dig sund
Foredrag med Irma Lauridsen

Kan man gøre sig selv mere rask, sundere og smukkere ved at tænke anderledes? Det vil forfatter og brevkasseredaktør Irma Lauridsen fortælle om ved et foredrag onsdag d. 7. okt. kl. 19 på Cafeen, Den Gamle Arrest, Klostergade 1, Vejle.

Der er større kraft i tanker end de fleste aner

Vi kan lære at styre tankerne og dermed blive sundere. I visse tilfælde kan man endda helt fjerne sygdomme med visualisering. Irma fortæller om spændende forsøg der er gjort med visualisering, og om eksempler på forandringer i kroppen, der er sket alene ved tanken.

Du er, hvad du tænker

Vi ved, at vi er, hvad vi spiser. Men ved vi også, at vi er hvad vi tænker? Vi kan selv tiltrække både lykke, skønhed og sundhed med tankerne, lære at lindre smerter og stress - og hvordan du snyder alderen. Irma vil fortælle detaljeret, hvordan hun selv tænkte en knude væk. Og samtidig lidt om sund mad og sund levevis.

Foredraget er på basis af Irmas nye bog "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer" med forord af lægen Carsten Vagn-Hansen. Læs mere om foredraget på www.irmalauridsen.dk

Entré kr. 50 ved indgangen. Ingen tilmelding.

Kom i god tid, da der forventes mange til foredraget.


Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer